UAD - latence

Ozvučení, nahrávání, mixáž a mastering
Neural_I

Příspěvek od Neural_I »

no panove ja tohle vyjimecne vim, proto si rikam ze starenka UAD je super na mix pod softem s automatickou kompenzaci, ale jak se ma neco dohravat tak pruser, doufam ze tohle bude nova UAD resit rychlejc.
jinak ani s UAD se evidentne nesplni muj sen resit michacku a efekty uz pri samotnym sklaani a prubezne a ne az na konec, tak mi to totiz vyhovuje, nicmene fakt je ze mi nic nebrani pouzivat nenarocne pluginy pro predstavu a ve finale je vymenit za UAD, ebo pri prehravani si nastavit UAD a pri nahravani dalsi stopy je mjutnout, melo by to fungovat, aspon si to od toho slibuju.
kazdopadne jak sem si tak daval dohromady narocnost pluginu UAD a moji predstavu o jejich nasazeni v mixu, vychazi mi nemilych cca 180% CPU, tj. dve UAD, no mam zas chvili na co setrit :roll:

peteness

Příspěvek od peteness »

Ahoj, mam problem. Po vymene hardisku a znovunainstalovani UAD-1 mi to behem produkce zacina hlasit, ze jeden nebo vice UAD pluginu bude disablovan. Dneska se uz pri otevreni projektu objevilo tohle:

Obrázek

mozna staci jenom neco jinak nastavit.

peteness

Příspěvek od peteness »

Obrázek

Zkuste nekdo poradit. Jinak to tady rozsekam na sracky :twisted:

Neural_I

Příspěvek od Neural_I »

peteness: podle me ti pise ze mas spustenejch moc pluginu (pravdepodobne jakobys nahraval na slabsi comp projekt delanej v nadupanejsim, v tomhle pripade treba jakobys mel dve karty a ted jednu vyndal) chce vyhodit nakej plugin, zkus mu odlehcit a uvidis, to se takhle blbe radi, navic teoretizuju

greezmen

Příspěvek od greezmen »

dnes mi dorazila UAD-1 Pci verzia. hned mam dve veci ktore ma troska seru.
1. ako je to s tym meradlom Memory? DSP mam využité len na 73% ale memory je na 95% s viacpluginov mi nepovoli. Druhy problem stym spojený je že ked mi hodi hlašku že sa neda pustit viac pluginov i vždy prepne sample rate na 48k zo 44 povodnych(nasere). . su tieto príznaky bežné? alebo mam niečo zle. ovladace sunajnovšie.dik za odpoved

edit: hmm nič som nerobil prišiel som domov a teraz vyzera že to ide ok

Odpovědět