ESI Waveterminal 192M ma kvalitni Mic PreAmpy?
-
ESI Waveterminal 192M ma kvalitni Mic PreAmpy?
Jak moc myslite ze ma ESI Waveterminal 192M kvalitni mikrofonni predzesilovace?Jako behringer MIC 100 to asi nebude, ale treba jako MIC 2200??Prosim, poradte, mam koupit tudle zvukovku a usetrit podstate za vsecko nebo srat na to a koupit radsi E-MU 0404 a 2x MIC 100?Ja bych radsi usetril asi..
Zadne spdif apod nepotrebuju zatim, vsecko pojedu analog... a na co jsou nejaky ty kompresory?Budu to potrebovat?

kup emu,ja mam 192, a chci se ji do budoucna zbavit,,strasne lituju ze sem nedal na radu skusenejsich a nekoupil si audiofajlu
,,,silene praskance ,kdyz neco prepinas,nevim mozna by se tim dal i slusne dojebat monitor
,sem tam uz se mi i stalo ze zacala drsne sumet,pomohl az restart,,,,a to sem ji jeste koupil kdyz stala 8000,,ku*vy sikmooke 

Wavetreminaly nebrat. Za ty peníze je hafo lepších možností. Ale zase vyloženej průser to není. To, co píše hero je spíš smůla s vadným kusem nebo tak něčím.
Jinak pc.masters, doufám, že už si konečně něco koupíš a nebudeš zakládat další a další thready o každé zvukovce, co jí objevíš někde v ceníku
Jinak pc.masters, doufám, že už si konečně něco koupíš a nebudeš zakládat další a další thready o každé zvukovce, co jí objevíš někde v ceníku

-
a
Bohuzel, ta ESI 192 stoji nova prave 3890,- s DPH, coz si myslim, ze je good.Ja se ptal, ma aspon trochu dobre preampy??Ctirad píše:Wavetreminaly nebrat. Za ty peníze je hafo lepších možností. Ale zase vyloženej průser to není. To, co píše hero je spíš smůla s vadným kusem nebo tak něčím.

To je zaklad, ne?
-
Jo, ale ja kdyz koupim esi, mam 2 sluchatkove vystupy- potrebuju spis tri, ale to si udelam predzesik pro vice....potom 2vstupy na majky, a to ta karta ma s predzesilovacema....zadna jina v ty cene to tak neema, ani julia, ani 0404, proto, koupim-li treba o 600,- levnejsi E-MU 0404, dam dalsi 3000 za stereo mic preamp....teba ten od M-audia..(btw: jaky je? ) takze uz je to zase drahsi...myslim ze za 3890,- Kc nova esi neni zla. za mi nebudou stacit preampy na majky, koupim treba Studio Projects VTB-1 ktery neni spatny a karta ma 4vstupy, tudiz pichnu li tam hned 2 majky prez dva mono preampy, jeste mi zustanou 2 linkove vstupy volne...na E-MU?Uz budu plny...Ted jeste nekdo inzeroval mix Behringer 1204FX PRO za necele 3000,- kdyby ho jeste mel, koupim jej, a je po starostech.Koupim E-MU 04 04 a ten mix od behringra...ale mi pripada ten soundcraft moc drahy 4000, - hmhmhm....a ten behringer uz toho ma mnohem vic 

... ...Core 2 Quad Q6600 (3,0Ghz), 2x2Gb DDR2 Vitesta 800+, GB-P35-DS3, MSI R2600XT ... ... E-MU 1212M, Alctron HAT800, Samson C-Valve, ESI nEar 06, AKG K66, AKG K240S, M-Audio Axiom 49 ... ...
-
ja se v preampech moc nevyznam, ale rek bych, ze vzhledem k cene toho waveterminalu naprosto nemuzes ocekavat kvalitu. druha vec jsou prevodniky, bez kvalitnich prevodniku o nejakem vetsim vyberu predzesilovacu ani neuvazuj... takze reseni? koupit hlavne zvukovku s lepsimi prevodniky (julia? nejake lepsi m-audio? echoaudio gina3g? (ta ma 2*mic pre dobre kvality)) a k tomu dokoupit ten gear, ktery potrebujes (neexistuje treba mixak, ktery by splnoval tvoje pozadavky? to by mohlo byt elegantni reseni)...
2pc.masters: buď se budeš držet při zemi, hrát si a časem upgraduješ - pokud ti to za to bude stát. Nebo se při zemi držet nebudeš a koupíš něco za větší peníze, i když se ti to nijak nevrátí (stejně si budeš hrát, ale můžeš říkat, že máš lepší gear). Nebo si hrát nebudeš, máš v přípravě seriózní práce, tak holt musíš přestat spekulovat o ceně 3890,- a zaměřit se jinam. Tohle nemá cenu - buď do toho prachy vrazit chceš nebo ne, tyhle tahanice o stokoruny v cenovém rozpětí 5-10kKč mi přijdou fakt nesmyslný vzhledem ke kvalitě, kterou ten daný gear může poskytnout :-/ Ale třeba se mejlím a tohle š?ourání smysl má......
P.
P.
-
hosi
Hosi, takze sem studoval ten mix, fici pekne, a ma tam 8vstupu, jeden vystup+plus jeden vstup na efektor, a jeden sluchatkovy vystup.Take jsem zjistil, ze !!KAZDY!! vstup ma predzesilovac, je tam uplne nahore potak GAIN a je to od LINE do MIC, date li signal treba z mp3 na mic, je to nehorazne prebuzene !!Proto jsem usoudil ze je to predzesilovac...
)
Proto tedy koupim E-MU 0404 (asi teda na 80%) mam ten mix, prijde SHURE SM58+SEKAKU 14L repro sezenu, zesilovac mam, efektor mam taky ale vubec nevim jak to jeste pouzit jestli je to nahodou pro to a jestli to pujde pouzit
Je to nejaky technics, je to spis ekvalizer ale da se tam nastavit i hall atd....a neco na tom myslim skutime
Tak zatim mi to jeste zkuste treba rozmluvit nebo potvrdit...ano bude to asi hrani
Ale co uz, treba jednou pujdem na nominaci na zlatyho slavika v sekci Hip Hop & RnB 

Proto tedy koupim E-MU 0404 (asi teda na 80%) mam ten mix, prijde SHURE SM58+SEKAKU 14L repro sezenu, zesilovac mam, efektor mam taky ale vubec nevim jak to jeste pouzit jestli je to nahodou pro to a jestli to pujde pouzit

-
a
Kdyz sem jeden mix dostal zadara, tak nejsem kokot abych kupoval za 4000,- hned jiny...mam ho GRATIS !Pytkin píše:pc.master : ma ma trafit slak ? uz som ti vysvetloval , preco je sound craft lepsi ako behringer .. ale co budem hrach na stenu hadzat .. komu nie je rady , tomu neni pomoci ..