MOTU ULTRALITE MK III
Re: MOTU ULTRALITE MK III
to je divny me to funguje normalne v mixeru si zapnu ten efektn a vstupu tzn. vyberu INPUT zalozku a tam si na dany input aktivuju efekt a nahraje se mi to s nim
Ano - efekty je třeba dávat na Input kanál - jinak budou jen v monitorování.
P.
P.
Mám takovej trouble.. motu mi z niceho nic nebere vubec nastaveni pres MOTU mix a bere funguje mi jen ovladani hlasitosti... nevite nekdo co s tim?
Zapnu treba EQ na outputu a nedela to nic.. sice to ukaze ze se procesro vytizi o neco vic, ale jinak to ne-efektuje to same verb.. kompresor..
Zapnu treba EQ na outputu a nedela to nic.. sice to ukaze ze se procesro vytizi o neco vic, ale jinak to ne-efektuje to same verb.. kompresor..
no dobre,
sice tu bolo napisane ako nahrat stopu z inputu s efektom - vybral som si to v inputs,
nahravam cez audiodesk - soft, ktory bol k ten karte a reverb mi jednoducho odmieta
nahrat. sice signal z inputs do reverbu posielam, ale return je v outputs, cize sa mi to pravdepodobne preto nedari nahrat...
sice tu bolo napisane ako nahrat stopu z inputu s efektom - vybral som si to v inputs,
nahravam cez audiodesk - soft, ktory bol k ten karte a reverb mi jednoducho odmieta
nahrat. sice signal z inputs do reverbu posielam, ale return je v outputs, cize sa mi to pravdepodobne preto nedari nahrat...
Mrkni se na nastaveni.. v jednom z oken, kde jsou videt vsechny level metery vsech savli se da nastavit, zda efekty jsou "PRE" nebo "POST". Pokud jsou POST tak se ti nenahraji..emah píše:no dobre,
no, skusil som to tak aj tak a nic z toho. stale sa mi to nenahralo s reverbom :-/TOM-Thak píše: Mrkni se na nastaveni.. v jednom z oken, kde jsou videt vsechny level metery vsech savli se da nastavit, zda efekty jsou "PRE" nebo "POST". Pokud jsou POST tak se ti nenahraji..
asi som uz na stare kolena fakt krivy

To jsem blázen
Mě zase funguje v tom ovladači vše až na vložení EQ na output.. doteď to šlo.. a najednou nejde.. ale na zvukovce přímo to zapnout jde..
Chtělo by to nějak vyresetovat ten soft i zvukovku do defaultního nastavení.. pokud to vůbec nějak jde.

Mě zase funguje v tom ovladači vše až na vložení EQ na output.. doteď to šlo.. a najednou nejde.. ale na zvukovce přímo to zapnout jde..
Chtělo by to nějak vyresetovat ten soft i zvukovku do defaultního nastavení.. pokud to vůbec nějak jde.
The factory default reset is in the Setup menu on the front panel of the interface.
idem na to
idem na to
a nic z toho.
aj som to resetol a reverb mi nenahralo.
halo halo, nahral uz niekto interny reverb v ultralite mk3? ak ano, nech da printscreen s nastavenim a popisom pls
aj som to resetol a reverb mi nenahralo.
halo halo, nahral uz niekto interny reverb v ultralite mk3? ak ano, nech da printscreen s nastavenim a popisom pls