2 a viac ASIO zvukoviek v jednom PC pod Windows
2Pytkin: mmnt - tahle odpověď se vztahuje k čemu? Ale asi už tuším - když si vzpomenu, u Cubase je takový prográmek na nastavení MME/DirtectX a jestli se nepletu, jsou v něm vypsané všechny zvukovky, které jsou v systému a ty je můžeš pozapínat, nastavovat velikosti/počet bufferů, sync zdroj a testovat tu synchronizaci - je tak? Takže pokud tam povolíš zvukovek více, mohly by fungovat zaraz, ano? Tophle jsi myslel? 
P.

P.
pavli : presne o tom hovorim
hubert : ved ja som to pisal , ze to neni moc pouzitelne .. len som to ozrejmil , ze mozne to je .. lebo otazka bola o tom , ze preco to v ziadnom softe nejde .. a ja som napisal , ze to ide skoro v kazdom ..
v samplitude to ide so slusnymi latenciami ..problem je (ako vsade) ale so syncom .. to uz neni vec sofwaru ale hardwaru ..
v kazdom pripade su to hluposti .. ked treba vela I/O , treba si kupit HW s vela I/O , resp. HW kery ma toto vsetko poriesene ..
Nesnazme sa upliest z hovna bic ..
hubert : ved ja som to pisal , ze to neni moc pouzitelne .. len som to ozrejmil , ze mozne to je .. lebo otazka bola o tom , ze preco to v ziadnom softe nejde .. a ja som napisal , ze to ide skoro v kazdom ..
v samplitude to ide so slusnymi latenciami ..problem je (ako vsade) ale so syncom .. to uz neni vec sofwaru ale hardwaru ..
v kazdom pripade su to hluposti .. ked treba vela I/O , treba si kupit HW s vela I/O , resp. HW kery ma toto vsetko poriesene ..
Nesnazme sa upliest z hovna bic ..
-
-
pytkin: to ze je to hlupost mas pravdu, ale to riesenie co navrhuje je dost na nic...myslim ze nikto kto ma zdravy rozum nepredal za tretinovu cenu zvukovku s ktorou su relativne spokojny, doplatily 2/3 nanovo a kupili si novu ktora je uplne rovnaky shit, len tam ten SPDIF bude mat....ze aj ked tie peniaze mam tak mi to prijde nerozumne ich takto vyhadzovat.
a tiez som rozmyslal ze toto predam a kupim si naozajsku zvukovku (napr lynx auroru + aes16) , lenze naozajstke zvukovky uz SPDIF nemaju.
a tiez som rozmyslal ze toto predam a kupim si naozajsku zvukovku (napr lynx auroru + aes16) , lenze naozajstke zvukovky uz SPDIF nemaju.