Fasttrack PRO, SH-201, Fruity Studio 7 a Audio přes USB

Interní a externí zvuková rozhraní
Odpovědět
wire

Fasttrack PRO, SH-201, Fruity Studio 7 a Audio přes USB

Příspěvek od wire »

Takže, mám následující problém: Až do dnešního dne jsem ve Fruity Studiu 7 používal ovladač Asio4All, v kterém jsem si mohl libovolně povolovat a zakazovat vstupy a výstupy a který "viděl" i in/out Rolanda SH-201 připojeného přes USB. Takže jsem mohl pohodlně ve FS7 v mixeru dát jako IN vystup z SH-201 a jako master OUT jsem měl nastaven stero výstup na integrované zvukovce, kromě toho že ta zvukovka vyvaděla s tímhle ovladačem psí kusy bylo všecko ok 8)

Dneska mi přišla externí zvukovka M-Audio Fasttrack Pro, po naistalovaní ovladačů a jejich selekci v FS7 mě ale čekalo překvapení (samozřejmě) v podobě zmizelých IN/OUT z SH-201.

A teď vyvstává otázka co s tím, samozřejmě, že můžu použít normální linkový vstup na zvukovce ale to nechci :wink:

Máte někdo s tímhle nějaké zkušenosti? Lze to vůbec nějak udělat abych mohl dál používat SH-201 připojený přes USB a playback přehrávat přes Fasttrack?

Bohužel obě zařízení mají celkem stručné manuály kde sem se dozvěděl prd a jak se na tohle zeptat pana googla to fakt nevím. Doufám, že se tohle tady už dříve neřešilo a že sem se strefil do spravné sekce.

Budu vděčný za jakýkoliv nápad. Dík. :wink:

kexik

Příspěvek od kexik »

nativny asio ovladac nepodporuje sucasne pouzitie viacerych hw... netusil som ze to vie asio4all. ak ma sh201 spdif vystup, prepoj ho s fasttrackom cezen

wire

Příspěvek od wire »

jo to by bylo supr kdyby měl SPDIF :)

tak to jsem docela v pasti, až přijdu z práce udělám ještě experiment s Asio4All, ja ho zkoušel ale zvuk z M-Audia se sekal jak blazen. Ale teď jsem si kdesi přecetl, že bych ty nativni ovladače neměl mit naistalovaný když chci jet pres Asio4All, a pokud to nepojede tak to bude smutny :/

wire

Příspěvek od wire »

hm tak sem to vyzkoušel bez nativnich ovladačů, pouze s Asio4All a neda se to...

tak to teda je dosti nepříjemné...

Odpovědět