2psk501: ještě koukám tedy chybí dodatek k mému příspěvku výše: jeden ovladač nedokáže obsloužit více zvukovek, vyjma případu, že se jedná o určitou sérii HW jednoho výrobce a ovladač je také na tuto eventualitu připraven. Nicméně třeba u Cubase je možné (při použití MME ovladačů) povolit všechny dostupné zvukovky v systému, ale kromě příšerné latence a možná i nesynchronního provozu to nic dobrého nepřinese.
Čili nesnažte se nikdo kombinovat krkolomná zapojení a teoretické úvahy - pořizujte HW dle potřeb
Settler píše:Pred par tydny jsem ji tady resil jako jednu z moznosti pro obcasny zkusebnovy recording a jako out pro malinka klubova podia.. vysledkem bylo to, ze po zapujceni jsem ji prave z tohoto duvodu musel z kandidatky vyradit.. Out jde u 0404 delit na dva.. bohuzel ale pouze jen jakozto 1x analog stereo + 1x digital..
Takze ano.. tvuj problem s Traktorem je dan zvukovkou, ktera nemumi dva separatni stereo vystupy..
No ale ved by stacilo pouzit daky lacny prevodnik .. alebo pokazeny minidisk , ktory by ten digitalny vystup z spdifu prevadzal do analogu ..
Jo.. to by jit melo.. 0404 ukazuje ten digital ne jako kopirovany vystup, ale jako jeden nezavisly.. zapojeni 1x out analog + 1x out pres prevodnik by tedy dva nezavisle vystupy udelat melo..
Ahojte mam tuto kartu vyše roka je super,až na to že som spozoroval že v repro počujem akési pukanie a trhanie ked počuvam hudbu,mam ju nainštalovanu na stolovom pc,ked som ju skusal nainstalovať na book tak je to v pohode nic nepocut.V stolom pc mam este internu M.Audio 7.1,je mozné že by sa medzi sebou nemali v láske,alebo so zvukovkou na doske?
Taky řeším koupi této karty, slyším na ni chválu ohledně preampů a odstupu šumu. Ale jaká je kvalita zpracování? ( je z plastu a četl jsem, že nejsou zrovna moc citlivé ty knoby) Stále srovnávám s Edirolem UA-25EX ( ta je z hliníku a i design je ok). Osobně se mi líbí víc. Ale nikde jsem moc neslyšel o kvalitě předzesilovčů u této karty. Má někdo zkušenost s touto kartou? Byl bych vděčný za jejich srovnání.( Emu 0404 vs Edirol UA-25EX) Děkuju za odpovědi.