Apogee Duet

Interní a externí zvuková rozhraní
Odpovědět
vras
Příspěvky: 831
Registrován: 27 lis 2007 20:36

Apogee Duet

Příspěvek od vras » 27 lis 2008 10:25

Nezkousel uz nekdo tuhle zvukovku? Na to, ze tam jsou (snad) APOGEE prevodniky, je cena prizniva. Vyrobce v popisu uvadi jen MAC, ma to drivery i pro PC?

big lebowski
Příspěvky: 20
Registrován: 18 srp 2008 09:55

Příspěvek od big lebowski » 27 lis 2008 11:03

hehe - tak kdyz vyrobce uvadi, ze je to jen pro Maca, tak to tak asi bude, ne? :-) a nevim, co ma znamenat ta polemika o pouzitych prevodnicich - kdyz si das hledat tady na foru, najdes par temat, ktery se tomu venovaly.

vras
Příspěvky: 831
Registrován: 27 lis 2007 20:36

Příspěvek od vras » 27 lis 2008 11:16

aha, sorry, thread Duet uz na na foru existuje, prehlid jsem to.

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 27 lis 2008 13:04

co su to apogee prevodniky? kazda jedna krabica od kazdeho jedneho vyrobcu ma vnutri nieco ine. neexistuju ziadne apogee prevodniky v tomto zmysle slova

vras
Příspěvky: 831
Registrován: 27 lis 2007 20:36

Příspěvek od vras » 27 lis 2008 14:17

Kexik: nekde jsem kdysi vycet v zahranicnich diskuzich, ze Apogee ma svoje vlastni prevodniky, ktere zneji skvostne, podobne jako ma (nebo mel) prevodniky napr. Akai. Zadne chipy od AKM, kterymi se dnes osazuje vsecko. Jak jsem vycetl, tak predavam dal ---nemel jsem prilezitost videt, co je uvnitr.

vras
Příspěvky: 831
Registrován: 27 lis 2007 20:36

Příspěvek od vras » 27 lis 2008 14:38

tak mi to nedalo a hledal jsem, vypada to, ze se Apogee osazuji chipy od AKM (ale nejvyssi radou) , takze asi fakticky zadne vlastni :-(

Poshook
Příspěvky: 2477
Registrován: 06 črc 2004 10:47

Příspěvek od Poshook » 27 lis 2008 22:32

vras píše:tak mi to nedalo a hledal jsem, vypada to, ze se Apogee osazuji chipy od AKM (ale nejvyssi radou) , takze asi fakticky zadne vlastni :-(
kde si to cital, posli link.... pokial viem, AKM to urcite nie su

vras
Příspěvky: 831
Registrován: 27 lis 2007 20:36

Příspěvek od vras » 28 lis 2008 01:54

Poshook: moc se toho zjistit neda, dva odkazy z jakychsi diskuzi, tj. informace nutno brat s rezerou

http://www.3daudioinc.com/3db/archive/i ... -3117.html
"The Apogee AD-8000 uses the AKM 5392 A/D converter and the ADI-8DS uses the AKM 5393..."

http://www.gearslutz.com/board/gear-sho ... 000-8.html
"The apogee AD16x uses the flagship AKM chip."

vras
Příspěvky: 831
Registrován: 27 lis 2007 20:36

Příspěvek od vras » 28 lis 2008 02:09

Pro uplnost jeste jeden popis vnitrnosti, kdo se v tom ma vyznat, pro zmenu DA chip od Analog Devices...apogee maji vlastni asi jenom ten clock

Inside Apogee DA-12

Digital part
Interface - CS8415A - (96k)
DA - AD1852 - (192k)
Analog part
OPA 4134
OPA 2277
OP 176
Work only for 44-48k
Tipically hard apogee sound.

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 28 lis 2008 07:14

analog devices a akm je ale rozdiel ;)
AKM5393 pouziva aj behringer

Poshook
Příspěvky: 2477
Registrován: 06 črc 2004 10:47

Příspěvek od Poshook » 28 lis 2008 09:55

dobry ADc/DAc este nerobi dobru zvukovku, je tam kopec dalsich veci, ktore maju zasadny vplyv na vysledok. uz sa to tu na fore premielalo X krat

Odpovědět