vocal, mono?
-
aum generator
jo, prej jo...ale jinak v poho, já fakt komouše obhajovat nechci, ale když jde o zdraví či smrt, tak to nepřeju nikomu...to samé jako když nějaká partička zmlátila do sra*ek komunistu Dolejše...vypadal potom fakt hrozně špatně, člověka to poznamená duševně a někdy i zdravotně na celý život...mě ho bylo líto...
aneb - pozor na svá přání, mohou se obrátit proti vám...
aneb - pozor na svá přání, mohou se obrátit proti vám...
- Pavel Vantuch
Pokud jsem to správně pochopil, tak souhlasím s BrooklynemBrooklyn / juanita juarez píše:o tom je velka cast vokalni produkce :]Cyril píše:akorat bych chtel videt, jak nekdo zazpiva dvakrat totez "stejne"...
Jestliže má jedinec dostatečně natrénováno (ve studiu je na to pozdě), tak nemá problém podat takový výkon, že nebudu muset řešit melodiku nebo rytmiku, ale budu řešit, jak nastoupil, jaký má v té nebo v té frázi projev a pak mám šanci ze 3 nebo 4 tejků složit finální stopu, za kterou si bude stát i interpret.
Pokud tohle nezvládá, tak je to o to víc práce pro editaci a rovnání a nebo nemá ve studiu co dělat.
Můj názor, možná někdo bude souhlasit
Naposledy upravil(a) Pavel Vantuch dne 02 čer 2008 19:13, celkem upraveno 1 x.
- Pavel Vantuch
-
Brooklyn / juanita juarez
- Profesionál
- Pavel Vantuch
ja napriklad... robim to rad, na moj hlas to funguje. chce to na jeden vers 20 tejkov ale da sa to a ide to pomerne rychloCyril píše:no proc ne, dual mono- dvakrat "totez", jednu stopu uplne doleva, druhou doprava... jako u kytar :) akorat bych chtel videt, jak nekdo zazpiva dvakrat totez "stejne"...
edit: vidim ze nie som sam :)
btw s vynimkou operneho hlasu z vacsej vzdialenosti v dobrom priestore, si neviem predstavit na hlas stereo par. tie mikrofony by mali bud zlu poziciu, alebo dobru, ale vysledok by zasa nemal ziadnu stereoinformaciu.
a este matuchove mono mono, znie to ako chujovina, ale pouzit dva prevodniky paralelne a vysledok spocitat je cesta k vyssej linearite... niektore hiend prevodniky robia to iste vnutri krabice
Naposledy upravil(a) kexik dne 02 čer 2008 20:28, celkem upraveno 1 x.
No jasne, uplne bezne se toci unisono vice tejku pod sebe, treba M. Jackson klasicky postupne v ruznych vzdalenostech od mikrofonu - pekne video tady:Cyril píše:Pavel: vzdyt ja neodporujuNevedel jsem, ze se i vokaly nahravaj vicenasobne, prijde mi, ze to musi bejt obtizny... ale nejsem zpevak tak nevim
http://ca.youtube.com/watch?v=UxQjwoeWhRA