No nie ze by ma to priam kopalo ale ked prepajam audiokable, neprijemne citim prechod prudu - ako keby vysokofrekvencneho ale mozno je to len 50Hz sudiac podla brumu ktory vtedy pocut
Stane sa to vtedy ked vlastnym telom prepojim audio in do TC Konnekt 8 (zatial som nenasiel ziadne ine zariadenie ktore by mi toto robilo) s audio out z hociakeho zariadenia napajaneho spinanym zdrojom (napr. efektove pedale, sekvencer, syntak atd) respektive s kovovym telom takeho zariadenia ktore je vodivo spojene s jednym z linkovych vodicov.
Skusal som 2 spinane zdroje a 2 transformatorove, robilo mi to len so spinanymi. Voltmetrom mi tam nameralo radovo asi 0.1V
Kombinacia spinanych zdrojov s TC Konnekt 8 ma kope
Re: Kombinacia spinanych zdrojov s TC Konnekt 8 ma kope
Nove info: Konnekt 8 ma svoj zdroj uzemneny, ziaden iny bezny zdroj samozrejme uzemneny nie je.
Skusil som este dva rackove efekty ktore sa pripajaju priamo do siete sietovou snurou, jeden je uzemneny a druhy ma medzi kostrou a zemou zopar ohmov a obidva tieto efekty robia to iste ako Konnekt 8. Cize mozno je ten problem taky, ze uzemnene audiozariadenia a audiozariadenia napajane spinanym zdrojom medzi sebou neprijemne elektrizuju
ak nie je chyba u mna tak potom sa tento problem predsa musi prejavovat u strasne vela inych ludi, tak akoto ze si to doteraz nikto nevsimol? Alebo len neviem guglit? Alebo nikto iny tu elektrinu neciti?
Skusil som este dva rackove efekty ktore sa pripajaju priamo do siete sietovou snurou, jeden je uzemneny a druhy ma medzi kostrou a zemou zopar ohmov a obidva tieto efekty robia to iste ako Konnekt 8. Cize mozno je ten problem taky, ze uzemnene audiozariadenia a audiozariadenia napajane spinanym zdrojom medzi sebou neprijemne elektrizuju
ak nie je chyba u mna tak potom sa tento problem predsa musi prejavovat u strasne vela inych ludi, tak akoto ze si to doteraz nikto nevsimol? Alebo len neviem guglit? Alebo nikto iny tu elektrinu neciti?