Kombinacia spinanych zdrojov s TC Konnekt 8 ma kope

Interní a externí zvuková rozhraní
Odpovědět
charonme

Kombinacia spinanych zdrojov s TC Konnekt 8 ma kope

Příspěvek od charonme »

No nie ze by ma to priam kopalo ale ked prepajam audiokable, neprijemne citim prechod prudu - ako keby vysokofrekvencneho ale mozno je to len 50Hz sudiac podla brumu ktory vtedy pocut

Stane sa to vtedy ked vlastnym telom prepojim audio in do TC Konnekt 8 (zatial som nenasiel ziadne ine zariadenie ktore by mi toto robilo) s audio out z hociakeho zariadenia napajaneho spinanym zdrojom (napr. efektove pedale, sekvencer, syntak atd) respektive s kovovym telom takeho zariadenia ktore je vodivo spojene s jednym z linkovych vodicov.
Skusal som 2 spinane zdroje a 2 transformatorove, robilo mi to len so spinanymi. Voltmetrom mi tam nameralo radovo asi 0.1V

charonme

Re: Kombinacia spinanych zdrojov s TC Konnekt 8 ma kope

Příspěvek od charonme »

Nove info: Konnekt 8 ma svoj zdroj uzemneny, ziaden iny bezny zdroj samozrejme uzemneny nie je.
Skusil som este dva rackove efekty ktore sa pripajaju priamo do siete sietovou snurou, jeden je uzemneny a druhy ma medzi kostrou a zemou zopar ohmov a obidva tieto efekty robia to iste ako Konnekt 8. Cize mozno je ten problem taky, ze uzemnene audiozariadenia a audiozariadenia napajane spinanym zdrojom medzi sebou neprijemne elektrizuju

ak nie je chyba u mna tak potom sa tento problem predsa musi prejavovat u strasne vela inych ludi, tak akoto ze si to doteraz nikto nevsimol? Alebo len neviem guglit? Alebo nikto iny tu elektrinu neciti?

Odpovědět