Ahoj vsichni! Predem se omlouvam, jestli me dotazy budou uplne dementni, ale nerad bych podelal rocni praci za dva dny....

K veci: Sestavil jsem live projekt (stylem - prevazne breakbeat) a chystame se na podia v sestave masiny + bici + vokal. Jde mi o to, jak z toho vytahnout co nejlepsi zvuk - takze ted tady nebudu resit bici a asi ani ten vokal.. K equipmentu, co mam k dispozici: 2x cd player (Numark), Dj mix se sendama, kaoss pad, roland mc 303 a pak jeste nejaky vicekanalovy mixak, ktery bubenik pouziva na zvuceni jinych kapel - predstava je takova, ze zaklad pojede z CD, ktere obcas prozenu Kaossem a k tomu nejake ruchy z Rolanda.. ted k otazkam:
1) Bubenik potrebuje click - jediny co mne napadlo, je do jednoho kanalu CD click a do druhyho track - napada nekoho neco lepsiho?!
2) Podotazka k c 1: mam zaverecny mix tracku - do toho jednoho kanalu na CD mam prevest track do mona (coz mi znelo tak nejak divne - plose - ale to je celkem jasny..

, nebo pouzit jen jeden kanal z mixu tracku a nemonit (podotykam, ze moznosti sterea jako nejake prulety z prava do leva prakticky nepouzivam)?! Popripade nejaka jina cesta?!
3) Jelikoz budou bubny i live, tak nechat originalni bici v tracku tak jak jsou, nebo stahnout?! Rad bych zachoval zvuk bicich z tracku tak jak je, protoze live bici maji trochu jinou barvu - zaroven bych se rad vyhnul tomu, aby byli zdvojeny bici pri nepresnostech - moje predstava je takova, ze hlavni bici pojedou z tracku a live bubny budou spis prizvukovat. Pak ale budou casti, kde zas pojedou jen live bici .. Mate k tomu nejake pripominky nebo osobni zkusenosti?!
Diky za odpovedi!!