Sklo a akustika
Sklo a akustika
Priatelia .. Kto sa tu dobre vyzna v akustike .. je velky problem , ked by za reprakmi bola cela velka sklenena stena ?
- ECSON WALDES
- Profesionál
- ECSON WALDES
- Profesionál
Re: Sklo a akustika
myslis neco takovyho ? : )
EW : presne tak .. i ked by to bolo od hora az dole .. sklenena fasada .. Myslis ze to neni problem ? ze sa to da dako ukorigovat ?
Inak vidim repraky "zabudovane" v skle .. to ma nenapadlo ..
Inak vidim repraky "zabudovane" v skle .. to ma nenapadlo ..
- ECSON WALDES
- Profesionál

nebo neco takovyho : )
vlad : nie nie .. myslel som nieco , ako nalinkoval EW .. to tvoje uz je dost hardcore 

tu ohavnost jsem zrovna vcera nekde zahlidnul.Pytkin píše:vlad : nie nie .. myslel som nieco , ako nalinkoval EW .. to tvoje uz je dost hardcore
Jinak pouzit sklo jako akusticky material by me teda nenapadlo. Vygoogloval jsem si spoustu studii, co to tak maji

- ECSON WALDES
- Profesionál

Pytkin.
Velky plochy skla se ve studiich pouzivaji casto. Bejvaji to bud jen mensi pruzory, nebo cely velky tabule skla. Casto taky velky rezany plochy, ktery se pak slepi k sobe pod danym uhlem. Coz je treba ukazka na fotkach ktery posilam tady.
Mam v archivu nekonecny mraky studii z celyho sveta, to je moje oblibeny tema na hodne hodne dlouhy vecery :c)
Proc se na to sklo ptas ? resis nejaky maly studio v praci ?
to je taky dost ulet. Treba ten zrejme 21" televizor jako hlavni monitor kilometr za tim megapultem

EW : kamarat ma poprosil , ze si hlada priestor na studio , a ze ci to nebude problem , keby jedna cela stena bola sklenena .. normalne fasada cele presklenena .. pekne by sa z rezie pri praci dival von ..
- ECSON WALDES
- Profesionál

Sveho casu se mi moc libila sklenena pred-stena v jednom z japonskejch mrakodrapu studia TK Sequence .....mmmm :C)
masteringovy studio Sterling Sound ma sva studia taky ve velky patrovy budove a sklo rezie tvori pred-stenu od venkovniho skla budovy

nebo The Lodge mastering s vyhledem na rusnou ulici New Yorku : ))
EW : jasne .. takze riesit sa to da .. velmi pekne a inspirativne obrazky ..
No to je zaujimave. Ja som mal dojem, ze sklo dokaze rezonovat na vsetkych uveritelnych aj neuveritelnych frekvenciach a to porobi bordel. No nic, drzim hubu =)