Event Opal
Event Opal
No a teraz poradte co k tym bednickam. Mam neaku predstavu, ale dam si poradit od skusenych. Jedna sa mi o dobru zvukovku, ktora k Eventom patri. Ziadne nahravanie len napnute uchale a radost z audio prace.
Re: Event Opal
Lavry DA? Alebo chces ist este vyssie?
Vyssie nie, to nema koniec. Moze byt aj Mytek 192 ?
Lavry je lepší volba - zvukově i výrobní kvalitou
Ivo, ty jsi slysel ten Mytek 192? Mne prijde hodne v pohode. A proti Lavrymu ma taky dost zasadni vyhodu v servisu (Polsko je preci jen bliz nez USA). Ale prijde mi zbytecny na poslech porizovat osmikanal (nebo ma autor na mysli ten stereo DSD DA?).
BTW Lavry neni vyrobni kvalitou taky zadnej zazrak (pokud nepocitam Gold, to je jiny kafe :])
Oldcable: nebo mrkni treba na Benchmark, to je taky takova klasika a ted maji novy model; ale myslim si, ze je vicemene jedno, co z techto tri modelu vyberes, vsechny jsou stejna kategorie a zneji hodne podobne.
EDIT: Mno... nebo si muzes poridit za podobny prachy jako tyhle prevodniky nunudac, to je uplne jina kategorie a s tema trema si vytre zadek (pokud ti nebude vadit, ze nejde o vehlasnou znacku).
BTW Lavry neni vyrobni kvalitou taky zadnej zazrak (pokud nepocitam Gold, to je jiny kafe :])
Oldcable: nebo mrkni treba na Benchmark, to je taky takova klasika a ted maji novy model; ale myslim si, ze je vicemene jedno, co z techto tri modelu vyberes, vsechny jsou stejna kategorie a zneji hodne podobne.
EDIT: Mno... nebo si muzes poridit za podobny prachy jako tyhle prevodniky nunudac, to je uplne jina kategorie a s tema trema si vytre zadek (pokud ti nebude vadit, ze nejde o vehlasnou znacku).
Dik Kermitak, pochopil si to presne. Osemkanalovy je mi nanic. Uvazujem o Antelope Mastering DAC.Kukenznem na ten Benchmark.