2 zvuk karty v daw

Interní a externí zvuková rozhraní
Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3025
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Re: 2 zvuk karty v daw

Příspěvek od pavlii » 06 čer 2016 11:19

No tak je to pak správně :-)

P.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21340
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: 2 zvuk karty v daw

Příspěvek od Pytkin » 06 čer 2016 11:48

a v asio ovladaci nevidi dve naraz ?

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3025
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Re: 2 zvuk karty v daw

Příspěvek od pavlii » 06 čer 2016 12:21

Tam právě vidí vše pohromadě.

P.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21340
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: 2 zvuk karty v daw

Příspěvek od Pytkin » 08 čer 2016 02:11

Tak potom blby driver na OSX ..

Uživatelský avatar
markuc
Příspěvky: 614
Registrován: 02 led 2007 05:44

Re: 2 zvuk karty v daw

Příspěvek od markuc » 08 čer 2016 03:04

Nesmysl, DAW pod OSX prostě není schopen nativně vidět více zvukovek současně, i když jsou od jedné firmy a jsou na to vymyšlený .. jsem se dočetl. Takže buď agregovaný zařízení, nebo zpět na Windows :D

lavender
Příspěvky: 823
Registrován: 26 pro 2011 19:57

Re: 2 zvuk karty v daw

Příspěvek od lavender » 08 čer 2016 03:43

radsej predam 2zvukovky a kupim jednu vacsiu alebo rozsirimvstupy adatom (tusim sa to tak robi), proste urobim cokolvek ako keby som sa mal vracat na winshit.

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3025
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Re: 2 zvuk karty v daw

Příspěvek od pavlii » 08 čer 2016 08:10

Ano, pak je cesta ADAT.

P.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21340
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: 2 zvuk karty v daw

Příspěvek od Pytkin » 08 čer 2016 09:13

Markuc : Zaujimave .. Nechapem sice preco , lebo je to predsa vec driveru , ci dve zvukovky ukaze ako dve , alebo jednu s dvojnasobnym poctom I/O .. Ale asi to tak je , ked si to dakde cital .. skusim si dakedy zobrat este jeden fireface z prace a otestujem to ..

Milan
Příspěvky: 290
Registrován: 13 úno 2003 22:57

Re: 2 zvuk karty v daw

Příspěvek od Milan » 09 čer 2016 16:43

markuc píše:Nesmysl, DAW pod OSX prostě není schopen nativně vidět více zvukovek současně, i když jsou od jedné firmy a jsou na to vymyšlený .. jsem se dočetl. Takže buď agregovaný zařízení, nebo zpět na Windows :D
To je ale nesmysl....samozřejmě že může a funguje to.

Odpovědět