Řešení problému s místností...

Ozvučení, nahrávání, mixáž a mastering
Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 19 kvě 2008 00:48

no ved hovorim... tu hornu pascu iba... ale VACSIU
tu dolnu si oosbne neviem predstavit

soundczeck23
Příspěvky: 43
Registrován: 21 úno 2008 16:24

Příspěvek od soundczeck23 » 19 kvě 2008 01:01

kexik píše:no ved hovorim... tu hornu pascu iba... ale VACSIU
tu dolnu si oosbne neviem predstavit
Tak to máme vyřešené :) Jasný je to jen ilustrace :) Udělám tam 50cm odvěsny. to by mohlo stačit.

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 19 kvě 2008 07:43

ja by som urobil odvesny tak hlboke ako skrina. ta ma predpokladam 60 cm

soundczeck23
Příspěvky: 43
Registrován: 21 úno 2008 16:24

Příspěvek od soundczeck23 » 19 kvě 2008 21:14

kexik píše:ja by som urobil odvesny tak hlboke ako skrina. ta ma predpokladam 60 cm
Vyřeším to asi trosku jinak, bude to falešnej hranol. udělám basstrap tvaru kvadru a dam ji našikmo přes roh. vyjde to líp i co do práce. Co myslíš?

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 19 kvě 2008 21:57

jasne, kludne. ide v podstate hlavne o objem rockwoolu, cim viac ho tam bude a cim vacsiu bude mat aktivnu plochu, tym lepsie. konkretny tvar nie je tak dolezity.

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Příspěvek od EXCOM » 19 kvě 2008 22:11

kexik : viac rockwoolu znamena aj to ked povedzme 10 cm rockwool stlacim na 5cm a pridam dalsi 10cm rockwool ktory tiez stlacim na 5 cm a takto ked mam dva tak mam principialne 20cm rockwoolu stlaceneho na 10cm... znamena to ze bude dvojnasobna ucinnost?

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 19 kvě 2008 22:31

nie... ked ho stlacis, bude fungovat horsie... vyrobca myslim uvadza, aka objemova kompresia je pripustna a su to typicky jednotky percent. hovorim objem je dolezity, nie hmotnost...

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Příspěvek od TOM-Thak » 30 kvě 2008 11:14

Možná trošku OT - konečně mám mikrofon a vše a chtěl bych si změřit jak mi to hraje v místnosti a příp. kde jsou problemy. Nemůžu tu nikde najít link na soft, kterym jste to merili. Vim, ze uz to tu bylo mnohokrat. Staci alespon nazev. Diky za pomoc.

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 30 kvě 2008 11:28

room eq wizard
utfg

Odpovědět