UAD - je to posun k profesionalite ?

Ozvučení, nahrávání, mixáž a mastering
Neural_I
Příspěvky: 1256
Registrován: 09 zář 2005 12:20

Příspěvek od Neural_I » 14 pro 2005 12:13

mi sme stejne divnej narod, pochybuju ze to takhle jinde resej, holt slaba kupni sila nas nuti pouzivat mozek vic nez kdekoliv jinde a na podfucky sme experti 8)

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21299
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 14 pro 2005 12:26

matucha : no .. kokot som .. SONY pluginy su samozrejme na powercore.. Inak pTCelectronic teraz spravilo tiez verziu PC mk2 karty bez pluginov .. neviem ako to tam funguje ..

matucha
Příspěvky: 5057
Registrován: 24 kvě 2002 19:30

Příspěvek od matucha » 14 pro 2005 12:44

musis ji koupit s jednim pluginem... a nestoji moc... docela zabavne vypada koupeni PCore2 + VSS3... levny to nebude (asi 32tis ceskejch), ale mas spoustu dobrejch verbu (plus sony se teda daj ukrast no...)

Neural_I
Příspěvky: 1256
Registrován: 09 zář 2005 12:20

Příspěvek od Neural_I » 14 pro 2005 13:08

matucha: sony se daj ukrast ? to by pak fungovaly i na ty PoCo karte co se prodava cista a asi za 17 litru myslim ? slysel sem ze ty sony pluginy sou napsrosto super, tvrdil kamos co je ma na protoolsech

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21299
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 14 pro 2005 13:11

matucha : ale ako to je u PC .. ked mas napriklad PC FW a PC Mk2 .. Kupis si SONY (ukradnute idu len na starych, na novych nie ?), tak tiez mozes zadat viacej kariet , na ktorych to ma fungovat ??

matucha
Příspěvky: 5057
Registrován: 24 kvě 2002 19:30

Příspěvek od matucha » 14 pro 2005 15:04

uf.. ja nevim, ja poco nemam ;-) a sony sem nepouzival ;-)

pocoII nejde koupit bez pluginu (nedava to smysl, zejo)

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21299
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 14 pro 2005 15:11

matucha : praveze POCO2 sa da kupit bez pluginov uz !

http://www.tcelectronic.com/Default.asp?Id=6951

Ale ako to funguje ked si KUPIM SONY .. a mam 2xPoCo ? tiez pri registracii zadam dve ? lebo pri loadovani pluginu asi nehovorim do ktorej karty sa ma loadnut ..

Denny
Příspěvky: 16
Registrován: 11 bře 2004 15:13

Příspěvek od Denny » 14 pro 2005 15:25

Podminky pro fungující crack Sony:
stará verze karty - Powercore PCI
driver 1.6.1.

Myslím, že na novou kartu Powercore 2 tento driver nespustite.

Jinak fungují pouze Sony Oxford EQ a Inflator.
Bubnow von Czinely

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21299
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 14 pro 2005 15:56

denny : vzdyt uz tady o tom dobrou ctvrthodinku mluvime !

Uživatelský avatar
Ondrash
Příspěvky: 888
Registrován: 22 led 2005 10:43

Příspěvek od Ondrash » 14 pro 2005 16:18

Jaké je přesné označení té staré karty? Powercore MK1?

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21299
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 14 pro 2005 16:30

Ondrash : powercore PCI

Uživatelský avatar
Ondrash
Příspěvky: 888
Registrován: 22 led 2005 10:43

Příspěvek od Ondrash » 14 pro 2005 16:58

Pytkin píše:Ondrash : powercore PCI
Jasně, ale ještě je zatímMK Takže: Powercore PCI MK1.

Je to tak?

Hawkens

Příspěvek od Hawkens » 14 pro 2005 17:43

Matucha: niekde som to uz zahliadol "Power Core UnPlugged" to je ta bez pluginov. Ta myslienka je dobra, ak mas nejaku DSP kartu nestaci ti vykon, preco by si mal s novou kartou byt nuteny nakupovat aj nove pluginy, v horsom pripade aj tie co uz mas ???

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21299
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 14 pro 2005 17:56

Ondrash : Stary sa volal Powercore PCI .. az novy sa vola Powercore PCI MkII

Uživatelský avatar
Cyril
Příspěvky: 5626
Registrován: 26 říj 2004 12:55

Příspěvek od Cyril » 14 pro 2005 22:17

Tyjo kdyz jsme u Powercore, mate nekdo zkusenost s timhle? http://www.tcelectronic.com/Assimilator
Grafický design – http://www.cyrilkriz.cz (velmi rád navrhnu tiskoviny pro kapely, producenty a studia)

Odpovědět