Stereo Imaging a jeho pouzitie v mixazi

Ozvučení, nahrávání, mixáž a mastering
matucha

Příspěvek od matucha »

to voxengo taky pouzivam misto mono tlacitka na mastru... S de na 0 a bypass mi da stereo ;-).

Sou zvuky, ktery maj dost stereo informace, jen je pro danou situaci treba moc uzka nabo naopak siroka... tam veci jako MSED fungujou dobre

ale na mono zvuky je to samozrejme nanic, tam sou potreba ty delaye a verby, kdyz je clovek musi mit mermomoci "stereo"

Vuid

Příspěvek od Vuid »

Co si myslite o funkci Stereo Imaging v Izotope Ozone?
Pouzivam to na mono samply (hlavne basa), stredni a vysoke frekvence rozhodim do prostoru a vysledek se mi zda dobry. Hlavne je to nenarocny na obsluhu a znalost teorie:)

Fractal

Příspěvek od Fractal »

potvrzuji, a jednou tady o tom na ezone i nekdo psal, ze ozone stereo imaging algoritmus dela nehezkou diru do stredu, udela z nich vratky zebrik

hubart
Vybavení

Příspěvek od hubart »

mne sa osvedcil docela na stereo brainworks bx_control

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez »

Vuid píše:Co si myslite o funkci Stereo Imaging v Izotope Ozone?
Pouzivam to na mono samply (hlavne basa), stredni a vysoke frekvence rozhodim do prostoru a vysledek se mi zda dobry. Hlavne je to nenarocny na obsluhu a znalost teorie:)
to je takovy to, co zpozduje fazi nezavisle na basech, stredech, vejskach? to muze bejt podle me dobry na stopach, ale na celym mixu asi dost nebezpecny.

Vuid

Příspěvek od Vuid »

Brooklyn: Jo, presne, aspon tak jsem to pochopil. Pouzivam tak jak pises - na stopy s mono samply, jinak ne.
Nedoazal bych nicim jinym nez pomoci Ozone z mona udelat tak poslouchatelny stereo. Zkousel jsem i nejaky jiny stereo enchancery ale vysledek byl vetsinou katastrofalni.

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez »

Vuid píše:Brooklyn: Jo, presne, aspon tak jsem to pochopil. Pouzivam tak jak pises - na stopy s mono samply, jinak ne.
Nedoazal bych nicim jinym nez pomoci Ozone z mona udelat tak poslouchatelny stereo. Zkousel jsem i nejaky jiny stereo enchancery ale vysledek byl vetsinou katastrofalni.
schvalne to zkusim, dik.

Fractal

Příspěvek od Fractal »

nevim, podle me na to co to dela (a jeste blbe) to zere prevelice cpu, mozna na sendu to neni zle

no vam co mate dual a quad cory je to stejne jedno jestli jich tam mate 5 nebo 50sat:)

SadLuck

Příspěvek od SadLuck »

A co fruity stereo enhancer? :)

p:0

Příspěvek od p:0 »

Zdravim,

před nějakým časem jsem narazil na tento enhancer. Elevayta Wider Boy Pro http://www.elevayta.net/product1.htm Nemám velké zkušenosti, abych mohl hodnotil. Radši to přenechám jiným... třeba se to někomu bude hodit.

kexik

Příspěvek od kexik »

fruity stereo enhancer je imho ok. dieru v strede robi, ale to inak nejde

Odpovědět