Dotaz na zapojení M-Audio AUDIOPHILE 2496

Interní a externí zvuková rozhraní
Odpovědět
Uživatelský avatar
Džirka
Příspěvky: 528
Registrován: 25 úno 2009 18:57

Dotaz na zapojení M-Audio AUDIOPHILE 2496

Příspěvek od Džirka » 19 kvě 2012 00:39

Hezký den, už delší dobu používám zvukovku M-Audio AUDIOPHILE 2496. Byla mi doporučena jako profesionální, nicméně má pouze vstup na cinche RCA. Ovšem můj mikrofóní předzesilovač má výstup pouze XLR. Jaký je nejlepší způsob propojení? Díky předem za radu

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21308
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Dotaz na zapojení M-Audio AUDIOPHILE 2496

Příspěvek od Pytkin » 19 kvě 2012 00:52

potrebujes kupit preamp .. najlacnejsie co sa da kupit je behringer MIC100 .. predpokladam ze nechces to najlacnejsie , tak tu pohladaj temy o MIC PREAMPOCH .. je tu toho hodne ..

Uživatelský avatar
PELF
Profesionál
Příspěvky: 1986
Registrován: 12 dub 2007 12:03

Re: Dotaz na zapojení M-Audio AUDIOPHILE 2496

Příspěvek od PELF » 19 kvě 2012 01:16

Obrázek
Obrázek
audio::video::postprodukce
Studio ATLAS

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6446
Registrován: 12 led 2005 22:43

Re: Dotaz na zapojení M-Audio AUDIOPHILE 2496

Příspěvek od Kermitak » 19 kvě 2012 01:44

Pytkin: precti si to znova :)

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21308
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Dotaz na zapojení M-Audio AUDIOPHILE 2496

Příspěvek od Pytkin » 19 kvě 2012 09:42

Kermitak : no jo.. Tak 1 v noci .. Uz som mal jeno oko zalepene.. :)

Uživatelský avatar
Džirka
Příspěvky: 528
Registrován: 25 úno 2009 18:57

Re: Dotaz na zapojení M-Audio AUDIOPHILE 2496

Příspěvek od Džirka » 19 kvě 2012 10:15

Díky moc :) tak v podstatě nějaký takový kabel jsem si už dávno vytvořil. Spiše mě napadlo, zda tam není nějaká výrazná zvuková ztráta, když se XLR redukuje na cinch.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21308
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Dotaz na zapojení M-Audio AUDIOPHILE 2496

Příspěvek od Pytkin » 19 kvě 2012 11:06

neni .. ono trosku aj zavisi ako to zapojis .. mal by si zem nezapojit .. - dat na zem .. a + na pin .. vtedy vyuzijes cely napatovy rozsah .. a nebude to mat spojene zeme ..

Odpovědět