Sidechain compressing

Ozvučení, nahrávání, mixáž a mastering
Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Příspěvek od TOM-Thak » 26 bře 2008 14:51

Drumer: Se sidechainem asi ne cece.. tam docilis akorat toho, ze v sequenceru budes mit sampl kopak a kdybys na nej dal kompresor a zivej kopak na fyzickym inu byl klicovaci signal.. tak ve chvili kdy uhodis zivim kopakem na bubnu tak se ti vypne kopak samplu.. ty bys potreboval od rolandu bo yamahy ten midi kontroler kopak a ovladat tim sampler :)pak by ti tvuj realnej kopak zahral sampl v PC

Uživatelský avatar
Drumer
Příspěvky: 326
Registrován: 06 úno 2008 13:14

Příspěvek od Drumer » 26 bře 2008 14:54

já to myslím tak že ho mám jako kopák stopu a chtěl bych to zkusit nahradit samplem,protože je strašně nevyrovnana a musel bych to hrozně utáhnout kompresorem

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál
Příspěvky: 3559
Registrován: 06 úno 2005 01:03

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez » 26 bře 2008 14:59

demsky píše:No neviem o akom vysledku hovoris, ja tu mam manual ako zapojit C4 ako:

multiband sidechain with listen mode for controlling which frequencies are compressed

mozem ti aj poslat screenshot Playbacku a Bus Automation v Logic Audio Environmentu ako mi to slape :)
posli prosim

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Příspěvek od TOM-Thak » 26 bře 2008 16:39

Drumer: tak normalne ty bici nakresli v sequenceru pomoci nejaky bici masinky nebo samplu v audiostope presne podle toho co mas nahranyho v bicich.. a pokud ti jde o to, ze mas bici vsecky nahrane v jedne stope a potrebujes z nich ten kopak vybrakovat aby se ti ty kopaky nemrsily pres sebe.. tak to udelej duckin kompresi. Chce to nejakej chytrej plug in, co ma sidechainer a Sidechain Compressor. Na Kopak das sidechanier a kompresor s ext. in das na bici sadu.. takze kopak ti bude klicovat kompresor na bicich. Ve chvili, kdy ti bude hrat sampl kopaku tak ti nebudou hrat spodni frekvence kopaku v bici stope.. tudiz ten kopak nebude takrka slyset. zkus db audioware.. TC NATIVE BUNDLE nebo jestli mas powercore kartu tak ty nove plug iny to umi.. zalezi v jakym DAW delas.

Uživatelský avatar
Drumer
Příspěvky: 326
Registrován: 06 úno 2008 13:14

Příspěvek od Drumer » 26 bře 2008 18:16

jde o to že už ty bicí mám ve stopách nahrané a jen kopák chci natrigrovat nějakým samplem.jsem z toho volaaky zmeteny;)Dělám ve Vegas 8.No něco zkusím

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8807
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Příspěvek od biscuit » 26 bře 2008 21:07

neni to nic se sidechainem, zkus hledat drumagog - je o tom psano i tady na foru

Uživatelský avatar
safa
Profesionál
Příspěvky: 2851
Registrován: 12 říj 2003 18:37

Příspěvek od safa » 31 bře 2008 23:24

Kdybyste nekdo potreboval vedet jak klicovat v Samplitude tak shodou okolnosti jsme na tohle tema vydali clanek u kteryho je pripojenej Kraznetuv video-navod:

Obrázek
http://www.audiopro.cz/novinky/3-2008/k ... itude.html
Freelance zvukař, uživatelská a prodejní podpora u Audiopro s.r.o.
http://www.soundman.cz | http://www.audiopro.cz | http://www.zvukarskaskola.cz

Odpovědět