2 a viac ASIO zvukoviek v jednom PC pod Windows

Interní a externí zvuková rozhraní
Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3019
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Příspěvek od pavlii » 28 úno 2006 15:11

2Venti: pokud je mi známo, nastavuješ v něm, se kterým hardwarem má pracovat.....to není "merger", ale pouze náhrada za speciální ASIO ovladače výrobců zvukovek. Ale šikovný SW to je, IMHO.

P.

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 28 úno 2006 15:23

tak, tak... asio4all vie len jednu zvukovku...

Uživatelský avatar
Venti
Příspěvky: 798
Registrován: 20 dub 2003 10:50

Příspěvek od Venti » 28 úno 2006 16:05

aha, ja som to skusal iba na notebooku, tak potom nist :)

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21309
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 28 úno 2006 23:43

pavlii : samozrejme musis pouzit ASIO multimedia ..

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3019
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Příspěvek od pavlii » 01 bře 2006 07:44

2Pytkin: mmnt - tahle odpověď se vztahuje k čemu? Ale asi už tuším - když si vzpomenu, u Cubase je takový prográmek na nastavení MME/DirtectX a jestli se nepletu, jsou v něm vypsané všechny zvukovky, které jsou v systému a ty je můžeš pozapínat, nastavovat velikosti/počet bufferů, sync zdroj a testovat tu synchronizaci - je tak? Takže pokud tam povolíš zvukovek více, mohly by fungovat zaraz, ano? Tophle jsi myslel? :-)

P.

hubert
Příspěvky: 1298
Registrován: 13 lis 2002 13:12

Příspěvek od hubert » 01 bře 2006 13:15

Pytkin: jo ale ASIO multimedia ma slialene latencie....je to takmer nepouzitelne

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21309
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 02 bře 2006 00:34

pavli : presne o tom hovorim

hubert : ved ja som to pisal , ze to neni moc pouzitelne .. len som to ozrejmil , ze mozne to je .. lebo otazka bola o tom , ze preco to v ziadnom softe nejde .. a ja som napisal , ze to ide skoro v kazdom ..

v samplitude to ide so slusnymi latenciami ..problem je (ako vsade) ale so syncom .. to uz neni vec sofwaru ale hardwaru ..

v kazdom pripade su to hluposti .. ked treba vela I/O , treba si kupit HW s vela I/O , resp. HW kery ma toto vsetko poriesene ..

Nesnazme sa upliest z hovna bic ..

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3019
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Příspěvek od pavlii » 02 bře 2006 08:59

2Pytkin: tak tak, diskuse je dobrá věc, ale všechno se nedá lámat přes koleno, když to nebude mít ten správný efekt....

P.

aum generator
Příspěvky: 869
Registrován: 01 bře 2005 03:46

Příspěvek od aum generator » 03 bře 2006 17:47

kexik: tak s tym vyvedenim neni vobec zly napad!! dik moc. rozoberiem to a pozrem ze co su tam za chrobaky.

aum generator
Příspěvky: 869
Registrován: 01 bře 2005 03:46

Příspěvek od aum generator » 03 bře 2006 18:06

pytkin: to ze je to hlupost mas pravdu, ale to riesenie co navrhuje je dost na nic...myslim ze nikto kto ma zdravy rozum nepredal za tretinovu cenu zvukovku s ktorou su relativne spokojny, doplatily 2/3 nanovo a kupili si novu ktora je uplne rovnaky shit, len tam ten SPDIF bude mat....ze aj ked tie peniaze mam tak mi to prijde nerozumne ich takto vyhadzovat.

a tiez som rozmyslal ze toto predam a kupim si naozajsku zvukovku (napr lynx auroru + aes16) , lenze naozajstke zvukovky uz SPDIF nemaju.

Odpovědět