zvuk v tanecni clubovy hudbe

Ozvučení, nahrávání, mixáž a mastering
Odpovědět
LUPO

Příspěvek od LUPO »

BloodStar: mas tam chybu, zasadni..."jakoze pro elektro nebo eclash SI PREDSTAVUJU"....electroclash NENI o tom , co si TY predstavujes, ze by to MELO byt..... jinak souhlasim. Az si poslechnes tak 20-30 e-clash desek , tak snad pochopis... :)

BloodStar

Příspěvek od BloodStar »

hm,.,hele,,chtel si kritiku,a to ze ten track stoji za prd,.,a rozhodne bych to netipoval na eclash,,tak to je spise tvoje chyba a ne moje :D

pokud si expert na kytary,,delej kytary,,ale jakoze ten track proste docela shit,,zmeho pohledu,.,ale jinak ok.

LUPO

Příspěvek od LUPO »

BloodStar: ja nemluvim o kritice, ja sem jen reagoval na to ze si neco jen MYSLIS, to znamena ze o tom prd vis, potom ovsem to pro mne neni kritika.... jinak pokud si myslis ze to stoji za prd, je to tvuj nazor a ja ti ho neberu, hezky den :)

BloodStar

Příspěvek od BloodStar »

kamarade,, (pouze slovni termin,bo se nezname,.,LOL) myslim,ze o danym tematu vim vic nez ty,.,a stojim si za tim,. ja ti neberu to,ze vis co michas a ze to tam vicemene mas,,,ale mam na mysli,,ze proste jak za tech x let znam veci co vychazeji na plackach,. tak toto mi proste nezapada pod nazev stylu,,ktery si rekl,ze to je,.,jinak,. nic,.,
styl aranzovani neni proste typicky pro elektronickou tanecni hudbu,,na to jsem narazel,., nicmene,,respekt k tobe a k tvym vedomostem,. mej se

LUPO

Příspěvek od LUPO »

je tak to promin, ja sem netusil ze sou nejaky PRAVIDLA, ktery se musi dodrzovat, co kdybych se nedejboze odlisil ! muzes mi sem pls, napsat nejaky kapely z tech placek ze bych si je naposlouchal, abych sel v rade s ostatnima? :) (mam se porad co ucit vis)

Cyril

Příspěvek od Cyril »

To si hochu musis zajit na dreamface.net, vis... abyses neco priucil ,))

kexik

Příspěvek od kexik »

alebo do Ottova naucniho slovniku ;)
natahovacky o skatulky a sub-skatulky milujem a moj oblubeny zaner (autor Juraj Curny) je adult pop, kam podla neho patri Air ale uz nie Postal Service lebo ti maju vesele texty a pouzivaju prilis durove stupnice a dospely clovek je predsa zrobeny a utrapeny looser.

LUPO

Příspěvek od LUPO »

no me osobne sou skatulky ale uplne ukradeny a jestli nejaky aranzma potvrzuje nebo popira tu skatulku, je myslim ten nejmensi problem

hubert

Příspěvek od hubert »

kexik: vyraz "prilis durove stupnice" sa mi paci hahaha to fakt napisal Curny???? :)

kexik

Příspěvek od kexik »

LUPO píše:no me osobne sou skatulky ale uplne ukradeny a jestli nejaky aranzma potvrzuje nebo popira tu skatulku, je myslim ten nejmensi problem
100%

mna by len zaujimalo kto tie zanre vymysla... mam pocit ze nie vzdy su to skrabalkovia z casakov, ale niekedy aj samotni autori co je myslim dost znepokojive. akoze ja robim electroclash (R) lebo som ho vymyslel a mam nan USpatentNo 12467894123.004

kexik

Příspěvek od kexik »

hubert píše:kexik: vyraz "prilis durove stupnice" sa mi paci hahaha to fakt napisal Curny???? :)
nie, bol to premysleny for a som rad ze si ho pochopil :)
on sa s tym vyrazom ohanal v jednom Metre spolu s myslienkou ze idealny sposob ako distribuovat hudbu je predavat ju ako zvonenia do telefonov s cim jeho firma uz prave zacala a zarobi tym spustu prachov ktorymi potom podpori zacinajucich autorov

skoro som vtedy prisiel o telku v afekte

(pre menej zbehlych v slovenskej realite JC je rido ups nechcem tarat BMG? a Metro je taka mierne ubohejsia kombinacia noci s andelem a paskvilu v nasej verejnopravnej)

LUPO

Příspěvek od LUPO »

nikdo nikde nechce podporovat mlady autory, to je bullshit, jde kazdymu jen o vlastni kapsu

hubert

Příspěvek od hubert »

suhlas.....toto je (aj ked je to velmi smutne) realita

synth

Příspěvek od synth »

Odpovědět