Profi mobilní "nahrávadlo"
Co me zaujalo na H2 je, ze to ma 4 mikraky a tak se s tim da resit surround a z kreativniho hlediska je to velky +.
Z toho co sem slysel ukazky z techle levnejch hracek me nic nepresvedcilo. Prinejlepsim to obcas docela "uslo".
Jinak sou takovy zarizeni hodne sympaticky, neco co se da s sebou nosit neustale a lovit zvuky prakticky kdykoli. Kolikrat clovek natrefi na opravdu zajimavy zvuky, ktery nema vubec moznost jak zaznamenat.
Mam na ty veci starej minidisk, ale nema to vestavenej mikrak a tak to neni tak jednoduchy. Asi by stacilo koupit nejakej stereo mikracek s 1/8" jackem... ale to mi je vzdycky lito penez. Zvlast, kdyz to z toho minidisku pak nejsem schopnej dostat ven jinak nez pres sluchatkovej vystup ;(
Z toho co sem slysel ukazky z techle levnejch hracek me nic nepresvedcilo. Prinejlepsim to obcas docela "uslo".
Jinak sou takovy zarizeni hodne sympaticky, neco co se da s sebou nosit neustale a lovit zvuky prakticky kdykoli. Kolikrat clovek natrefi na opravdu zajimavy zvuky, ktery nema vubec moznost jak zaznamenat.
Mam na ty veci starej minidisk, ale nema to vestavenej mikrak a tak to neni tak jednoduchy. Asi by stacilo koupit nejakej stereo mikracek s 1/8" jackem... ale to mi je vzdycky lito penez. Zvlast, kdyz to z toho minidisku pak nejsem schopnej dostat ven jinak nez pres sluchatkovej vystup ;(
Přesto si myslím, že H4 by měla být lepší volba...???matucha píše:Co me zaujalo na H2 je, ze to ma 4 mikraky a tak se s tim da resit surround a z kreativniho hlediska je to velky +.
Moc nechápu jak se tam pak záznam z těch 4 mikrofonů promíchá, nebo jeslti to lze separovaně uložit, ale mám k tomu nějak nedůvěru... Asi proto, že je to nižší model.
Na h4 mě láká hlavně možnsot zapojení dalších kondíků a 4-stopý rekordér, což je + na cestácch s nástrojem...