EMU 0404 USB Praskání, zasekávání se PC

Interní a externí zvuková rozhraní
fantozzi
Příspěvky: 313
Registrován: 11 zář 2006 21:25

Příspěvek od fantozzi » 30 srp 2007 12:40

1) prodejce má povinnost dodat českej manuál, takže bych se při jeho absenci obrátil tam

2) Audio pro není pupek světa, tak nevím, proč by všichni museli kupovat zrovna tam :-) Někdy přece jenom hraje každá stovka svou roli... Zvlášť v Macháněho věku

3) Já tam zrovna tuhle kartu koupil a ani s ní, ani s návodem nebyl problém :-)

Petr_Macháně
Příspěvky: 254
Registrován: 11 zář 2006 18:43

Příspěvek od Petr_Macháně » 30 srp 2007 18:34

fantozzi> díky za zastání :) Oskenování manuálu by asi byl velký problém, že?

Martin
Příspěvky: 847
Registrován: 04 dub 2004 14:10

Příspěvek od Martin » 30 srp 2007 19:12

S takovou tváří ... a nevíš si rady ... ?

Chlape, koukej zbalit anglicky mluvící kočku a ta už Tě naučí co je "latence" a "nastavení bufferu" !

Acid Punk
Příspěvky: 2444
Registrován: 23 srp 2006 19:55

Příspěvek od Acid Punk » 30 srp 2007 20:16

Stejne je to zvlastni, cela ta generace od roku 1990, anglicky to neumi, ani nemaji potrebu se ucit, kdyz film tak jedine s titulky nebo rovnou ceskym overdubem, proste pockaji az to nekdo prelozi a teprve pak se na to mrknou.. pokud poslouchaji zahranicni kapely tak je jejich texty nezajimaji, protoze nejsou prelozene, krom toho si vystaci s ceskou HH, dnb, punk/hc scenou a staci jim to, je to pro me zajimave jako fenomen, ta lenost a naprosta konzumni rozezranost jakou u decek (ted vlastne uz skoro dospelych) od rocniku 1990 pozoruju, ja si vzpominam ze anglicky technicke veci co jsem potreboval znat uz jsem umel tak od 13, domluvit anglicky pres mail nebo nejaky preP2P server jsem se dokazal od 15 (prvni masivnejsi vlna internetu u nas a obevili jsme warez), kompy jsme si ja a my znami puvodne zcela netechnicke typy staveli a clockovali sami, snazili se nejak rozchodit site, hry - co taky zbyvalo kdyz chtel clovek na net a cesky telecom sedel na prameni (kdyz si vzpomenu kolik projektu a vychytavek musel clovek vymyslet aby se zase nejak dostal na net, protoze kde nebyl dial-up nebylo casto vubec nic, dokonce doslo i k navrhu pre-wifi zarizeni, ktere by pres seriovy port a fm vysilac/prijmac vytvorilo jednu velikou bezdratovou sit, k tomu nastesti nikdy nedoslo ale kdyby jo pokryl by pulku paneloveho sidliste zbesilym pipanim seriovych portu nekolika teen sitovych maniaku co si chteli zahrat dooma, k programovani v nekolika jazicich taky pricichl kde kdo protoze spousta utilitek a programu proste nebyla tak nezbyvalo nez si je napsat, dneska vesmes decka cekaji az to za ne nekdo udela nainstaluje opravi zaridi, nebo v pripade sw to za ne resi program oc se stara o vsechno, s beznou 1 MB linkou na net uz celkem nemaji co resit, maximalne ze se zase pokazila prenosna mp3ka. A furt huli :-)

Tak to by me zajimalo kam to povede :) kdyz je tolik veci ktere nemusi resit protoze je za ne uz nekdo udelal :) Jestli jim zustane mozek/energie/schopnosti volny na jine veci a jake :-)

Sorry za OT ale porevolucnich decek je tak hodne ze mi to neda spat.. takovy obrovsky trh linych prachatych konzumentu ve stejne vekove kategorii s podobnymi pozadavky, znalostmi a cili :)

