Stereo Imaging a jeho pouzitie v mixazi
Stereo Imaging a jeho pouzitie v mixazi
pri pocuvani niektorych audio CD som si nemohol nevsimnut obrovsky priestor, ktorym niektore nahravky disponuju. cela ta stereo gula je jeden velky kompaktny 3D balon, reverby maju obrovsku hlbku, vsade su kilometre miesta...
ako sa da tento psychoakusticky efekt docielit? koncom roka som kupil PSP Stereo Pack a skusal som sa s nim dnes hrajkat, nejake naznaky tam su, ale chyba mi njekaka ucelena metodologia.
vie niekto pomoct?
ako sa da tento psychoakusticky efekt docielit? koncom roka som kupil PSP Stereo Pack a skusal som sa s nim dnes hrajkat, nejake naznaky tam su, ale chyba mi njekaka ucelena metodologia.
vie niekto pomoct?
-
- Profesionál
Ty jo ze mne to hned nenapadlo, diky za myslenku Brooklyn / juanita juarez / intellectual twat.
Uz delsi dobu chci napodobit jedny realne prostory a jejich "verb" a odrazy, reverby plus delaye v panorame to by mohl byt klic.
Uz delsi dobu chci napodobit jedny realne prostory a jejich "verb" a odrazy, reverby plus delaye v panorame to by mohl byt klic.
Peace
'mentalita kulturnich okruhu'
edit: "nekteri slusni moderatori mohou byt slusni tak jako nekteri populisticti slovensti premieri..."

'mentalita kulturnich okruhu'
edit: "nekteri slusni moderatori mohou byt slusni tak jako nekteri populisticti slovensti premieri..."

jojo, sample delay sem-tam pouzivam, ale ono to robi vyraznu neplechu s fazou, kdezto stereo imager to vie urobit setrnejsieBrooklyn / juanita juarez píše:psp stereo pack je fakt dobrej, ale v podstate uz se to da povazovat za nekoser a znouzectnost - prirozeneji to jde panoramou, (mikro)delayema (zkus L nebo R posouvat po ms/samplech a poslouchej, co se deje) a chytrejma verbama.
-
- Profesionál
podla mna je vsetko dovolene, ak to pomoze vysledku a mono si odkontrolujes. PSP Stereo Pack (Stereo Enhancer) ma oproti beznym rozsirovacom vyhodu, ze si ho mozes v mnohom nastavit aby sedel na konkretny materialPiKey píše:Dobra tema, uz dlhsie nad tym rozmyslam, cize moje questions...
Moze sa stereo imaging pouzivat na master?
Neskodi to mono stopam?
Existuje aj hw podoba "stereo rozsirovaca", co napr. spl stereo vitalizer?
-
- Profesionál