Stereo Imaging a jeho pouzitie v mixazi

Ozvučení, nahrávání, mixáž a mastering
matucha
Příspěvky: 5058
Registrován: 24 kvě 2002 19:30

Příspěvek od matucha » 21 bře 2008 20:46

to voxengo taky pouzivam misto mono tlacitka na mastru... S de na 0 a bypass mi da stereo ;-).

Sou zvuky, ktery maj dost stereo informace, jen je pro danou situaci treba moc uzka nabo naopak siroka... tam veci jako MSED fungujou dobre

ale na mono zvuky je to samozrejme nanic, tam sou potreba ty delaye a verby, kdyz je clovek musi mit mermomoci "stereo"

Vuid
Příspěvky: 819
Registrován: 20 led 2006 22:46

Příspěvek od Vuid » 22 bře 2008 16:19

Co si myslite o funkci Stereo Imaging v Izotope Ozone?
Pouzivam to na mono samply (hlavne basa), stredni a vysoke frekvence rozhodim do prostoru a vysledek se mi zda dobry. Hlavne je to nenarocny na obsluhu a znalost teorie:)

Uživatelský avatar
Fractal
Příspěvky: 2685
Registrován: 10 dub 2004 14:54

Příspěvek od Fractal » 22 bře 2008 18:11

potvrzuji, a jednou tady o tom na ezone i nekdo psal, ze ozone stereo imaging algoritmus dela nehezkou diru do stredu, udela z nich vratky zebrik

Uživatelský avatar
hubart
Příspěvky: 24
Registrován: 31 kvě 2006 11:52
Vybavení

Příspěvek od hubart » 22 bře 2008 20:41

mne sa osvedcil docela na stereo brainworks bx_control

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál
Příspěvky: 3559
Registrován: 06 úno 2005 01:03

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez » 23 bře 2008 11:06

Vuid píše:Co si myslite o funkci Stereo Imaging v Izotope Ozone?
Pouzivam to na mono samply (hlavne basa), stredni a vysoke frekvence rozhodim do prostoru a vysledek se mi zda dobry. Hlavne je to nenarocny na obsluhu a znalost teorie:)
to je takovy to, co zpozduje fazi nezavisle na basech, stredech, vejskach? to muze bejt podle me dobry na stopach, ale na celym mixu asi dost nebezpecny.

Vuid
Příspěvky: 819
Registrován: 20 led 2006 22:46

Příspěvek od Vuid » 23 bře 2008 12:51

Brooklyn: Jo, presne, aspon tak jsem to pochopil. Pouzivam tak jak pises - na stopy s mono samply, jinak ne.
Nedoazal bych nicim jinym nez pomoci Ozone z mona udelat tak poslouchatelny stereo. Zkousel jsem i nejaky jiny stereo enchancery ale vysledek byl vetsinou katastrofalni.

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál
Příspěvky: 3559
Registrován: 06 úno 2005 01:03

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez » 23 bře 2008 17:39

Vuid píše:Brooklyn: Jo, presne, aspon tak jsem to pochopil. Pouzivam tak jak pises - na stopy s mono samply, jinak ne.
Nedoazal bych nicim jinym nez pomoci Ozone z mona udelat tak poslouchatelny stereo. Zkousel jsem i nejaky jiny stereo enchancery ale vysledek byl vetsinou katastrofalni.
schvalne to zkusim, dik.

Uživatelský avatar
Fractal
Příspěvky: 2685
Registrován: 10 dub 2004 14:54

Příspěvek od Fractal » 23 bře 2008 18:08

nevim, podle me na to co to dela (a jeste blbe) to zere prevelice cpu, mozna na sendu to neni zle

no vam co mate dual a quad cory je to stejne jedno jestli jich tam mate 5 nebo 50sat:)

Uživatelský avatar
SadLuck
Příspěvky: 708
Registrován: 18 kvě 2007 23:33

Příspěvek od SadLuck » 23 bře 2008 18:48

A co fruity stereo enhancer? :)

p:0
Příspěvky: 52
Registrován: 18 led 2007 10:01

Příspěvek od p:0 » 15 dub 2008 15:22

Zdravim,

před nějakým časem jsem narazil na tento enhancer. Elevayta Wider Boy Pro http://www.elevayta.net/product1.htm Nemám velké zkušenosti, abych mohl hodnotil. Radši to přenechám jiným... třeba se to někomu bude hodit.

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 15 dub 2008 16:45

fruity stereo enhancer je imho ok. dieru v strede robi, ale to inak nejde

Odpovědět