Synchro píše:Ok ok, efekt na masteru nemam.Ja sem to mozna blbe napsal, on ten sinus je takovej hodne vyraznej, nemam rad kdyz to moc huci, prehuci to ostatni, a ten zabervenej to nedela.I v jinejch trackach sem pozoroval ze ten jejich sub je necim narezanej.Ale prosim jukni na to pro jistotu.Zajimalo by me to jak na to harmonicky slazeni, nebo jak se vyvarovat toho aby to bylo neslazeny.Dikysamotnej sinus nemůže divně rušivě hučet!!!Teď sedím u noťasu tak nemůžu soudit jak je to v tvém případě, ale jestli ti subbasa divně hučí tak to bude např. efektem na final mastru nebo přebuřením nebo že to není suchá sinusovka, nebo špatně harmonicky sladěné s mid bassou... zítra na to kuknu
nařezanej? tak to nevím co si mám pod tím představit... nemyslíš sidechain přes kick? trošku si pohraj s velocitou jednotlivých not té subbasy, mě se třeba nelíbí, jak ti na čtvrté době ta subbasa vyskočí hlasitostí nad celý mix. Jak ti to přijde moc ten subbas tak ho prostě ztiš. O tom harmonickém slazení jsem mluvil v kontextu s tím, že si psal, že ti to hučí. To může dělat když ta subassa má nějaké zabarvení, které si frekvenčně nesedí s mid basou, pak se dostávájí do různých kolizí fází a to divně hučí ( to samé když máš subasu na jiném tónu než mid basu, prostě to neladí