Latence

Interní a externí zvuková rozhraní
Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21309
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Latence

Příspěvek od Pytkin » 26 črc 2013 09:33

to je zaujimave , ze tu latenciu nekompenzuje .. to mi pride az divne .. lebo aj prehravanie je opozdene o latenciu .. cize by to malo byt spolu .. to je daky bug ..
TOM-Thak píše:2pavlii: Ano, správná formulace :c), ono "nestíhá" je z praxe, protože máš třeba rychle bypass 4 efektů nebo strmou křivku automatizace a když se opozdí, tak se to nestihne provést v moment, ve který je to nakreslené v křivce a člověk se pak diví, že ten render hraje jinak, než když si to pustí v DAW.
jaj tak to je uplne divne .. ze render ide inak , ako playback .. to je fakt nejaky bug ..

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Re: Latence

Příspěvek od TOM-Thak » 26 črc 2013 09:46

No ale to dela cubase od verze SX dodnes.. mel jsem Win XP Cubase Sx, pak studio 4, 5, 6.5 a vsechno to same.. mel jsem ESI Juli@, M-Audio Delta1010, ted MOTU Ultralite MK3, P4, Core 2 Duo pak Core i5 a ruzne konfigurace i ruzna VSTi a verze PoCo a UAD1 i 2 a pokazde stejne, takze to je veci DAW. Ja uz s tim problem nemam, protoze jedu vzdy na nejnizsi latency.. ale driv to byla otrava.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21309
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Latence

Příspěvek od Pytkin » 26 črc 2013 11:43

no ja automatizaciu moc nepouzivam a aked , tak len na pomale veci , kde latencia je nepostrehnutelna ..

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Re: Latence

Příspěvek od TOM-Thak » 26 črc 2013 11:52

Tak ty delas asi hodne zive veci ne? Ale treba u EDM nebo jakychkoli jinych veci automatizuju ruzny filtry, lfo, ekvalizaci, i efekty o 106 i treba u traileru nekde nautomatizuju pro efekt treba reverb nebo potrebujes resit volume skladby, aby voice over byl vzdy dobre slyset atp.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21309
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Latence

Příspěvek od Pytkin » 26 črc 2013 12:10

Voiceover robim vzdy sidechainom.. Mna krivky otravuju :)

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Re: Latence

Příspěvek od TOM-Thak » 26 črc 2013 13:08

Haha :D me taky krivky otravujou, ale nekdy sidechain neumi uplne zabrat, tak jak chci resp. musel bych ho taky automatizovat.
Ale treba na moderovani radioshow apod. tam pouzivam jedine sidechain.

Odpovědět