Problem s Phase 22

Interní a externí zvuková rozhraní
Odpovědět
Majkl
Příspěvky: 15
Registrován: 28 říj 2008 16:10

Problem s Phase 22

Příspěvek od Majkl » 28 říj 2008 16:17

Čau,
cca před rokem jsem si koupil zvukovku Terratec Phase 22. V tý době jsem jí ale vůbec nepotřeboval, tak jsem jí do PC nedával.
Dnes jsem se rozhodl jí tam dát. Když už se mi konečně podařilo ji rozchodit, nastal problém, který se mi nedaří vyřešit.

Hraje mi pouze levý reproduktor. Zkoušel jsem reinstall karty, plno ovladačů, dát ji do jiného PCI slotu, bohužel bezůspěšně. Vygooglil jsem ten samý problem, bohužel řešení tam nebylo :shock: Nevíte někdo, čím by to mohlo být, případně máte stejnou zkušenost? Budu rád za jakékoli rady :!:

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Příspěvek od EXCOM » 28 říj 2008 16:34

skus len tak zo srandy pozriet systemovy mixer ci nahodou nie je slider natiahnuty na lavu stranu...

Majkl
Příspěvky: 15
Registrován: 28 říj 2008 16:10

Příspěvek od Majkl » 28 říj 2008 17:36

Na to jsem koukal, je to vycentrovaný+mixer od zvukovky značí aktivní oba monitory http://img146.imageshack.us/my.php?image=phase22rn5.jpg

Uživatelský avatar
psk501
Příspěvky: 414
Registrován: 10 led 2008 14:18

Příspěvek od psk501 » 28 říj 2008 18:06

Winamp taky nekdy ma vliv. Jestli ho v kompu mas, vycentruj to i v nem i kdyz to je dalsi rana na slepo.

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 28 říj 2008 18:16

lenze hento je asio control panel, nie? windows aplikacie bezia pod mme driverom, to musis ist do control panelu -audio-audio a tam pod preferovanym playback device je tlacitko volume, tym otvoris windows mixacik, ktory je od toho phase panelu NEZAVISLY. teda nie som si 100% isty, pac phase som nikdy nemal ale mam audiophile 2496 co je skoro ta ista karta a tam sa to tak chova

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 28 říj 2008 18:18

inak na hentom screenshote jasne vidno ze ti do jedneho kanalu lezie o 20dB viac signalu, takze myslim ze sme na dobrej stope

Majkl
Příspěvky: 15
Registrován: 28 říj 2008 16:10

Příspěvek od Majkl » 28 říj 2008 18:43

kexik píše:inak na hentom screenshote jasne vidno ze ti do jedneho kanalu lezie o 20dB viac signalu, takze myslim ze sme na dobrej stope
Tam nejde víc signálu, jen byla puštěna instrumentálka a ne vždy to je vyvážený na střed. Do systemovýho mixu jsem koukal a je vše ok.

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 28 říj 2008 21:30

dobre, este jedna otazka hodne od podlahy, AKO mas k tej karte prikablovane reproduktory?

Majkl
Příspěvky: 15
Registrován: 28 říj 2008 16:10

Příspěvek od Majkl » 29 říj 2008 11:47

kexik píše:dobre, este jedna otazka hodne od podlahy, AKO mas k tej karte prikablovane reproduktory?
Jackem

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 29 říj 2008 12:58

DVOMI jackami??? na jednom jacku mas len JEDEN kanal, potom niet divu ze ti druhy nehra ;)

Majkl
Příspěvky: 15
Registrován: 28 říj 2008 16:10

Příspěvek od Majkl » 29 říj 2008 14:29

kexik píše:DVOMI jackami??? na jednom jacku mas len JEDEN kanal, potom niet divu ze ti druhy nehra ;)
Mam jen jeden Jack :D

Majkl
Příspěvky: 15
Registrován: 28 říj 2008 16:10

Příspěvek od Majkl » 29 říj 2008 14:50

Tak dobrý, zapojil jsem jiný repra a ty jedou. Budu muset pořídit něco kvalitnějšího :D Díky všem, co se snažili poradit :wink:

Odpovědět