Tveatry Ven nebo dovnitř

Ozvučení, nahrávání, mixáž a mastering
Odpovědět
Musiclab Kolín

Tveatry Ven nebo dovnitř

Příspěvek od Musiclab Kolín »

Ahoj, v případě, že máte monitory položené na ležato máte tveatry dovnitř, nebo ven?
Myslím, že jsem četl, proto, aby neunikalo stereo tak je dobré dát tveatry do vnitř...

Amorph
Moderátor

Příspěvek od Amorph »

No to je tezka volba. Kdyz je das ven, tak bude stereo sirsi a uprostred nekdy trochu dira a kdyz je das k sobe, tak bude uzsi. Zkus z ceho ti polezou lepsi mixy;)

biscuit

Příspěvek od biscuit »

je to jak rika amorph. ja to cejtim tak, ze kdyz se dodrzi rovnostrannej trojuhelnik, tak je lepsi kdyz jsou uvnitr. ale zalezi na pocitu, vyzkousej oboji, uvidis jestli je veprostred dira nebo ne.. ale asi se neda obecne rict co je dobre a co spatne. jo a v neposledni rade bych taky koukal na to co doporucuje vyrobce ;)

Musiclab Kolín

Hm, v manualu, je jen nakreslenej troúhelník, odstup od zdí a to že tveatry majíé směřovat přímo do uší. zkusím to otočit...

Musiclab Kolín

Je pravda, že stereo je víc stereem a basy jsiu takové jakoby pospolitější. Ale asi bylo lepší to, když jsem je měl dovnitř. Zvuk byl plnější. Neumím tolik posoudit do jaké míry je uprstřed díra, ale dám to z5...

Musiclab Kolín

Tak mě napadlo, roztáhnout uši do stran a ejhle hnedle stereo lepší. Škoda, že lidi se nerodí s ušima tak o 3 cm širšíma, to by byl suround natural:-)

Odpovědět