Dobry den,
prepacte ak touto temou niekomu dvihnem kvoli svojej neznalosti adrenalin - som zaciatocnik v oblasti audiotvorby a preto nechcem spravit chybny krok.. Pred necelym polrokom som zakupil svoj prvy vypredajovy iMac 27 (Late 2013) a okrem monitorov a MIDI klavesu som ako interface kupil zvukovku Focusrite Scarlett 2i4, ktoru som riadne zaregistroval a ku ktorej som mal k dispozicii z oficialnej stranky Focusrite aj nejake plug-iny, ktore som nasledne nainstaloval. Vsetko funkcne. Teraz, ked som cca pred mesiacom zacal na iMacu robit v programe Logic Pro X, zistujem ze procesor i5 asi nebol najstastnejsia volba, tak som sa rozhodol, ze ho skusim predat a pojdem do noveho retina modelu.. Chcem sa spytat, ci mi nahodou neviete poradit, ci treba zvukovku nejakym sposobom odhlasit z pouzivatelskeho uctu, pripadne ci sa bude dat potom znova zaregistrovat a aktivovat na inom zariadeni, ci to nebude mat vplyv na jej funkcnost a takisto ako to je s nainstalovanymi pluginmi a lincencnymi subormi, ktore som nainstaloval na mac.. Bojim sa aby som ich nejakym sposobom neposkodil.. Rovnaku dilemu mam aj s MIDI klavesom, ale to uz je asi dalsia tema.. Ak by si niekto nasiel chvilku a vedel mi poradit, bol by som mu velmi vdacny.. Esteraz sa ospravedlnujem za mozno hlupe otazky..
Ako odinstalovat zvukovku Focusrite Scarlett 2i4
Re: Ako odinstalovat zvukovku Focusrite Scarlett 2i4
Hardware mas zrejme zaregistrovany pouze u vyrobce pro update firmware atd. a to nema vliv na jeho pouzivani na jinych pocitacich. Odhlasit registraci HW budes chtit pouze v pripade kdy budes produkt prodavat a licence bude muset byt prevedena na jineho uzivatele jako je tomu treba u Native Instruments coz si myslim ze neni tvuj pripad. To same plati i pro pluginy jednou jsi je zakoupil a muzes je nainstalovat na jiny pocitac, pouze pokud mas nejake pluginy na iLok pak je proces komplikovanejsi.iLok jsi ale nezminil tak se te to asi nebude tykat. Pred prodejem pouze preinstaluj OSX aby na mackovi nic nebylo.
Re: Ako odinstalovat zvukovku Focusrite Scarlett 2i4
Ne ne, iLok ani neviem co je, kazdopadne myslim, ze to neni moj pripad.. Super, budem sa toho drzat aj pri MIDI klavese.. Diky moc ze si si nasiel cas mi odpovedat.