ESI Waveterminal 192M ma kvalitni Mic PreAmpy?

Interní a externí zvuková rozhraní
pc.masters

ESI Waveterminal 192M ma kvalitni Mic PreAmpy?

Příspěvek od pc.masters »

Jak moc myslite ze ma ESI Waveterminal 192M kvalitni mikrofonni predzesilovace?Jako behringer MIC 100 to asi nebude, ale treba jako MIC 2200??Prosim, poradte, mam koupit tudle zvukovku a usetrit podstate za vsecko nebo srat na to a koupit radsi E-MU 0404 a 2x MIC 100?Ja bych radsi usetril asi.. :( Zadne spdif apod nepotrebuju zatim, vsecko pojedu analog... a na co jsou nejaky ty kompresory?Budu to potrebovat?

pavlii
Moderátor

Příspěvek od pavlii »

Odhaduju, že 192M je ve stádiu doprodeje a není to perspektivní gear - na rozdíl od E-mu. Kdybych se měl v téhle cenové relaci rozhodovat já, tak o ESI neuvažuju.

P.

hero

Příspěvek od hero »

kup emu,ja mam 192, a chci se ji do budoucna zbavit,,strasne lituju ze sem nedal na radu skusenejsich a nekoupil si audiofajlu :lol: ,,,silene praskance ,kdyz neco prepinas,nevim mozna by se tim dal i slusne dojebat monitor :lol: ,sem tam uz se mi i stalo ze zacala drsne sumet,pomohl az restart,,,,a to sem ji jeste koupil kdyz stala 8000,,ku*vy sikmooke :lol:

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

Ja by som tiez do ESI nesiel .. osobne preferujem to co je overene a vyskusane ..

Ctirad

Příspěvek od Ctirad »

Wavetreminaly nebrat. Za ty peníze je hafo lepších možností. Ale zase vyloženej průser to není. To, co píše hero je spíš smůla s vadným kusem nebo tak něčím.

Jinak pc.masters, doufám, že už si konečně něco koupíš a nebudeš zakládat další a další thready o každé zvukovce, co jí objevíš někde v ceníku ;)

pc.masters

a

Ctirad píše:Wavetreminaly nebrat. Za ty peníze je hafo lepších možností. Ale zase vyloženej průser to není. To, co píše hero je spíš smůla s vadným kusem nebo tak něčím.

Jinak pc.masters, doufám, že už si konečně něco koupíš a nebudeš zakládat další a další thready o každé zvukovce, co jí objevíš někde v ceníku ;)
Bohuzel, ta ESI 192 stoji nova prave 3890,- s DPH, coz si myslim, ze je good.Ja se ptal, ma aspon trochu dobre preampy?? :) A nez neco koupim, chci se poradne poptat atd....ale Shure SM58 uz je na ceste ke mne :P :)
To je zaklad, ne?

pc.masters

Jo, ale ja kdyz koupim esi, mam 2 sluchatkove vystupy- potrebuju spis tri, ale to si udelam predzesik pro vice....potom 2vstupy na majky, a to ta karta ma s predzesilovacema....zadna jina v ty cene to tak neema, ani julia, ani 0404, proto, koupim-li treba o 600,- levnejsi E-MU 0404, dam dalsi 3000 za stereo mic preamp....teba ten od M-audia..(btw: jaky je? ) takze uz je to zase drahsi...myslim ze za 3890,- Kc nova esi neni zla. za mi nebudou stacit preampy na majky, koupim treba Studio Projects VTB-1 ktery neni spatny a karta ma 4vstupy, tudiz pichnu li tam hned 2 majky prez dva mono preampy, jeste mi zustanou 2 linkove vstupy volne...na E-MU?Uz budu plny...Ted jeste nekdo inzeroval mix Behringer 1204FX PRO za necele 3000,- kdyby ho jeste mel, koupim jej, a je po starostech.Koupim E-MU 04 04 a ten mix od behringra...ale mi pripada ten soundcraft moc drahy 4000, - hmhmhm....a ten behringer uz toho ma mnohem vic :)
... ...Core 2 Quad Q6600 (3,0Ghz), 2x2Gb DDR2 Vitesta 800+, GB-P35-DS3, MSI R2600XT ... ... E-MU 1212M, Alctron HAT800, Samson C-Valve, ESI nEar 06, AKG K66, AKG K240S, M-Audio Axiom 49 ... ...

pavlii
Moderátor

Příspěvek od pavlii »

Jó hochu, rozhodovací proces nejni žádná prča :-) držím palce.

