ProjectMix/ProTools

Ozvučení, nahrávání, mixáž a mastering
Odpovědět
start
Příspěvky: 29
Registrován: 25 dub 2011 13:46

ProjectMix/ProTools

Příspěvek od start » 25 dub 2011 14:00

čavte ja by som sa chcel poradit,za pár dní dostanem ako darček ProjectMix/ProTools a chcel by som vediet či budem potrebovat predzosilňovač?Nahrávam
spev(som začiatočník} mám študiove monitory,kvalitne sluchadlá,kondenzátorový študiovy mikrofon,Pop Filter,Flexi Screen Lite a chut zlepšovat sa :D
Chcem sa opýtat bude vhodny ako preamp ProjectMix/ProTools?Vedeli by ste mi poradit DVD alebo knižku ako postupovat a upravit si Piesen,Hlavne spev.

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6446
Registrován: 12 led 2005 22:43

Re: ProjectMix/ProTools

Příspěvek od Kermitak » 25 dub 2011 14:09

Project Mix v sobe ma preampy, takze zadnej dalsi preamp kupovat nepotrebujes. Jaky mas mikrofon?

start
Příspěvky: 29
Registrován: 25 dub 2011 13:46

Re: ProjectMix/ProTools

Příspěvek od start » 25 dub 2011 14:13

RODE NT-1

mike1332
Příspěvky: 73
Registrován: 24 pro 2010 20:36

Re: ProjectMix/ProTools

Příspěvek od mike1332 » 25 dub 2011 15:25

Mohli by ste mi niekdo poradit ja nemam na Notebooku firewire port :( čo mám robit?

dedyk
Příspěvky: 49
Registrován: 11 dub 2010 21:03

Re: ProjectMix/ProTools

Příspěvek od dedyk » 25 dub 2011 15:32

2mike1332: spletl sis nick nebo tema?:)

Uživatelský avatar
Hammond
Příspěvky: 1120
Registrován: 05 říj 2010 18:44

Re: ProjectMix/ProTools

Příspěvek od Hammond » 25 dub 2011 16:42

mike1332 píše:Mohli by ste mi niekdo poradit ja nemam na Notebooku firewire port :( čo mám robit?
Kup si za 20Eur ExpessCard. Napr http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=15545852

Odpovědět