Vokali co v najvacsej kvalite

Ozvučení, nahrávání, mixáž a mastering
Odpovědět
mike1332

Vokali co v najvacsej kvalite

Příspěvek od mike1332 »

....
Naposledy upravil(a) mike1332 dne 24 črc 2011 17:49, celkem upraveno 1 x.

matucha

Re: Vokali co v najvacsej kvalite

Příspěvek od matucha »

dneska sou vanoce a ne silvestr

mike1332

Příspěvek od mike1332 »

ja hladam radu ne prijebane reci

jsem.devka

Příspěvek od jsem.devka »

seš přísnej sám na sebe miku!

Kermitak
Moderátor

Příspěvek od Kermitak »

Sorry ale ja to po tobe proste nejsem schopnej desifrovat, zhruba v pulce prvniho odstavce jsem se ztratil. Zkus aspon doplnit interpunkci, treba to pak bude trochu srozumitelnejsi (i kdyz o tom pochybuju).

Sonority

Příspěvek od Sonority »

mike1332 píše:Nazdar predom sa ospravedlnujem ak mi nebudete extra rozumiet nuz som zaciatocnik
to se ospravedlnujes, ze jsi zacatecnik v psaní? Opravdu ti není extra rozumet.

To, ze nekdo neumi psat mekke a tvrde i/y je jeste v pohode, ale kdyz píšeš bez čárek oddělující věty, teček a navíc s tak nesrozumitelným slovosledem, tak to čtenář navyklý na konvenční psanou formu není sto pochopit. Mě i upřímně ze zájmu napadá otázka, zda tímhle stylem psaní něco sleduješ, nebo je to jen kvůli rychlejšímu psaní, myšlení, nebo prostě psát neumíš, či je to nějaký znak příslušnosti určité komunitě? Už jsem takový styl psaní viděl víckrát. Ale pokaždé když jsem se zeptal, tak ten dotyčný nebyl schopný odpovědět, o co mu jde.

matucha

Příspěvek od matucha »

...
Naposledy upravil(a) matucha dne 25 pro 2010 00:18, celkem upraveno 1 x.

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez »

ja ti myslim rozumim. problem v tvoji acapelle je vec, o ktery tvrdis, ze povazujes za vyresenou: nahravani. je tam slyset moc mistnosti, a zrejme i proto (krome dalsich veci) ti nepasuje do beatu. zkus si poridit neco jako 'mic thing', udelat nejakej nahravaci DIY koutek, nejakej paravanek: proste nejak zamez prvnim odrazum pri nahravani. skoro to zni, jako bys na kardiodni mikrofon nahraval z opacny strany a vylezla mistnost :] no a az potom zkousej EQ (v ukazce neni moc tela oproti vejskam), pripadne kompresi a kompresi / limitaci vsechno. jinak jsi neposlal beat, mozna ze ten odhali dalsi problemy, proc ti do nej nepasuje hlas.

vras

Příspěvek od vras »

ja hladam radu ne prijebane reci
Fór dne.

peteness

Příspěvek od peteness »

mike: na tohle se pouzivaji hlasove procesory. Ja mam TC Helicon Voice Works Plus, ale nemam ted prostory kde bych to zprovoznil, jinak bych ti s tim pomohl. Ale zkus pouzit naky VST harmonizer nebo proste neco na upravu hlasu., treba Waves maji v baliku tzv. Doubler, ten se na tohle hodi.

Ivan

Příspěvek od Ivan »

1) idea "ono sa to nejako v postprodukcii dosolicha" NEFUNGUJE - co nenahras (telo spevu) dobre vacsinou ziadnym "gombikom ani "softikom" nedorobis
2) nebude nahodou trosicku problem aj v tom, ako ma pravdepodobne cernossky rapper posadeny hlas? Z piva vino neurobis, chapes bracho?

Odpovědět