Zdravim osadenstvo, rad by som sa prosim vas poprosil o radu ohladom mojho maleho problemu

Davam si dost zalezat na gain-stagingu celeho mixu, vacsinou to robim tak ze na master dam utilitu s +6db a vsetky nove stopy ktore pridam maju gain od -16 do -6 a cely master taham do 0db a po vypnuti utiliti na masteri by som mal mat mix na cistych -6db co sa mi aj dari , celkovo si davam zalezat na tom jak to znie ale problem je v tom ze mam asi low hardware na mixovanie na takej nizkej urovni totizto aj ked zvuk spravim ovela cistejsim niekedy je situacia naozaj taka ze potrebujem este pridat volume ze potrebujem nieco viac pocut , tak pri pridani volume na audio karte (lexicon alpha) uz pocujem distortion a ked si pridam na mastri miesto +6db , +12 (teda to dotiahnem na 0 db) tak pocujem super distortion tiez

otazka uz je teda jasna, poradte mi hardware ktory mi umozni lepsie pocut na nizkych db bez toho aby pridanie volume ci na zvukovke alebo na mastri nesposobilo distortion ale aby som napriklad ked si vysolujem iba drum skupinu ktora peakuje niekde pri -12 db ju mohol pocut tak hlasno a hlavne cisto ako keby som na mastri nic nemal a proste iba mixoval po strop. Bohuzial aj sluchadka su low (akg k52) ale planujem kupit lepsie ked bude viac penazi co je vlastne aj otazka cislo 2 ze ake

a okrem silnejsich sluchadiel by som mal co kupit? preamp pre sluchadla ? alebo novu zvukovku .. halp plz