NI nebo Focusrite ?

Interní a externí zvuková rozhraní
tr4nc3t0p14
Příspěvky: 13
Registrován: 25 úno 2015 15:23

Re: NI nebo Focusrite ?

Příspěvek od tr4nc3t0p14 » 26 úno 2015 09:27

proste zozeniem daco lepsie USB na posluch ako je moj momentalny setup ?
@Solarfall: nemaju ju nahodou na proaudio.sk ? popripade by sme sa mohli dohodnut ak by ti nevadila len obycajna juli@

Solarfall
Příspěvky: 1139
Registrován: 20 bře 2004 09:51

Re: NI nebo Focusrite ?

Příspěvek od Solarfall » 26 úno 2015 10:10

nemaju ju v celej Europe takze pochybujem ze bude na proaudio.sk. na stranke ani neukazuju stav skladu.

a obycajna juli@ by samozrejme vadila kedze je PCI ;) a PCI sloty na modernych doskach su crap.

hubert
Příspěvky: 1298
Registrován: 13 lis 2002 13:12

Re: NI nebo Focusrite ?

Příspěvek od hubert » 26 úno 2015 10:12

Ono to totiz silne vyzera tak ze ESI skoncilo....pokial ich niekto nekupi.

Solarfall
Příspěvky: 1139
Registrován: 20 bře 2004 09:51

Re: NI nebo Focusrite ?

Příspěvek od Solarfall » 26 úno 2015 10:19

to je pre mna novinka. odkial mas tuto info ak sa smiem spytat?
rychly google check mi nic k tomu nepovedal...

Uživatelský avatar
tomy45
Příspěvky: 2400
Registrován: 15 říj 2008 06:43

Re: NI nebo Focusrite ?

Příspěvek od tomy45 » 26 úno 2015 10:20

Klapci, nadalej nechapem... :|
Ideme majstrovat, maaastrowat a ideme z desktopov na notbuky, z PCIe na USB... A pritom frflat ako je RME a jeho ekvivalenty mimo drahe... Kupou takejto karty z druhej ruky nic nestracate! Len ziskavate. Vid. Pytkin a jeho FF400, ja a moje HDSPe, atd. A nakoniec sa to zabije knobom na ovladanie hlasitosti, kedy zrazu je 200e priam idealny pomer cena/vykon za to, resp. za akusi vymozenost hlasitosti. Pritom na ukor kvality.
Nechcem tu nikomu mastit mozgovnu, ale mam dojem, ze tu vobec nejde o kvalitu zvuku, atd.
Nepisal by som to tu, ak by niekto mal NTB, iMac... to je ine. Ak by vam naozaj slo o muziku, tak tu neriesite knob na ovl. hlasitosti. :roll:

Uživatelský avatar
hombrefeo
Příspěvky: 3106
Registrován: 25 čer 2009 23:19

Re: NI nebo Focusrite ?

Příspěvek od hombrefeo » 26 úno 2015 10:28

a focusrite forte ma aj ten knob!!! :D

hubert
Příspěvky: 1298
Registrován: 13 lis 2002 13:12

Re: NI nebo Focusrite ?

Příspěvek od hubert » 26 úno 2015 10:34

Solarfall: ESI predavam a vidim ze je dlhodobo problem s dodavkami. To ze je firma v srackach sa na googli nedozvies. Az pokial neskonci alebo ju niekto nekupi....

tr4nc3t0p14
Příspěvky: 13
Registrován: 25 úno 2015 15:23

Re: NI nebo Focusrite ?

Příspěvek od tr4nc3t0p14 » 26 úno 2015 11:13

@tomy45
Neber to v zlom.


Rozhodol som sa ze chcem externu zvukovu kartu.
jasne ze s RME vstupim do ine kvality ale neodstrani to ze casom budem potrebovat nieco mobilnejsie.
A ten master volume knob je praktickejsi nez sa preklikavat mixerom
zas sa vraciam ku mojej prvej otazke aku externu kartu kupit aby aby som dosiahol vyssiu kvalitu ako ma moj terajsi setup ?
budget=200 eur . dakujem

hubert
Příspěvky: 1298
Registrován: 13 lis 2002 13:12

Re: NI nebo Focusrite ?

Příspěvek od hubert » 26 úno 2015 11:25

Od poslednej odpovede zatial nikto nic nove nevyrobil :)

Solarfall
Příspěvky: 1139
Registrován: 20 bře 2004 09:51

Re: NI nebo Focusrite ?

Příspěvek od Solarfall » 26 úno 2015 11:41

ak padne moj plan s juli@ tak zoberem asi Steinberg UR22 ale nebudem z toho stastny.

Tascamu neverim ze vedia urobit normalny driver. Focusrite latencie su tragedia.
Naposledy upravil(a) Solarfall dne 26 úno 2015 11:44, celkem upraveno 1 x.

hubert
Příspěvky: 1298
Registrován: 13 lis 2002 13:12

Re: NI nebo Focusrite ?

Příspěvek od hubert » 26 úno 2015 11:43

To ze niecomu neveris , neznamena ze to tak nie je. Ja sa tu vyjadrujem len ku kartam ktore mi presli rukami a instaloval som ich.

tr4nc3t0p14
Příspěvky: 13
Registrován: 25 úno 2015 15:23

Re: NI nebo Focusrite ?

Příspěvek od tr4nc3t0p14 » 26 úno 2015 12:35

tak ostava mi znova ten US 2x2 a NIK6 ....

Solarfall
Příspěvky: 1139
Registrován: 20 bře 2004 09:51

Re: NI nebo Focusrite ?

Příspěvek od Solarfall » 26 úno 2015 12:51

A ur22 si vyradil preco?

tr4nc3t0p14
Příspěvky: 13
Registrován: 25 úno 2015 15:23

Re: NI nebo Focusrite ?

Příspěvek od tr4nc3t0p14 » 26 úno 2015 12:54

tu nik nespominal... ake snou mate skusenosti ? Hubert ?

hubert
Příspěvky: 1298
Registrován: 13 lis 2002 13:12

Re: NI nebo Focusrite ?

Příspěvek od hubert » 26 úno 2015 15:32

S UR 22 skusenosti nemam. Ale este ma napadlo ak mas budget 200 E tak neolutujes ani cent ak pojdes do Roland UA55. Skvele prevodniky a preampy ktore Roland pouziva aj vo svojich digi pultoch. Roland ma solidne drivre.

Odpovědět