Petr_Macháně
Příspěvky: 254
Registrován: 11 zář 2006 18:43

Příspěvek od Petr_Macháně » 30 srp 2007 20:19

Hotovo, vyreseno, stacilo v ASIO nastavit EMU :D xD

Díky kluci !!! Já dycky když založim téma tak si všichni pěkně pobručíme, pokáráte mě a nakonec mi stejně pomůžete takže vám děkuji :)

Acid Punk
Příspěvky: 2444
Registrován: 23 srp 2006 19:55

Příspěvek od Acid Punk » 30 srp 2007 20:25

Petr_Macháně píše:Hotovo, vyreseno, stacilo v ASIO nastavit EMU :D xD

Díky kluci !!! Já dycky když založim téma tak si všichni pěkně pobručíme, pokáráte mě a nakonec mi stejně pomůžete takže vám děkuji :)
To jsem zvedav s cim prijdes za chvili :)

Uživatelský avatar
safa
Profesionál
Příspěvky: 2851
Registrován: 12 říj 2003 18:37

Příspěvek od safa » 01 zář 2007 13:29

Petr_Macháně píše:Hej tak stimdle me moc nese*** ! Nakonec za to zas muzu ja zejo? Ja sem nevěděl že ktomu nebude českej manuál, ta karta navíc byla na vodkazu, kterej ste mi poradili na E-zone tak sem počital stím, že mi ktomu hodí i CZ manual.
... Mrzi me, ze ses stal tak trochu rukojmim tehle praktika, ale ja jako vyhradni zastoupeni kdery ma zakonnou povinost k podpore se vsim vsudy nemuzu podporovat preprodejce krabic, kterej pro svoje zakazniky nic nedela, a proto muze byt levnejsi.
SAFA> ok tak mi poslete CZ manuál, prirplatim si za něj
... takhle to prave nefunguje. Obrat se na vseho dodavatele a trvej na uzivatelske podpore a na ceskem manualu, na coz mas zakonnej narok.
Freelance zvukař, uživatelská a prodejní podpora u Audiopro s.r.o.
http://www.soundman.cz | http://www.audiopro.cz | http://www.zvukarskaskola.cz

Uživatelský avatar
safa
Profesionál
Příspěvky: 2851
Registrován: 12 říj 2003 18:37

Příspěvek od safa » 01 zář 2007 13:32

Petr_Macháně píše:DOSTAL SEM KTOMU este jednu malininkou knizecku a nani je napsano Emu 0404 - stru%u10dný návod, i kdyz tam popisujou jen instalace a nejaky drobnosti , nechapu co dela v krabici navod k integrovane karte , kdyz ja mam externi...
... mmno to by me zajimalo jestli to neni nahodou nase verze manualu ... to uz by byla do nebe volajici kradez (podobne jako vykradli moje popisky produktu na svuj web). Pokud ano, tak uz je to na zalobu...

Nemoh bys naskenovat par stranek a poslat ? Docela by me to zajimalo ...
Freelance zvukař, uživatelská a prodejní podpora u Audiopro s.r.o.
http://www.soundman.cz | http://www.audiopro.cz | http://www.zvukarskaskola.cz

Uživatelský avatar
safa
Profesionál
Příspěvky: 2851
Registrován: 12 říj 2003 18:37

Příspěvek od safa » 01 zář 2007 13:35

fantozzi píše:2) Audio pro není pupek světa, tak nevím, proč by všichni museli kupovat zrovna tam :-)
... prinejmensim proto, aby meli ceskej manual a uzivatelskou podporu. :)

Pred casem tady probihala diskuse o tom jak na ho*vno jsou tady kramy jak napytel je tu chodit na vystavy. Myslite si, ze tu pro vas ma smysl utracet penize za velky kramy a za vystavni plochu (stanek atd) kdyz si ty veci ve finale budete kupovat timhle zpusobem ? Nema ! Takze az vam zase nekdy prijde, ze v cechach jsou obchodnici na ho*no tak neplacte, SAMI JSTE SI TO ZAVINILI !
Freelance zvukař, uživatelská a prodejní podpora u Audiopro s.r.o.
http://www.soundman.cz | http://www.audiopro.cz | http://www.zvukarskaskola.cz

