Referencni CD
Referencni CD
Zdarec,
lidicky poradte mi jaky pouzivate referencni nahravky ? Pokud mozno ze vsech stylu ...
lidicky poradte mi jaky pouzivate referencni nahravky ? Pokud mozno ze vsech stylu ...
desky
... hmmm Matucho muzes konkretne ? Potrebuju sestravit jakousi referencni kolekdu dobre nahranejch (pripadne i zahranejch) veci ...matucha píše:na takovy lehce r'n'b ovlivneny tanecni veci... groove armadu a thievery corporation
Re: veci
co sa tyka psytrance : Talamasca - album "Musica Divinorum", Rinkading - album "Rabbit From Darkside" alebo napr. projekty Astral Projection, MFGsafa píše:Mmno moc vas se nevyjadrilo ZVUKARIIIIiiiii ! S cim porovnavate svoje mixy ? Co si pustite kdyz chcete slyset co ty (pujceny, novy) bedny umej ? Probudte se !
Re: veci
ja si pustim solitude standing od suzanne vega, soul cages od stinga a stenu od flojdov, ale to je test bedne... referencne cd na mix fakt musi byt hodne podobne produktu. na svoje veci pouzivam best foot forward od baby mammoth, ale ciste koli objemu basov a podobnym elementarnym veciam; a casto mi na moje vysledky ludia pindaju, takze to asi nebude dobra volba ;(safa píše:Mmno moc vas se nevyjadrilo ZVUKARIIIIiiiii ! S cim porovnavate svoje mixy ? Co si pustite kdyz chcete slyset co ty (pujceny, novy) bedny umej ? Probudte se !
totiz aj moje oblubene platne su casto zvukarsky pomerne odflaknute
jeden dost znamej zvukar, kterymu jsem mel moznost kouknout do tasticky na cd, tam mel mmj. massive attack - protection
a taky hafo dalsich z ruznejch stylu, myslim, ze i metalicu, kool and the gang, pearl jam .. a dal uz nevim
uz zminovanou groove armadu, thievery corporation, royksopp, swayzak, terranovu ... jsem pouzival nebo pouzivam ja.
myslim, ze vetsina tehle cd je masterovana s ohledem na spatnej zvuk - to ja nastesti nemusim resit, to uz bych se z toho tutovka zblaznil.
ehm - nejsem zadnej zvukar, takze moje slovo je mene podlozene know how
a taky hafo dalsich z ruznejch stylu, myslim, ze i metalicu, kool and the gang, pearl jam .. a dal uz nevim
uz zminovanou groove armadu, thievery corporation, royksopp, swayzak, terranovu ... jsem pouzival nebo pouzivam ja.
myslim, ze vetsina tehle cd je masterovana s ohledem na spatnej zvuk - to ja nastesti nemusim resit, to uz bych se z toho tutovka zblaznil.
ehm - nejsem zadnej zvukar, takze moje slovo je mene podlozene know how
Lumpove cokoliv posledního od Johna Scofielda - kytara, drums, basa i elektronika
dechy - Prince
nebo
Toshinori Kondo od ninja cuts - elektro+ tisíckrát zefektovaná trubka
a elektro basy
ty TON - hodne na zkresl.basy ,ale po koupi ALR Johnson beden uz u me nejsou zvukove jednicky, atmoskou ale porád.
na grunge nezapomeňte na PIXIES - BOSSANOVA
španělky a elektriky asi cokoli novejsiho od Al Di Meoly
buzna jazzrock, vše hodně jemné(někdy až moc)- to bude Pat Metheny
dechy - Prince
nebo
Toshinori Kondo od ninja cuts - elektro+ tisíckrát zefektovaná trubka
a elektro basy
ty TON - hodne na zkresl.basy ,ale po koupi ALR Johnson beden uz u me nejsou zvukove jednicky, atmoskou ale porád.
na grunge nezapomeňte na PIXIES - BOSSANOVA
španělky a elektriky asi cokoli novejsiho od Al Di Meoly
buzna jazzrock, vše hodně jemné(někdy až moc)- to bude Pat Metheny