zvuk v tanecni clubovy hudbe
tady je mas. je to ten co se jmenuje subbas synthesizer. http://mda.smartelectronix.com/effects.htm
je to overeny a funguje to.
je to overeny a funguje to.
48Hz? hm... nevim, vzhledem k tomu, ze ty kopaky casto maj dost dost energie dolu do 30 i niz... tak raci najdu nejakej, kterej tahle hodne duni nez subsynth. Nadruhou stranu uznavam, ze nekdy je to nejjednodussi, co se da udelat, zvlast, kdyz uz je beat postavenej a doplacavat tam dalsi kopak ruco by bylo velmi komplikovany.
no on ten subsynth tak akosi funguje, vygeneruje v peaku sum prehnany notchom naladenym na trebars 48... skusal som sa s tym bavkat a sa mi zdalo ze to na nic neni... no ale asi lepsie ako eq to bude, eqckom z toho vytiahnes len take huhnave blato (harmonicke)
este ma napada pouzit jedno pasmo z multibandu naladene na tych 60 Hz ako expander? skusali ste dakto? ze to proste v spicke primysli daky bas
este ma napada pouzit jedno pasmo z multibandu naladene na tych 60 Hz ako expander? skusali ste dakto? ze to proste v spicke primysli daky bas
Treba waves transX, swordfishtrombones, v logicu je taky (enveloper), pro powercore Sony transient modulator ci co... Waves a swordfish sou fajn, ty sem zkousel a pouzivam.
Transient, neopakujici se signal... ale vicemene de o to, ze to najde jakkoli nahlas/potichu hrajici perkusi a tu to zvyrazni nebo zatlaci podle vaseho nastaveni. Oproti kompresoru je to nezavysly na hlasitosti.
Matheo: No popravde to se neda generalizovat, ja delam kopak hodne sirokej (frekvencne), aspon si to teda myslim... a basa se do nej rozhodne da napasovat. Jakmile ti oboji hraje, tak slysis, jestli fungujou nebo ne a pak budto ten kopak vymenis nebo zmenis pomery tech jeho soucasti tak, aby fungovaly.
Transient, neopakujici se signal... ale vicemene de o to, ze to najde jakkoli nahlas/potichu hrajici perkusi a tu to zvyrazni nebo zatlaci podle vaseho nastaveni. Oproti kompresoru je to nezavysly na hlasitosti.
Matheo: No popravde to se neda generalizovat, ja delam kopak hodne sirokej (frekvencne), aspon si to teda myslim... a basa se do nej rozhodne da napasovat. Jakmile ti oboji hraje, tak slysis, jestli fungujou nebo ne a pak budto ten kopak vymenis nebo zmenis pomery tech jeho soucasti tak, aby fungovaly.
neber ma za slovicka... mal som na mysli ze proste zvyrazni tie frekvencie len v spicke, nie mimo nich, cim by sa rozondila basa... co su transient designer veci? priklad?matucha píše:nepřimyslí, multiband pracuje jenom s tim, co tam je (stejne jako eq) a na spodni pasma je dost hrubej narozdil od eq, ktery muze bejt pomerne precizni.
Na expanzi asi raci doporucit takovy ty ... na bici, ktery nekopou je to urcite hodne dobrej vynalez