AUDIO8 DJ od Native Instruments NEBO Final scratch 2 od Stan

Interní a externí zvuková rozhraní
Odpovědět
luis
Příspěvky: 9
Registrován: 09 dub 2007 19:44

AUDIO8 DJ od Native Instruments NEBO Final scratch 2 od Stan

Příspěvek od luis » 07 kvě 2007 10:47

Zdravim panove delam djje uz pres deet let a posledni rok jsem se rozhodl hravat misto analogovych placek digitalne.Koupil jsem si tudiz Final Scratch 2 Bohuzel si uzivam celkem problemy s firewire pripojenim protoze mi na notebooku ruzne nepravidelne vypadava signal.Musel jsem si udelat vlastni hardware profil a tam si vypnout vsechny sitove karty a ostatni periferie.Stejne tomu ale uz moc neverim a neni nic horsiho kdyz na akci plne lidi vam na par sekund ci minut final vyskoci se zvukem.

Nedavno jsem spozoroval na Nativackych strankach novej stroj Audio 8 DJ a vazne uvazuji ze ho koupim a Final prodam.vim ze teahle masinka ma vyjit celosvetove az v cervnu ale uz jsme ji videl na par nasich strankach na prodej za cirka 10 000kc.
Hlavni rozdil mi prijde v napajeni pres USB (stejne jako Serato od Rane)
Hodne lidi tady na foru nadava na ruzne externi zvukovky pres USb ohledne stability a sekani zvuku.
ZAkladam tudiz tuhle diskuzi pokud se tu nenajde nekdo kdo ma s temito dvema masinkami nejake zkusenosti a popripade mi pomuze v rozhodovani.

Uživatelský avatar
Oxyygen
Profesionál
Příspěvky: 3172
Registrován: 06 čer 2002 19:22

Příspěvek od Oxyygen » 07 kvě 2007 17:25

final scratch neprodavej, je to internim radicem Firewire, ktery mas v notebooku kam davaji ty nejlevnejsi. Staci koupit PCMCIA radic, ktery ma chipset TI a bude ti chodit vse jak ma.
Výroba reklam, jingles a prom pro síť rádií Radio United
http://www.semamastering.cz | http://www.kiss.cz | http://www.bandzone.cz/mellowpower

luis
Příspěvky: 9
Registrován: 09 dub 2007 19:44

Příspěvek od luis » 07 kvě 2007 18:33

Oxyygen píše:final scratch neprodavej, je to internim radicem Firewire, ktery mas v notebooku kam davaji ty nejlevnejsi. Staci koupit PCMCIA radic, ktery ma chipset TI a bude ti chodit vse jak ma.
jo jenze problem je v tom ze ackoliv mam nadupanej notas tak tam bohuzel nemam PCMCIA slot ale mam tam jen trojpinovej firewire slot integrovanej.

Uživatelský avatar
Oxyygen
Profesionál
Příspěvky: 3172
Registrován: 06 čer 2002 19:22

Příspěvek od Oxyygen » 07 kvě 2007 22:05

tak tam mas ten druhy (Express card nebo tak nejak se jmenuje) a na ten se taky delaji firewire radice
Výroba reklam, jingles a prom pro síť rádií Radio United
http://www.semamastering.cz | http://www.kiss.cz | http://www.bandzone.cz/mellowpower

luis
Příspěvky: 9
Registrován: 09 dub 2007 19:44

Příspěvek od luis » 07 kvě 2007 23:43

Oxyygen píše:tak tam mas ten druhy (Express card nebo tak nejak se jmenuje) a na ten se taky delaji firewire radice
jojo nejakej mensi slot nez na PCMCIA kartu tam je.Nikdo mi nedokazal ale rict na co.Mam tam ctecku pametovych karet tak jsem myslel ze je to na to.

nasel jsem tyhle ovsem s firewire jsou jen 34mm a nevim jestli mi tam pujdou kdyz tam mam umelohmotnou desticku jako vypln slotu o velikosti 54mm.Nebo je to jedno?

http://www.computershop.cz/eshop/defaul ... press-card
http://www.computershop.cz/eshop/defaul ... press-card
http://www.azkancelar.cz/zbozi/belkin-f ... ?p=z:92100

bohuzel s tim chipsetem TI to asi u tech Express card nebude asi realny
Naposledy upravil(a) luis dne 08 kvě 2007 00:14, celkem upraveno 3 x.

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6446
Registrován: 12 led 2005 22:43

Příspěvek od Kermitak » 07 kvě 2007 23:44

Co je to za notebook ?

luis
Příspěvky: 9
Registrován: 09 dub 2007 19:44

Příspěvek od luis » 07 kvě 2007 23:46

Kermitak píše:Co je to za notebook ?
To vydával kdysi Foglar v pěti svazcích na pokračování.

Odpovědět