Motu Ultralite MK3 Hybrid vs. RME Fireface UC vs. dalsi

Interní a externí zvuková rozhraní
citizen.one

Re: Motu Ultralite MK3 Hybrid vs. RME Fireface UC vs. dalsi

Příspěvek od citizen.one »

jasne, tak snad mi to nekdy bude k necemu dobry :D stejne kdybych to pak myslel nejak hodne vazne, tak bych sel asi do vicevstupych a vicekomponentnich zarizeni, tohle mi na solidni zvuk myslim vystaci :)

Venti

Příspěvek od Venti »

Urcite ano.

citizen.one

tak jsem se rozhodle pro FF, otazka kdy na to nasporim :)

kazdopadne se chci zeptat, da se nastavit tahle zvukovka jako vstupni zarizeni a puvodni integrovana jako vystupni? Resp. urcite se to da, ale zajima me, jestli pak bude latence odpovidat moznostem FF nebo te druhe zvukovky. Nebo jestli vite o zpusobu, jak resit vystup na monitory na na hudbu nepripravenem PC (tudiz ,,monitory'' jsou 2.1 system slusne kvality, ale ma jen male jacky a jeste dva, pro nejake pseudosurround vyuziti...).
Pocitam, ze teda budu pouzivat hlavne sluchatek, nebo pak pripojeni na onu high-end soustavu, jenze ta neni primo u me v byte, takze asi vic budu na PC...

Rudovous

Příspěvek od Rudovous »

nejde - je to blbost - tam ti vznikne ještě násobná latence kuli komunikaci mezi zvukovkama - jeď všechno přes FF a budeš v pohodě...

citizen.one

To bych rad, takze asi proroutovat vystup na monitory do nektereho z vystupu predpokladam...

citizen.one

jeste dotaz, je pravdepodobne, ze ta FireFace pujde pouzit i bez dalsiho predzesilovace, samozrejme ze to pujde, ale jestli kvalita bude obstojna, slysel jsem z toho par veci, ale nevim jestli to bylo jako standalone nebo s predzesilovacem...

Vrzalík

Příspěvek od Vrzalík »

Mám dotaz k RME Fireface UC. Lze ji napájet jen přes usb? Někde psali že ano. Ale ve specifikacích jsem zmínku o bus-powered usb sběrnici nenašel. Díky za odpověď.

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

tam je dost procesorov .. ja myslim ze to 500mA z USB portu neutiahne .. ale nemam s tym osobnu skusenost ..

Odpovědět