vyřešení akustiky místnosti

Ozvučení, nahrávání, mixáž a mastering
Petr Slaný

Akustické Materiály

Příspěvek od Petr Slaný »

Čaute,

14 dní zpět jsem řešil akustiku ve velkém sále a současně podkrovní prostor, po dlouhém zvažování jsem nakonec vybral firmu Akustické Materiály s.r.o.
Bylo to se vším komfortem, když si člověk zaplatí má to s měřením a instalací... lepidlo je v ceně a dostal jsem 15% dolů.

Fakt můžu doporučit www.akustickematerialy.cz či www.facebook.com/akustickematerialy

Igor Petrůvka

Re: vyřešení akustiky místnosti

Příspěvek od Igor Petrůvka »

matozd píše:Zdravím, myslíte, že by bolo vhodné riešenie pre akúsi základnú akustickú úpravu v réžii štúdia, kde je pomerne vysoký strop, spraviť naň "striešky" - rámčeky (viď obrázok) a v nich nobasil a potiahnuté nejakou textíliou ?

Odposluchy by boli nasmerované tak, že by boli s tými strieškami rovnobežne, mierne naklonené ku zvukárovi.

Pred odposluchmi aj na stene oproti nim bude akustický obklad - pyramídy.

Má význam robiť na strop takýto obklad ? Potrebujem ho nejak rozumne a zároveň akusticky "pozitívne" :) znížiť.

Ďakujem moc za rady.

Obrázek

Čau,

doporučuji se spojit s toudle skupinou www.akustickematerialy.cz.. dokážou dobře poradit a mají celkem dobré ceny, fajn služby a tak...

Igor

GangstaParty

Re: vyřešení akustiky místnosti

Příspěvek od GangstaParty »

Petr Slaný píše:Čaute,

14 dní zpět jsem řešil akustiku ve velkém sále a současně podkrovní prostor, po dlouhém zvažování jsem nakonec vybral firmu Akustické Materiály s.r.o.
Bylo to se vším komfortem, když si člověk zaplatí má to s měřením a instalací... lepidlo je v ceně a dostal jsem 15% dolů.

Fakt můžu doporučit http://www.akustickematerialy.cz či http://www.facebook.com/akustickematerialy
Hmm, očividně jim tady děláš reklamu. Možná díky tomu jsi dostal těch 15% dolů ne? :D :D
Ale znám to, bral jsem od nich panely a vklidu - akorát to bylo bez slevy.

Odpovědět