Poradte mi zvukovku do cca 10 tisic, prosim
Poradte mi zvukovku do cca 10 tisic, prosim
Budu kupovat zvukovku, poradte mi, prosim... Uvazuju o ESI ESP1010 (http://audiotek.cz/ATK/ATK_product_CZ.a ... ory=680000)... Pocet I/O vyuziju, az budu mit vic outboardu (zatim mam jen par kousku)... Chci SPDIF I/O, samozrejme MIDI a v dany cenovy kategorii dobry prevodniky. Jo a taky se mi libej rackovy veci ,) Pro PCcko. Sluchatkovy vystupy jsou taky fajn doplnek. Nechci se spalit, takze prosim o vase tipy a nazory. Vim, ze je to ohrany tema, ale co... :)
Preamp mam, lampovej, ale mozna by se hodil i na zvukovce, kdybych chtel nekdy neco nahravat hodne "ciste a neutralne". Ale DI-box se da poridit levne, takze to neni az tak dulezity...
Softwarova vybava ke karte me nezajima, spis je to minus.
Co treba M-audio Delta 1010 (rack)?
Diky!
Preamp mam, lampovej, ale mozna by se hodil i na zvukovce, kdybych chtel nekdy neco nahravat hodne "ciste a neutralne". Ale DI-box se da poridit levne, takze to neni az tak dulezity...
Softwarova vybava ke karte me nezajima, spis je to minus.
Co treba M-audio Delta 1010 (rack)?
Diky!
- Pavel Vantuch
spis nehorazna blbost od onoho recenzenta, asi tusim z jakyho casopisu by ta recenze asi tak mohla pochazet ...Cyril píše:Este otazka nehodna "moderatora": Cetl jsem recenzi na tu deltu a chlapik se tam rozplyval, kolik muze najednou spustit na nicmoc pocitaci efektu, synthu a stop... co to ma bejt? To ta karta nejak akceleruje tyhle veci???

M-audio delta 1010 nebude asi spatna karta ale v podobny cenovy tride je spousta jinych a rekl bych lepsich, delta by mela smysl kdybys chtel zkusit protoolsy treba, jinak bych sel asi v podobny cenovy tride spis do emu 1820M
- Pavel Vantuch
ale ano... otazka znie co sa nazyva akceleracia. delty su postavene na via envy
http://www.via.com.tw/en/products/audio ... rs/envy24/
chip AKCELERUJE isty pocet audio streamov, ma hardverovy metering a ine veci, ktore na "beznej zvukovke" (podla vzoru bezny prasok) robi cpu. samozrejme samotny chip este neznamena vyhru, na envy su postavene (skoro) vsetky 8I/O pci zvukovky na trhu. podstatny je driver.
http://www.via.com.tw/en/products/audio ... rs/envy24/
chip AKCELERUJE isty pocet audio streamov, ma hardverovy metering a ine veci, ktore na "beznej zvukovke" (podla vzoru bezny prasok) robi cpu. samozrejme samotny chip este neznamena vyhru, na envy su postavene (skoro) vsetky 8I/O pci zvukovky na trhu. podstatny je driver.
VU metre na sabliach... chip na nejakej adrese vysiela hex hodnoty urovne signalu na jednotlivych sabliach hw mixu a nemusi to pocitat ovladac, ale rovno pouzije cisla z chipu
inak pokial sa bojis LT, bezdovodne, je to tiche a spolahlive, napriek prevodnikom vnutri PC. poznam par chlapkov co to maju a vsetci si pochvaluju.
inak pokial sa bojis LT, bezdovodne, je to tiche a spolahlive, napriek prevodnikom vnutri PC. poznam par chlapkov co to maju a vsetci si pochvaluju.