Superior drummer...Rada nad zlato..

Ozvučení, nahrávání, mixáž a mastering
Odpovědět
myspik

Superior drummer...Rada nad zlato..

Příspěvek od myspik »

Pro mě otázka pro vás odpověď..x )..
Našel jsem zde různé téma o tomto programu ale když jsem napsal k tématu svojí prosbu..nebyla vyslišena a nikdo neodpověděl...Proto jí tu zaktualizuju takto...

Mám nainstalovaný ez drummer ovšem po nějaké době mě zlákal superior drummer...pro mě zvukové zlepšení...tak jsem si to stáhl nainstaloval a ono ejhle..při spuštění v cubase když jsem tam měl natáhlou stopu...tak se mi zobrazil scren superioru drummer..ale zvuk mi hrál z ez drummeru...knivnu se zvuky jsem měl v souboru který jsem stáhl..nemám je ještě někam natáhnout..nebo někde něco nainstalovat ?...prosím o radu...kdo má nebo má s tímto zkušenosti ať poradí...
Díkes Myšpa

pharao

Re: Superior drummer...Rada nad zlato..

Příspěvek od pharao »

ja ti moc dobre nerozumim, ale nejspis budes muset v superior drummeru ukazat cestu k samplum (nekdy je to opruz, bude po tobe chtit presny adresar, co se tyce hierarchie, zkus plus minus par adresaru...)

pavlii
Moderátor

Příspěvek od pavlii »

Manuál... :wink:

P.

Hiddenplate

Příspěvek od Hiddenplate »

Superior Drummer --> Settings --> Library - The Metal Foundry --> Add Path to Library (např. C:\Metal Foundry\Samples... záleží kam sis dal zvuky, resp. knihovnu se zvukama.)

myspik

Příspěvek od myspik »

jo tak díky moc Hiddenplate..psal jsem ti na bz...nevšiml jsem si zde tvého příspěvku...tak díkes moc..x ) vyzkouším

Odpovědět