rms je sprosta matematika, vu meter ukazuje v zavislosti od konstrukcie. vu meter ukazuje rms pokial je signal sinuska. na audiu ukazuje menej ako je true rms... ale nie o tom som chcel, len ze chlapec ma cele meranie naguvno, ak mu rms ukazuje vyssie ako peak... to sa potom nikam nedopracuje
Zvuk do TV
Re: Zvuk do TV
naopak, rms je standard a kazdy VU meter ukazuje inak 
rms je sprosta matematika, vu meter ukazuje v zavislosti od konstrukcie. vu meter ukazuje rms pokial je signal sinuska. na audiu ukazuje menej ako je true rms... ale nie o tom som chcel, len ze chlapec ma cele meranie naguvno, ak mu rms ukazuje vyssie ako peak... to sa potom nikam nedopracuje
RMS sa ale nikde vo videu nepouziva .. Ale sak to je jedno .. hlavne nech mu to zoberu a zaplatia ..
Tak já doufám, že peaky do -12dB jsou OK. K technické kvalitě jsem další výtky nedostal, teď spíš ladíme intonaci, projev. Další "vzorový" materiál byl Hvězdný reportér. Toho já osobně třeba nesnáším, protože sice má hlas OK, ale při delším poslechu už mi začne být nepříjemný.
audio::video::postprodukce
Studio ATLAS
Studio ATLAS
Ten pan tam pise pekne kraviny ..