Syncro - tutorial (nejen) na DnB bass
Syncro - tutorial (nejen) na DnB bass
Zkusil jsem udělat jednoduchý a stručný výukový video na téma DnB bass. Najdeš v něm postup, jak udělat klasickej rising wobbler v Seru a taky celej můj typickej basovej řetězec pluginů. Nemusíš použít Serum a ani ty konkrétní pluginy, je to o principu, uděláš to v čemkoli, s čímkoliv...
Re: Syncro - tutorial (nejen) na DnB bass
Hezký 
Musím ale zdrbnout ty titulky. pro mě jsou strašně veliký a celkově hrozně nepohodlný na čtení (32").
Si říkám, jestli by nebylo dobrý to nechat načíst nějakýho robota... V angličtině je to peace of cake (narozdíl od naší mateřštiny).

Musím ale zdrbnout ty titulky. pro mě jsou strašně veliký a celkově hrozně nepohodlný na čtení (32").
Si říkám, jestli by nebylo dobrý to nechat načíst nějakýho robota... V angličtině je to peace of cake (narozdíl od naší mateřštiny).

Jdu si dát kafe.
P.
Syncro: dík za tutorial. Velikost titulků mně vyhovuje.
Vtomto vie byt anglictina trochu zradna.
Pekny tutorial a hned to idem aj vyskusat co mi vznikne.

Pekny tutorial a hned to idem aj vyskusat co mi vznikne.
Dík, střihal jsem to na noťasu, tam byla velikost titulku akorát
Se polepším, přemejšlel jsem nad PiP okýnkem s mými komenty, ale mluvenej komentář mi přišel, že by rušil. Nakonec, to nejdůležitější je asi ten řetězec pluginů na basový grupě, titule netitule...

Máš pravdu, že mi u videí, které ukazují něco se zvukem ty komentáře často vadí, protože tam nejsou pro diváka třeba dostatečný časy. I to tvoje je trochu rychlejší a možná mi to přepínání zraku mezi dvěma různě velkejma sektorama dělalo problém... Já vím - existuje možnost zapauzovat i snížit playspeed (i když pak zní ta basa superbombasticky) - tedy není to přímo výtka 

Bych vlastně rád u každý svý pecky snížil playspeed, aby ta basa zněla superBOOMbasticky
"Bass, how low can you go?"