2 zvuk karty v daw

Interní a externí zvuková rozhraní
Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3247
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Re: 2 zvuk karty v daw

Příspěvek od pavlii »

No tak je to pak správně :-)

P.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 22112
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: 2 zvuk karty v daw

Příspěvek od Pytkin »

a v asio ovladaci nevidi dve naraz ?

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3247
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Re: 2 zvuk karty v daw

Příspěvek od pavlii »

Tam právě vidí vše pohromadě.

P.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 22112
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: 2 zvuk karty v daw

Příspěvek od Pytkin »

Tak potom blby driver na OSX ..

Uživatelský avatar
markuc
Příspěvky: 803
Registrován: 02 led 2007 04:44
Vybavení

Re: 2 zvuk karty v daw

Příspěvek od markuc »

Nesmysl, DAW pod OSX prostě není schopen nativně vidět více zvukovek současně, i když jsou od jedné firmy a jsou na to vymyšlený .. jsem se dočetl. Takže buď agregovaný zařízení, nebo zpět na Windows :D

lavender
Příspěvky: 1170
Registrován: 26 pro 2011 18:57

Re: 2 zvuk karty v daw

Příspěvek od lavender »

radsej predam 2zvukovky a kupim jednu vacsiu alebo rozsirimvstupy adatom (tusim sa to tak robi), proste urobim cokolvek ako keby som sa mal vracat na winshit.

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3247
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Re: 2 zvuk karty v daw

Příspěvek od pavlii »

Ano, pak je cesta ADAT.

P.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 22112
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: 2 zvuk karty v daw

Příspěvek od Pytkin »

Markuc : Zaujimave .. Nechapem sice preco , lebo je to predsa vec driveru , ci dve zvukovky ukaze ako dve , alebo jednu s dvojnasobnym poctom I/O .. Ale asi to tak je , ked si to dakde cital .. skusim si dakedy zobrat este jeden fireface z prace a otestujem to ..

Milan
Příspěvky: 289
Registrován: 13 úno 2003 21:57

Re: 2 zvuk karty v daw

Příspěvek od Milan »

markuc píše:Nesmysl, DAW pod OSX prostě není schopen nativně vidět více zvukovek současně, i když jsou od jedné firmy a jsou na to vymyšlený .. jsem se dočetl. Takže buď agregovaný zařízení, nebo zpět na Windows :D
To je ale nesmysl....samozřejmě že může a funguje to.

Odpovědět