E-MU 0404 usb
E-MU 0404 usb
Chtel bych pozadat o radu. Potrebuju zvukovku a v uvahu pripada tahleta. Pozadavky jsou: externi, k notebooku, na kytaru, zpev a klavesy, cena do 4ooo,-.
Nekde jsem se ale docet ze prave k notebooku to neni pravy orechovy (nevim proc?)
Jsou mozne nejake alternativy? Popr. dalo by se nejak vhodne nahravat i pres roland fantom x6, je tam sampler ale to je asi nesmysl(?).
jsem nahravaci amater tak do me prosim nezne.a dik za rady
Nekde jsem se ale docet ze prave k notebooku to neni pravy orechovy (nevim proc?)
Jsou mozne nejake alternativy? Popr. dalo by se nejak vhodne nahravat i pres roland fantom x6, je tam sampler ale to je asi nesmysl(?).
jsem nahravaci amater tak do me prosim nezne.a dik za rady
0404 USB je skvělá karta, kup jí, já bych jí chtěl také...0404 USB je právě dělaná pro notebooky a vůbec přenosné věci s USB, ber jí, je fajn...
pokud chceš mermomocí sampler, tak to k tomu dostaneš (tuším Emulalor X nebo Proteus X, teď nevim), ale osobně doporučuji sampler NI Kontakt 3....na HW sampler bych se vys*al
pokud chceš mermomocí sampler, tak to k tomu dostaneš (tuším Emulalor X nebo Proteus X, teď nevim), ale osobně doporučuji sampler NI Kontakt 3....na HW sampler bych se vys*al

E-MU 0404 USB mám už asi 3/4 roka a spokojnosť ... používam ho hlavne na notebooku ... zvukovo je výborný a zatiaľ som s ním nemal najmenší problém ... z pribaleného SW používam len Proteus VX ... príjemné zvuky ale ešte som si nezvykol na ovládanie ...
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť ešte horšie ...
Ze kdyz mas spustenou nakou audio aplikaci (at uz jakejkoliv syntak nebo daw jako Ableton ci Cubase), tak uz ti to neprehraje nic z winampu nebo z webovy stranky, ani z CD, dokud to nezavres...Wohma píše:Asi budu za blba, ale co to znamena v praxi? Premyslim o ni, tak abych potom nebyl necim nemile prekvapentankista píše:Ale jeste bych pripomnel, ze narozdil od M-audia nedokaze prehravat najednou MME a ASIO aplikace, to je zas trosku nevyhoda
Ale tohle neumi karty zadnych vyrobcu s vyjimkou M-audio, Esi a udajne snad jeste RME (to vyzkousene nemam)
Teda plati to cele v pripade, ze pouzivas PC, jestli mas Mac, tak zadne ASIO nepotrebujes, pouzijes Core Audio i na profi audio aplikace a neni zadnej problem s zadnou kartou
Fakt? Tak to je zajimava informace, to jsem zatim neslysel, ze by to umeli i Presonusy a uz se to tu parkrat probiralo... To je zajimava informace, skoda ze jsem to nevedel driv, zrovna jsem si koupil na zivy hrani (kde chci pouzivat na notebooku winamp a zaroven soft sampler) Esi DuaFire, mozna bych byval zvazil FireBox, ma lepsi moznosti routingu a vzadu 4 jacky, ne cinche...Wohma píše:Tak jeste rozsiruju seznam - s pustenym Cubasem bez problemu prehravam foobarem na mym Presonus Firepodu