Zdárek kluci,
protože sem obněňoval pevný disky v PC - kvuli škodlivynám co se mi přenášeli do monitorů (spouštěni DAW, pohyb myši) vše šlo slyšet v monitorech.
obněnil sem tedy disk za 1T baracudu - ten sem rozdělil na dva disky 250Gb pro dva systémy. Studio a zabava.
Co se ale nestalo:
V domění že to bude lepší a čistější až třeba mizivý šum či špinavost. Ejhle.. zapnu monitory a na z nich se valí zzzzzzz prostě bzučí. Nechápu čím to, kabely asi těžko, když to před upgradem šlo dobře. Vše mám zapojeno tak jako předtím.
Zvuková karta: M audio 610 profire
Monitory: behringer Truth B3031A (150W)
Truth B3031A - bzzzzz(problem)
Truth B3031A - bzzzzz(problem)
recording mixing producing
Re: Truth B3031A - bzzzzz(problem)
Vím, že to dělalo u zvukovek na desce, ale u externí by mě to naštvalo.
Taky by mě zajímalo čím je to způsobené.
Taky by mě zajímalo čím je to způsobené.
http://www.soundcloud.com/q-rty
Mackie Onyx Blackbird, RME Babyface, Mackie HR824, Access Virus TI, Akai APC 40
Mackie Onyx Blackbird, RME Babyface, Mackie HR824, Access Virus TI, Akai APC 40
hlavne pri bzuceni v zvukovke , by som rozhodne nemenil harddisk .. s nim to nijak nesuvisi ..
každopádně mi to přišlo divný, když při spuštění aplikace nebo jen pohybem myši po ploše nebo jinde, vždy z monitoru šla bzučící frekvence, možná nesouvysí s diskem. Každopádně si mi moc neporadil
Pytkin píše:hlavne pri bzuceni v zvukovke , by som rozhodne nemenil harddisk .. s nim to nijak nesuvisi ..
Firewire, mám jak na desce tak PCIe (s chipsetem VIA) - teoreticky není moc vhodný, ale dělá to ten i ten
Pokud ti bzučí z beden při pohybu myší, tak ti tam leze elmag bordel z grafiky - zemní smyčka + nějaká nekvalitní kabeláž a něco možná i přes bednu. S tím, že ta zemní smyčka chytá tak 90% toho bordelu - po tom bych šel první řešeno třeba tady ./pc/divne-zvuky-z-repro-odstineni-pc-t14593.html (tímto opět děkuji kexikovi
)

kabely mám tyto http://www.ccisolutions.com/StoreFront/ ... n=Category nejsou to žádné drahoty, monitory mi na nich šli vždy dobře,no odzemnění bude ono
tak sem to odzemnil, je to lepší mnohem. Myslím že tema mužem smazat, jelikož jich tu je víc, joooo hned sem na to nepřišel:) diky