jaj tak to je uplne divne .. ze render ide inak , ako playback .. to je fakt nejaky bug ..TOM-Thak píše:2pavlii: Ano, správná formulace :c), ono "nestíhá" je z praxe, protože máš třeba rychle bypass 4 efektů nebo strmou křivku automatizace a když se opozdí, tak se to nestihne provést v moment, ve který je to nakreslené v křivce a člověk se pak diví, že ten render hraje jinak, než když si to pustí v DAW.
Latence
Re: Latence
to je zaujimave , ze tu latenciu nekompenzuje .. to mi pride az divne .. lebo aj prehravanie je opozdene o latenciu .. cize by to malo byt spolu .. to je daky bug ..
No ale to dela cubase od verze SX dodnes.. mel jsem Win XP Cubase Sx, pak studio 4, 5, 6.5 a vsechno to same.. mel jsem ESI Juli@, M-Audio Delta1010, ted MOTU Ultralite MK3, P4, Core 2 Duo pak Core i5 a ruzne konfigurace i ruzna VSTi a verze PoCo a UAD1 i 2 a pokazde stejne, takze to je veci DAW. Ja uz s tim problem nemam, protoze jedu vzdy na nejnizsi latency.. ale driv to byla otrava.
no ja automatizaciu moc nepouzivam a aked , tak len na pomale veci , kde latencia je nepostrehnutelna ..
Tak ty delas asi hodne zive veci ne? Ale treba u EDM nebo jakychkoli jinych veci automatizuju ruzny filtry, lfo, ekvalizaci, i efekty o 106 i treba u traileru nekde nautomatizuju pro efekt treba reverb nebo potrebujes resit volume skladby, aby voice over byl vzdy dobre slyset atp.
Voiceover robim vzdy sidechainom.. Mna krivky otravuju 

Haha
me taky krivky otravujou, ale nekdy sidechain neumi uplne zabrat, tak jak chci resp. musel bych ho taky automatizovat.
Ale treba na moderovani radioshow apod. tam pouzivam jedine sidechain.

Ale treba na moderovani radioshow apod. tam pouzivam jedine sidechain.