P.

pc.masters

hehe
... ...Core 2 Quad Q6600 (3,0Ghz), 2x2Gb DDR2 Vitesta 800+, GB-P35-DS3, MSI R2600XT ... ... E-MU 1212M, Alctron HAT800, Samson C-Valve, ESI nEar 06, AKG K66, AKG K240S, M-Audio Axiom 49 ... ...

nooly

Příspěvek od nooly »

ja se v preampech moc nevyznam, ale rek bych, ze vzhledem k cene toho waveterminalu naprosto nemuzes ocekavat kvalitu. druha vec jsou prevodniky, bez kvalitnich prevodniku o nejakem vetsim vyberu predzesilovacu ani neuvazuj... takze reseni? koupit hlavne zvukovku s lepsimi prevodniky (julia? nejake lepsi m-audio? echoaudio gina3g? (ta ma 2*mic pre dobre kvality)) a k tomu dokoupit ten gear, ktery potrebujes (neexistuje treba mixak, ktery by splnoval tvoje pozadavky? to by mohlo byt elegantni reseni)...

pavlii
Moderátor

Příspěvek od pavlii »

2pc.masters: buď se budeš držet při zemi, hrát si a časem upgraduješ - pokud ti to za to bude stát. Nebo se při zemi držet nebudeš a koupíš něco za větší peníze, i když se ti to nijak nevrátí (stejně si budeš hrát, ale můžeš říkat, že máš lepší gear). Nebo si hrát nebudeš, máš v přípravě seriózní práce, tak holt musíš přestat spekulovat o ceně 3890,- a zaměřit se jinam. Tohle nemá cenu - buď do toho prachy vrazit chceš nebo ne, tyhle tahanice o stokoruny v cenovém rozpětí 5-10kKč mi přijdou fakt nesmyslný vzhledem ke kvalitě, kterou ten daný gear může poskytnout :-/ Ale třeba se mejlím a tohle š?ourání smysl má......

P.

kexik

Příspěvek od kexik »

pavlii: nemejlis :)
+obecna rada: cim sa menej v tejto cenovej ponuka, tym to byva vo vysledku kvalitnejsie... takze co najmenej vstupov, vystupov, cudlikov, warmerov, limiterov, kurvitok a tak...

pc.masters

hosi

Hosi, takze sem studoval ten mix, fici pekne, a ma tam 8vstupu, jeden vystup+plus jeden vstup na efektor, a jeden sluchatkovy vystup.Take jsem zjistil, ze !!KAZDY!! vstup ma predzesilovac, je tam uplne nahore potak GAIN a je to od LINE do MIC, date li signal treba z mp3 na mic, je to nehorazne prebuzene !!Proto jsem usoudil ze je to predzesilovac...:))
Proto tedy koupim E-MU 0404 (asi teda na 80%) mam ten mix, prijde SHURE SM58+SEKAKU 14L repro sezenu, zesilovac mam, efektor mam taky ale vubec nevim jak to jeste pouzit jestli je to nahodou pro to a jestli to pujde pouzit :) Je to nejaky technics, je to spis ekvalizer ale da se tam nastavit i hall atd....a neco na tom myslim skutime ;) Tak zatim mi to jeste zkuste treba rozmluvit nebo potvrdit...ano bude to asi hrani :) Ale co uz, treba jednou pujdem na nominaci na zlatyho slavika v sekci Hip Hop & RnB ;)

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

pc.master : ma ma trafit slak ? uz som ti vysvetloval , preco je sound craft lepsi ako behringer .. ale co budem hrach na stenu hadzat .. komu nie je rady , tomu neni pomoci ..

pc.masters

a

Pytkin píše:pc.master : ma ma trafit slak ? uz som ti vysvetloval , preco je sound craft lepsi ako behringer .. ale co budem hrach na stenu hadzat .. komu nie je rady , tomu neni pomoci ..
Kdyz sem jeden mix dostal zadara, tak nejsem kokot abych kupoval za 4000,- hned jiny...mam ho GRATIS !

Odpovědět