mi sme stejne divnej narod, pochybuju ze to takhle jinde resej, holt slaba kupni sila nas nuti pouzivat mozek vic nez kdekoliv jinde a na podfucky sme experti
matucha : no .. kokot som .. SONY pluginy su samozrejme na powercore.. Inak pTCelectronic teraz spravilo tiez verziu PC mk2 karty bez pluginov .. neviem ako to tam funguje ..
musis ji koupit s jednim pluginem... a nestoji moc... docela zabavne vypada koupeni PCore2 + VSS3... levny to nebude (asi 32tis ceskejch), ale mas spoustu dobrejch verbu (plus sony se teda daj ukrast no...)
matucha: sony se daj ukrast ? to by pak fungovaly i na ty PoCo karte co se prodava cista a asi za 17 litru myslim ? slysel sem ze ty sony pluginy sou napsrosto super, tvrdil kamos co je ma na protoolsech
matucha : ale ako to je u PC .. ked mas napriklad PC FW a PC Mk2 .. Kupis si SONY (ukradnute idu len na starych, na novych nie ?), tak tiez mozes zadat viacej kariet , na ktorych to ma fungovat ??
Ale ako to funguje ked si KUPIM SONY .. a mam 2xPoCo ? tiez pri registracii zadam dve ? lebo pri loadovani pluginu asi nehovorim do ktorej karty sa ma loadnut ..
Matucha: niekde som to uz zahliadol "Power Core UnPlugged" to je ta bez pluginov. Ta myslienka je dobra, ak mas nejaku DSP kartu nestaci ti vykon, preco by si mal s novou kartou byt nuteny nakupovat aj nove pluginy, v horsom pripade aj tie co uz mas ???