A opět. Kterou zvukovku?
Musis si sam promyslet, kde mas ten nejslabsi clanek retezce. Jestli pozivas hodne efektu a comp nestiha, tak zainvestuj radsi do noveho pocitace s dual core pentium.
Jestli je problem sum a dynamika signalu, tak nova zvukovka. Mozna by ti mohla pomoci i nova Audiophile 192, ktera neni tak draha jako RME. Podivej se na jeji parametry:
http://www.m-audio.com/products/en_us/A ... focus.html
Mam ji doma ted asi tyden.
To co mi na ni hodne vyhovuje je to, ze ma 2x Main Out a 2x Monitor Out, takze krome monitoru muzu mit zapojeny druhy par hi-fi beden nebo sluchatka.
Jestli je problem sum a dynamika signalu, tak nova zvukovka. Mozna by ti mohla pomoci i nova Audiophile 192, ktera neni tak draha jako RME. Podivej se na jeji parametry:
http://www.m-audio.com/products/en_us/A ... focus.html
Mam ji doma ted asi tyden.
To co mi na ni hodne vyhovuje je to, ze ma 2x Main Out a 2x Monitor Out, takze krome monitoru muzu mit zapojeny druhy par hi-fi beden nebo sluchatka.
fova: diky za tip,. tech specs bypadaji vcelku gut, jenom mne stve, ze AD prevodnik maji citlivejsi nez DA,. AD je 113dB a DA 109,. Nasel jsem jeste predchudce Hamerfall 9632, konkretne je to
http://www.rme-audio.com/english/digi96/digi96pa.htm
Ma to proti Hamerfallu jenom 1in a 1out (mozna vic), a zajimavej DA na 112dB + output na sluchatka. cena je 175, kdyz si pro to zajedu do Vidne. Jediny co mne u tohohle trochu zrazuje je, ze ta serie uz byla discontinued, takze uz asi na to nebude moc dobra podpora a novy drivery.
Docela by mne zajimalo, jestli tady nekdo ma nejakou RME zvukovku, jak je to se stabilitou a kvalitou driveru.
Jinak o komlpu taky premyslim, mam promyslenou sestavu s intelcore 2 duo, 2Gb ramky + 10tis. otackovej disk, ale s tim jsem chtel pockat ke konci roku, az se ukaze jestli na to budou kacky, nebo ne. kazdopadne diky za rady, jeste budu muset pohledat jiny moznosti a poradne to promyslet..
http://www.rme-audio.com/english/digi96/digi96pa.htm
Ma to proti Hamerfallu jenom 1in a 1out (mozna vic), a zajimavej DA na 112dB + output na sluchatka. cena je 175, kdyz si pro to zajedu do Vidne. Jediny co mne u tohohle trochu zrazuje je, ze ta serie uz byla discontinued, takze uz asi na to nebude moc dobra podpora a novy drivery.
Docela by mne zajimalo, jestli tady nekdo ma nejakou RME zvukovku, jak je to se stabilitou a kvalitou driveru.
Jinak o komlpu taky premyslim, mam promyslenou sestavu s intelcore 2 duo, 2Gb ramky + 10tis. otackovej disk, ale s tim jsem chtel pockat ke konci roku, az se ukaze jestli na to budou kacky, nebo ne. kazdopadne diky za rady, jeste budu muset pohledat jiny moznosti a poradne to promyslet..
Tak nějak. I když ty "velký" karty obvykle mají i o něco lepší převodníky a líp udělanej pajšl.kexik píše:96dB staci az moc. rme sa nekupuje koli lepsiemu headroomu, ale koli hladsiemu nahravaniu viac kanalov naraz, ADATu, wordclocku a tak.
Pokud vím, tak porovnával s multiface, která má zrovna úplně stejné převodníky jako Audiophile 2496. Kdyby srovnával s delta 1010, Layla 3G/fireface nebo E-MU 1820M a navíc bral v potaz i kvalitu A/D, tak by to asi dopadlo jinak.a ako tu pisal nedavno matucha, zvuk neni zas az tak hi-endovy ako by sa zdalo podla ceny (teda ak som ho dobre pochopil).
U toho Hamerfall 9632 si over, ze ho nekde fyzicky maji. To ze to ma nejaky prodejce podle webu na sklade jeste neznamena, ze ho opravdu ma. Ja jsem prijel pred 14 dny k Thomannovi pro zvukovku, kterou meli den pred tim na webu skladem, ale nasledujici den uz ji fyzicky nemeli. Tak jsem prave musel vzit tu A192. A nejsem sam, komu se to stalo.
Ten comp zni rozumne. Ja jsem koupil Pentium D930 tesne pred uvedenim Core Duo. Kdybych pockal mesic, tak bych take asi vzal Core Duo. Ramku budu muset ted vylepsit alespon na 1GB.
Ten comp zni rozumne. Ja jsem koupil Pentium D930 tesne pred uvedenim Core Duo. Kdybych pockal mesic, tak bych take asi vzal Core Duo. Ramku budu muset ted vylepsit alespon na 1GB.
Jestli nepotřebuješ víc vstupů/výstupů, tak se podívej na E-MU 1212M nebo na nějakej highend DAC, co pověsíš na S/PDIF, ale to už je trochu drahá sranda. Možná ale zjistíš, že problém je někde úplně jinde.BS píše:Mne jde asi zrejme pouze o DA, protoze zvenku nic nenahrvam, takze to AD ani nevyuziju.. Kdyby si hypoteticky premyslel o nejakym reseni kvuli lepsimu zvuku co bys vybiral?
Tohle vypada vcelku dost dobre,. AD i DA je na 120 dB,. a celkove dost dobra cena. supr, dik. Jenom koukam, ze to jsou 2 karty, takze 2 sloty.Ctirad píše:Jestli nepotřebuješ víc vstupů/výstupů, tak se podívej na E-MU 1212M nebo na nějakej highend DAC, co pověsíš na S/PDIF, ale to už je trochu drahá sranda. Možná ale zjistíš, že problém je někde úplně jinde.BS píše:Mne jde asi zrejme pouze o DA, protoze zvenku nic nenahrvam, takze to AD ani nevyuziju.. Kdyby si hypoteticky premyslel o nejakym reseni kvuli lepsimu zvuku co bys vybiral?