2) Audio pro není pupek světa, tak nevím, proč by všichni museli kupovat zrovna tam

3) Já tam zrovna tuhle kartu koupil a ani s ní, ani s návodem nebyl problém

... Mrzi me, ze ses stal tak trochu rukojmim tehle praktika, ale ja jako vyhradni zastoupeni kdery ma zakonnou povinost k podpore se vsim vsudy nemuzu podporovat preprodejce krabic, kterej pro svoje zakazniky nic nedela, a proto muze byt levnejsi.Petr_Macháně píše:Hej tak stimdle me moc nese*** ! Nakonec za to zas muzu ja zejo? Ja sem nevěděl že ktomu nebude českej manuál, ta karta navíc byla na vodkazu, kterej ste mi poradili na E-zone tak sem počital stím, že mi ktomu hodí i CZ manual.
... takhle to prave nefunguje. Obrat se na vseho dodavatele a trvej na uzivatelske podpore a na ceskem manualu, na coz mas zakonnej narok.SAFA> ok tak mi poslete CZ manuál, prirplatim si za něj
... mmno to by me zajimalo jestli to neni nahodou nase verze manualu ... to uz by byla do nebe volajici kradez (podobne jako vykradli moje popisky produktu na svuj web). Pokud ano, tak uz je to na zalobu...Petr_Macháně píše:DOSTAL SEM KTOMU este jednu malininkou knizecku a nani je napsano Emu 0404 - stru%u10dný návod, i kdyz tam popisujou jen instalace a nejaky drobnosti , nechapu co dela v krabici navod k integrovane karte , kdyz ja mam externi...
... prinejmensim proto, aby meli ceskej manual a uzivatelskou podporu.fantozzi píše:2) Audio pro není pupek světa, tak nevím, proč by všichni museli kupovat zrovna tam
.. heh, to je dobre ne ? Sapon my dedkove budeme mit uplatneniAcid Punk píše:Tak to by me zajimalo kam to povedekdyz je tolik veci ktere nemusi resit protoze je za ne uz nekdo udelal
Jestli jim zustane mozek/energie/schopnosti volny na jine veci a jake
Na druhy den napises :Petr_Macháně píše:Pytkin > JOJO , tam mám vybranou EMU, to sem delal uz driv, ale porad to dela, neda se to poslouchat, nevic diky tomu sekani to ani neprehraje vsechny midi nahrany, a to je PANOVE jen jedna v%u11bta midi signálu !!!
Nieco niekde neni v poriadku .. najskor medzi klavesnicou a stolickou ..Petr_Macháně píše:Hotovo, vyreseno, stacilo v ASIO nastavit EMUxD
Díky kluci !!! Já dycky když založim téma tak si všichni pěkně pobručíme, pokáráte mě a nakonec mi stejně pomůžete takže vám děkuji
On za to nemuze, je z Prahy, je mu 15.Pytkin píše:MACHAAANE : Ja teda neviem .. Ci uz nerozumiem cesky alebo kieho ???
Jeden den napises :
Na druhy den napises :Petr_Macháně píše:Pytkin > JOJO , tam mám vybranou EMU, to sem delal uz driv, ale porad to dela, neda se to poslouchat, nevic diky tomu sekani to ani neprehraje vsechny midi nahrany, a to je PANOVE jen jedna v%u11bta midi signálu !!!
Nieco niekde neni v poriadku .. najskor medzi klavesnicou a stolickou ..Petr_Macháně píše:Hotovo, vyreseno, stacilo v ASIO nastavit EMUxD
Díky kluci !!! Já dycky když založim téma tak si všichni pěkně pobručíme, pokáráte mě a nakonec mi stejně pomůžete takže vám děkuji