Uživatelský avatar
safa
Profesionál
Příspěvky: 2851
Registrován: 12 říj 2003 18:37

Příspěvek od safa » 01 zář 2007 13:40

Acid Punk píše:Tak to by me zajimalo kam to povede :) kdyz je tolik veci ktere nemusi resit protoze je za ne uz nekdo udelal :) Jestli jim zustane mozek/energie/schopnosti volny na jine veci a jake :-)
.. heh, to je dobre ne ? Sapon my dedkove budeme mit uplatneni ;-). Mmno ja to nevidim takhle hrozne, oni z toho vyrostou. Ver mi, ze my jsme se dospelejm v 17ti letech taky zdali uplne k nicemu ;-). Naopak znam 17tilety typky co delaj grafiku a programujou weby pro velky firmy ... a rozhodne bych rek, ze se v zivote uplatnej.

Nicmene zvolani "To JA kdyz byl v tvem veku" je nestarnoucim hitem starnoucich tatinku ;-D
Freelance zvukař, uživatelská a prodejní podpora u Audiopro s.r.o.
http://www.soundman.cz | http://www.audiopro.cz | http://www.zvukarskaskola.cz

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21306
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 02 zář 2007 23:24

MACHAAANE : Ja teda neviem .. Ci uz nerozumiem cesky alebo kieho ???

Jeden den napises :
Petr_Macháně píše:Pytkin > JOJO , tam mám vybranou EMU, to sem delal uz driv, ale porad to dela, neda se to poslouchat, nevic diky tomu sekani to ani neprehraje vsechny midi nahrany, a to je PANOVE jen jedna v%u11bta midi signálu !!!
Na druhy den napises :
Petr_Macháně píše:Hotovo, vyreseno, stacilo v ASIO nastavit EMU :D xD

Díky kluci !!! Já dycky když založim téma tak si všichni pěkně pobručíme, pokáráte mě a nakonec mi stejně pomůžete takže vám děkuji :)
Nieco niekde neni v poriadku .. najskor medzi klavesnicou a stolickou ..

Acid Punk
Příspěvky: 2444
Registrován: 23 srp 2006 19:55

Příspěvek od Acid Punk » 02 zář 2007 23:49

Pytkin píše:MACHAAANE : Ja teda neviem .. Ci uz nerozumiem cesky alebo kieho ???

Jeden den napises :
Petr_Macháně píše:Pytkin > JOJO , tam mám vybranou EMU, to sem delal uz driv, ale porad to dela, neda se to poslouchat, nevic diky tomu sekani to ani neprehraje vsechny midi nahrany, a to je PANOVE jen jedna v%u11bta midi signálu !!!
Na druhy den napises :
Petr_Macháně píše:Hotovo, vyreseno, stacilo v ASIO nastavit EMU :D xD

Díky kluci !!! Já dycky když založim téma tak si všichni pěkně pobručíme, pokáráte mě a nakonec mi stejně pomůžete takže vám děkuji :)
Nieco niekde neni v poriadku .. najskor medzi klavesnicou a stolickou ..
On za to nemuze, je z Prahy, je mu 15.

Petr_Macháně
Příspěvky: 254
Registrován: 11 zář 2006 18:43

Příspěvek od Petr_Macháně » 08 zář 2007 10:38

jsem z Náchoda a je mi 17 let a prostě mam klavesnici bez nálepek, takže pisu vlastne poslepu a nekdy se mi to uz nechce opravovat

fantozzi
Příspěvky: 313
Registrován: 11 zář 2006 21:25

Příspěvek od fantozzi » 08 zář 2007 23:39

bohajeho :-)

Vuid
Příspěvky: 819
Registrován: 20 led 2006 22:46

Příspěvek od Vuid » 08 zář 2007 23:44

Co to je "klavesnice bez nalepek"?
Ja na klavesnici taky nemam nic nalepeny, co to sakra muze bejt, nejaka specialita?

Odpovědět