Rozhodl jsem se nainstalovat si dualboot XP + Win 7 (ve Win 7 šlapala a šlape zvukovka parádně), ale ve Win XP nejsem schopen rozjet nějak normálně zvukovku Lexicon Alpha. Můj problém spočívá v tom, že když si v SW (SAM Broadcaster) navolím Lexicon In / Out jako Playback device, vše je OK. Když si navolím Lexicon In / Out jako zdroj zvuku mikrofonu, vše je OK. Ale jakmile zvolím Lexicon In / Out jak jako Playback, tak jako zdroj mikrofonu, zvuk se mi pok*rví a strašně začne škrčet (znáte to - tenhle kaz se děje, když máte ve Win puštěné něco s 44kHz a zároveň děláte něco v DAW s 48kHz).
Zkoušel jsem snad všechno. Jako výchozí mám nastavenou integr. zvukovku, takže by Alphu nemělo nic používat, a nevím teda, v čem může být problém.
Pls help, prtž už jsem bezradný - přechodem na XP jsem si chtěl snížit delay v SAM Broadcasterovi (což je prokázané, prtž si ten SW nějak nesedí s Vista / Se7en řešením zvuku).
EDIT: Tak nějak mě napadlo, že by to mohlo mít spojitost s tím, že ty XP jsou SP3, takže reinstal opět

EDIT2: Windows XP SP2 a stejně to dělá pořád to stejné