MOTU ULTRALITE MK III

Interní a externí zvuková rozhraní
Odpovědět
vras

Re: MOTU ULTRALITE MK III

Příspěvek od vras »

No ja ji asi taky objednam z audioteku, i kdyz s nima zase takovou uplne super zkusenost nemam.. ale vetsinu veci tam stejne objednavam.
Tenkrat jsem tam neco reklamoval a kdybych jim nezavolal asi 3x tak se nic nedelo, ale nakonec se to vyresilo v pohode, jen to trvalo asi 2 mesice.
Mrkni na thomana, myslim, ze nejak nad 500euro bude i postovne zdarma. Ted je kurz eura priznivy. Mnohe veci maji nenazrani parchanti u nas (nejaky audiotek nevyjimaje) proste o 50% drazsi nez na zapad od nas, jen tak, jako by se nechumelilo.

upman
Vybavení

Příspěvek od upman »

Jo souhlas, ja ji kupoval v akci

TOM-Thak

Příspěvek od TOM-Thak »

vras píše:
No ja ji asi taky objednam z audioteku, i kdyz s nima zase takovou uplne super zkusenost nemam.. ale vetsinu veci tam stejne objednavam.
Tenkrat jsem tam neco reklamoval a kdybych jim nezavolal asi 3x tak se nic nedelo, ale nakonec se to vyresilo v pohode, jen to trvalo asi 2 mesice.
Mrkni na thomana, myslim, ze nejak nad 500euro bude i postovne zdarma. Ted je kurz eura priznivy. Mnohe veci maji nenazrani parchanti u nas (nejaky audiotek nevyjimaje) proste o 50% drazsi nez na zapad od nas, jen tak, jako by se nechumelilo.

Ty jo u Thomanna ji maji za 12000 takže o 4ku levnějš.. pokud by to sem poslali do ČR tak bych do toho šel hehe.

upman
Vybavení

Příspěvek od upman »

nevim jak thomann, ale zkus http://www.musicstore.de/de_DE/EUR/ - odtamtud jsem kupoval treba GEMa za 32tis a nidky nebyl zadny problem - bacha, pripocitej si k cene jeste 20 EUR za postovne.

TOM-Thak

Příspěvek od TOM-Thak »

upman píše:nevim jak thomann, ale zkus http://www.musicstore.de/de_DE/EUR/ - odtamtud jsem kupoval treba GEMa za 32tis a nidky nebyl zadny problem - bacha, pripocitej si k cene jeste 20 EUR za postovne.
Tak Thomann dovazi do CR UPS a chce za to 15€, to je pohoda.. ta motu tam vyjde cca na 12tisic s postovnym.
Koukal jsem, ze i ostatni veci, jsou tam levnejsi.. asi vsecko, co ted chci, objednam rovnou tam.

vras

Příspěvek od vras »

Tak Thomann dovazi do CR UPS a chce za to 15€, to je pohoda.. ta motu tam vyjde cca na 12tisic s postovnym.
Koukal jsem, ze i ostatni veci, jsou tam levnejsi.. asi vsecko, co ted chci, objednam rovnou tam.
To je správný přístup! Víc takových, jinak kšeftmani v ČR s cenami dolů nepůjdou. Jsou až moc zvyklí na to, že jim 30 až 50 procentní navýšení cen skoro u všeho bez povšimnutí prochází.

TOM-Thak

Příspěvek od TOM-Thak »

2vras: No ja hlavne nechapu to, ze v CR je horsi ekonomika, nizsi prijmy a pritom ceny vyrobku jsou v prumeru o petinu az ctvrtinu vyssi jak v CR.
Sice chapu, ze reklamace apod. bude slozitejsi.. ale i tam funguje vraceni vyrobku apod.

judik
Vybavení

Příspěvek od judik »

TOM-Thak píše:2vras: No ja hlavne nechapu to, ze v CR je horsi ekonomika, nizsi prijmy a pritom ceny vyrobku jsou v prumeru o petinu az ctvrtinu vyssi jak v CR.
Sice chapu, ze reklamace apod. bude slozitejsi.. ale i tam funguje vraceni vyrobku apod.
...myslels asi v Nemecku ? :)

TOM-Thak

Příspěvek od TOM-Thak »

2judik: Konkretne jo :D, ale spousta veci vyjde lip i v UK treba.

vras

Příspěvek od vras »

Už je to trochu off topic:
Jednotná reklamace v rámci EU je velký problém, který se dlouho promílá, možna to tu jednou třeba EK nařídí. Samozřejme to není v zájmu obchodníků ze zemí jako je ČR, kteří se tomu budou bránit zuby nehty. Na dotaz, proč jsou u nás tak drazí, mají ještě jeden argument, a sice, že "přece něco stojí překlad manuálu do češtiny". Tím neříkám, že úplně všichni dovozci a prodejci u nás mají nehorázně předraženo, výjímky se najdou, ale většina v tom jede.

upman
Vybavení

Příspěvek od upman »

Ono hodne zalezi, jak moc pospichas - napr. ja potreboval mac mini rychle, objednal v UK, ale 2 dny nic, tak tam volam a oni, ze nemaji skladem a ze za 14 dni. Vychazel na 16k czk. V CZ jsem sehnal za 16400 a mel jsem ho behem jedne hodiny.

Jinak predrazenost v CZ je jak kdy - napr. pred rokem jsem porizoval kurzweila pc3x a v CZ vychazel o 10k min jak v Nemecku nebo UK. Chce to sledovat a porovnavat.

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

tak tak .. kupil som UAD2quad v DISK.cz , kde bol uplne najlacnejsi z celej europy .. ani thomann a anglicke velkosklady , nemali taku dobru cenu ..

TOM-Thak

Příspěvek od TOM-Thak »

Pytkin píše:tak tak .. kupil som UAD2quad v DISK.cz , kde bol uplne najlacnejsi z celej europy .. ani thomann a anglicke velkosklady , nemali taku dobru cenu ..
Tak ono je to asi hodne relativni... kazdopadne, je dobre se porozhlidnout. (btw. specialne Apply jsou v CR dost predrazeny teda aspon oproti apple.com shopu).

upman
Vybavení

Příspěvek od upman »

Nojo, ale na apple.com nenakupis, jedine ti to musi nekdo dovezt nebo pres najake ty fake postovni schranky. Jinak urcite, na apple.com vyjde max vybava na stejny peniz, jak minimalni vybava v CZ

TOM-Thak

Příspěvek od TOM-Thak »

Prosim prosim jeste o jednu radu s MOTU.. jak je na tom latence ?
Napr. mel sem deltu PCI LT a pak sem tam ted na chvili docasne pichl firewire audiophile a ta mi utahne min vytizeny projekt nez ta PCI delta.
Treba delta jela na 256 buffer a u ty audiophile musim valit az na 512, aby se to nesekalo.
Muze to bejt tim Firewire portem vs. PCI? A jak ses spokojenej s motu ultralite mk 3 a latency ? Ja doufam, ze na tom bude za ty prachy lip jak ta audiophile firewire.. preci jen tahle karta je tak 5x drazsi :D

DIk

Odpovědět