MOTU ULTRALITE MK III
MOTU ULTRALITE MK III
Uvazuju o koupi tohoto prcka, ma nekdo zkusenost? Sice ted uz vim, ze motu je absolutni low-end (z jednoho tematu zde), ale ty penize na rosetu atp proste nemam
. Konecne by to byla karta ktera ma spdif, takze bych k ni mohl pripojit synt digitalne. Mival jsem 896HD, tak me zajima jestli bude ta ultralajtka treba zvukove horsi atd..Dik

Mam TC Konnekt Live, WinXP sp3 ENG, Ableton 7, musim jet na beta verzi, jinak mi pri vyskoceni z abletonu vytuhne pocitac (karta jede s radosti sama). Oficielni drivery tohle zpusobovaly, beta je v pohode. Jedine, co nemuzu rozchodit za zadnou cenu, je SPDIF Kurzweil PC3x vs TC Konnekt Live (to uz ale resim v jinem topicu). Co jsem ale cetl na forech, kdyz sem resil svuj trabl se spdif, tak to me uplne polozilo, mam obrovske stesti, ze mi karta slape. Na druhou stranu je ale zvuk naprosto dokonaly (hlavne DSP plugin FabrikC) a je fakt, ze na driverech makaji. Pokud chces poridit, dej si majzla, abys nemel fireware s TI chipsetem, to je zjevne nejvetsi problem (ja mam nastesti Kouwell).nooly píše:(sorry za lehci OT) tc a drivery na backoru? to by me zajimalo, muzes to pls trochu rozebrat?
-
- Profesionál
No ja tvrdim jenom to, co tvrdi lidi na forech - ohledne TC karet. A muzu potvrdit i ze sve zkusenosti - externi FW pcmcia karta s TI chipsetem mi kartu ani nepripojila.
Co je v Kouwellu nevim, ale asi ne TI, protoze mi to slape od zacatku (resp. nemam zadne problemy s konektivitou). Je to tenhle: http://kouwell.mironet.cz/kouwell-kw582 ... e+dp36142/
Co je v Kouwellu nevim, ale asi ne TI, protoze mi to slape od zacatku (resp. nemam zadne problemy s konektivitou). Je to tenhle: http://kouwell.mironet.cz/kouwell-kw582 ... e+dp36142/
podle me spis nejvetsi trable vzdycky byly s via chipama..
kouwell myslim dava via a nec. nec a ti jsou povazovany za dobry reseni, myslim, ze je to stejny u usb radicu i fw
edit: tak co jsem vycet tak upmanuv kouwell ma zrovna ti chipset
takze kouwell dava vsechny tri hlavni vyrobce..
upman: podle me si tu informaci nekde spatne pochytil - obracene
kouwell myslim dava via a nec. nec a ti jsou povazovany za dobry reseni, myslim, ze je to stejny u usb radicu i fw
edit: tak co jsem vycet tak upmanuv kouwell ma zrovna ti chipset

upman: podle me si tu informaci nekde spatne pochytil - obracene

Napr:
TC Konnekt x32 does not work on:
- 3 years old and up firewire 800 32/64 bit cards ( texas instruments chipset ) -Belkin, Lacie and etc
- 1 year old and up combo Firewire 400 and 800 32/64 bit cards ( texas instruments chipset ) -ST Lab,
- 1 year old PCI EXPRESS 1X combo Firewire 400/800 cards ( VIA -OHCI compliant chipset ) - ST Lab
- 1 year old PCI EXPRESS 1x combo Firewire 400/800 and USB cards ( VIA - OHCI compliant chipset ) - ST Lab
TC konnekt x32 is detected and installed only when it is connected
on the obsolete 8 years old VIA based 32bit PCI card or on the newer
firewire 400- USB combo 32 bit PCI card ( Via OHCI compliant chipset )
from ST Lab.
Koukam, ze je to prast jak uhod
TC Konnekt x32 does not work on:
- 3 years old and up firewire 800 32/64 bit cards ( texas instruments chipset ) -Belkin, Lacie and etc
- 1 year old and up combo Firewire 400 and 800 32/64 bit cards ( texas instruments chipset ) -ST Lab,
- 1 year old PCI EXPRESS 1X combo Firewire 400/800 cards ( VIA -OHCI compliant chipset ) - ST Lab
- 1 year old PCI EXPRESS 1x combo Firewire 400/800 and USB cards ( VIA - OHCI compliant chipset ) - ST Lab
TC konnekt x32 is detected and installed only when it is connected
on the obsolete 8 years old VIA based 32bit PCI card or on the newer
firewire 400- USB combo 32 bit PCI card ( Via OHCI compliant chipset )
from ST Lab.
Koukam, ze je to prast jak uhod