Mrkni na thomana, myslim, ze nejak nad 500euro bude i postovne zdarma. Ted je kurz eura priznivy. Mnohe veci maji nenazrani parchanti u nas (nejaky audiotek nevyjimaje) proste o 50% drazsi nez na zapad od nas, jen tak, jako by se nechumelilo.No ja ji asi taky objednam z audioteku, i kdyz s nima zase takovou uplne super zkusenost nemam.. ale vetsinu veci tam stejne objednavam.
Tenkrat jsem tam neco reklamoval a kdybych jim nezavolal asi 3x tak se nic nedelo, ale nakonec se to vyresilo v pohode, jen to trvalo asi 2 mesice.
MOTU ULTRALITE MK III
Re: MOTU ULTRALITE MK III
Jo souhlas, ja ji kupoval v akci
vras píše:Mrkni na thomana, myslim, ze nejak nad 500euro bude i postovne zdarma. Ted je kurz eura priznivy. Mnohe veci maji nenazrani parchanti u nas (nejaky audiotek nevyjimaje) proste o 50% drazsi nez na zapad od nas, jen tak, jako by se nechumelilo.No ja ji asi taky objednam z audioteku, i kdyz s nima zase takovou uplne super zkusenost nemam.. ale vetsinu veci tam stejne objednavam.
Tenkrat jsem tam neco reklamoval a kdybych jim nezavolal asi 3x tak se nic nedelo, ale nakonec se to vyresilo v pohode, jen to trvalo asi 2 mesice.
Ty jo u Thomanna ji maji za 12000 takže o 4ku levnějš.. pokud by to sem poslali do ČR tak bych do toho šel hehe.
nevim jak thomann, ale zkus http://www.musicstore.de/de_DE/EUR/ - odtamtud jsem kupoval treba GEMa za 32tis a nidky nebyl zadny problem - bacha, pripocitej si k cene jeste 20 EUR za postovne.
Tak Thomann dovazi do CR UPS a chce za to 15€, to je pohoda.. ta motu tam vyjde cca na 12tisic s postovnym.upman píše:nevim jak thomann, ale zkus http://www.musicstore.de/de_DE/EUR/ - odtamtud jsem kupoval treba GEMa za 32tis a nidky nebyl zadny problem - bacha, pripocitej si k cene jeste 20 EUR za postovne.
Koukal jsem, ze i ostatni veci, jsou tam levnejsi.. asi vsecko, co ted chci, objednam rovnou tam.
To je správný přístup! Víc takových, jinak kšeftmani v ČR s cenami dolů nepůjdou. Jsou až moc zvyklí na to, že jim 30 až 50 procentní navýšení cen skoro u všeho bez povšimnutí prochází.Tak Thomann dovazi do CR UPS a chce za to 15€, to je pohoda.. ta motu tam vyjde cca na 12tisic s postovnym.
Koukal jsem, ze i ostatni veci, jsou tam levnejsi.. asi vsecko, co ted chci, objednam rovnou tam.
2vras: No ja hlavne nechapu to, ze v CR je horsi ekonomika, nizsi prijmy a pritom ceny vyrobku jsou v prumeru o petinu az ctvrtinu vyssi jak v CR.
Sice chapu, ze reklamace apod. bude slozitejsi.. ale i tam funguje vraceni vyrobku apod.
Sice chapu, ze reklamace apod. bude slozitejsi.. ale i tam funguje vraceni vyrobku apod.
...myslels asi v Nemecku ?TOM-Thak píše:2vras: No ja hlavne nechapu to, ze v CR je horsi ekonomika, nizsi prijmy a pritom ceny vyrobku jsou v prumeru o petinu az ctvrtinu vyssi jak v CR.

2judik: Konkretne jo
, ale spousta veci vyjde lip i v UK treba.

Už je to trochu off topic:
Jednotná reklamace v rámci EU je velký problém, který se dlouho promílá, možna to tu jednou třeba EK nařídí. Samozřejme to není v zájmu obchodníků ze zemí jako je ČR, kteří se tomu budou bránit zuby nehty. Na dotaz, proč jsou u nás tak drazí, mají ještě jeden argument, a sice, že "přece něco stojí překlad manuálu do češtiny". Tím neříkám, že úplně všichni dovozci a prodejci u nás mají nehorázně předraženo, výjímky se najdou, ale většina v tom jede.Sice chapu, ze reklamace apod. bude slozitejsi.. ale i tam funguje vraceni vyrobku apod.
Ono hodne zalezi, jak moc pospichas - napr. ja potreboval mac mini rychle, objednal v UK, ale 2 dny nic, tak tam volam a oni, ze nemaji skladem a ze za 14 dni. Vychazel na 16k czk. V CZ jsem sehnal za 16400 a mel jsem ho behem jedne hodiny.
Jinak predrazenost v CZ je jak kdy - napr. pred rokem jsem porizoval kurzweila pc3x a v CZ vychazel o 10k min jak v Nemecku nebo UK. Chce to sledovat a porovnavat.
Jinak predrazenost v CZ je jak kdy - napr. pred rokem jsem porizoval kurzweila pc3x a v CZ vychazel o 10k min jak v Nemecku nebo UK. Chce to sledovat a porovnavat.
tak tak .. kupil som UAD2quad v DISK.cz , kde bol uplne najlacnejsi z celej europy .. ani thomann a anglicke velkosklady , nemali taku dobru cenu ..
Tak ono je to asi hodne relativni... kazdopadne, je dobre se porozhlidnout. (btw. specialne Apply jsou v CR dost predrazeny teda aspon oproti apple.com shopu).Pytkin píše:tak tak .. kupil som UAD2quad v DISK.cz , kde bol uplne najlacnejsi z celej europy .. ani thomann a anglicke velkosklady , nemali taku dobru cenu ..
Nojo, ale na apple.com nenakupis, jedine ti to musi nekdo dovezt nebo pres najake ty fake postovni schranky. Jinak urcite, na apple.com vyjde max vybava na stejny peniz, jak minimalni vybava v CZ
Prosim prosim jeste o jednu radu s MOTU.. jak je na tom latence ?
Napr. mel sem deltu PCI LT a pak sem tam ted na chvili docasne pichl firewire audiophile a ta mi utahne min vytizeny projekt nez ta PCI delta.
Treba delta jela na 256 buffer a u ty audiophile musim valit az na 512, aby se to nesekalo.
Muze to bejt tim Firewire portem vs. PCI? A jak ses spokojenej s motu ultralite mk 3 a latency ? Ja doufam, ze na tom bude za ty prachy lip jak ta audiophile firewire.. preci jen tahle karta je tak 5x drazsi
DIk
Napr. mel sem deltu PCI LT a pak sem tam ted na chvili docasne pichl firewire audiophile a ta mi utahne min vytizeny projekt nez ta PCI delta.
Treba delta jela na 256 buffer a u ty audiophile musim valit az na 512, aby se to nesekalo.
Muze to bejt tim Firewire portem vs. PCI? A jak ses spokojenej s motu ultralite mk 3 a latency ? Ja doufam, ze na tom bude za ty prachy lip jak ta audiophile firewire.. preci jen tahle karta je tak 5x drazsi

DIk