problémy se zvukovou kartou

Interní a externí zvuková rozhraní
smrdim

problémy se zvukovou kartou

Příspěvek od smrdim »

Dnes mi došla zvuková karta kterou jsem vyreklamoval za behringer UCA 222, kterou jsem mel asi 2 tydny z důvodu šumu, lupání a žádné kvality zvuku. Nevedel jsem si rady, jak ji zprovoznit. Nakonec jsem chtel jinou lepší. A ta mi dnes došla edirol UA-4FX, a bohužel stejny problém! Při instalaci ovladače sem postupoval přesne podle navodu, vše udelal podle navodu. Bohužel je slyšet převážne lupání at už přehrávám či ne. Podle návodu v části problematika sem překonfiguroval system, tímhle způsobem (mam vistu) ovlad. panely- system - upresnit nastav. systemu - upřesnit- vykon-nastavení - upřesnit - služby na pozadí- OK , i přes tuhle radu z manualu se nic nezmenilo. Nevím už co mam delat, čím to je atd. Doufam že mi teda nekdo poradí. Předem díky

Pytkin
Moderátor

Re: problémy se zvukovou kartou

Příspěvek od Pytkin »

a restartoval si ?

smrdim

Příspěvek od smrdim »

ne

smrdim

Příspěvek od smrdim »

ale musím říct že po restartu je to horší =D

smrdim

Příspěvek od smrdim »

asi to znova přeinstaluju,,, už me to sere

tomy45

Příspěvek od tomy45 »

Aku mas vistu 64bit ci 32?
Podobny problem som mal u Motu. Vista a Win7 mali pri usb driveroch pre usb zvukovky akesi neduhy (najma 64bit) neviem presne co to bolo ale u mna kym nevydali Motu novy driver pre 828mk2 usb tak ani Vista ani Win7 bez lupancov nesla, na Win7 este stihli dat zaplatu cez windows update no dovtedy som musel ist na WinXP.

smrdim

Příspěvek od smrdim »

No já mám vistu 32bit,,, jako no poteš košte jestli máš pravdu teeda ,,, jako za chvíli budu mít nový notas ale xpéčko tam určite nebude =D

smrdim

Příspěvek od smrdim »

přeinstalovaní jako vůbec ale vůbec nepomaha,, kurwa jako co ted delat ,,,,,, to jako sem koupil zbytečne a budu čekat rok než tomu udelají jiné drivery nebo co =D

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

asi by pomohlo , keby si viac napisal o svojom komputri ..

smrdim

Příspěvek od smrdim »

ano prosím : Windows vista home basic, HP Compaq 6735s, procesor : amd athlon (tm) x2 dualcore QL-60 1.90ghz, pamet (ram) : 2gb, typ systemu 32bit

smrdim

Příspěvek od smrdim »

ještě nejaké info o laptopu??? nic víc sem ve vlastnostech systemu nenašel, ani vlastne nevím kolik mam pamet, myslím neco přes 220Giga

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

smrdim : to je amd .. to zahod .. s tym budu len problemy ..

Bacon

Příspěvek od Bacon »

Pytkin píše:smrdim : to je amd .. to zahod .. s tym budu len problemy ..
Je zbytečný se tu hádat, jestli AMD, nebo Intel. Jasně, v oblasti audio/video poslouží Intel vždy líp, ale za několika násobnou cenu.

Já mám několikátý procesor a zákl. desku a problémy se zvuk. kartama nebyly (kromě Lexicon Alphy, ale to bylo systémem).

Myslím ale, že jsem chtěl tu stejnou zvukovku, co má tady kolega a rozmyslel jsem si to dost rychle po tom, co jsem pročetl fóra (myslím, že problémy s drivery).

Kermitak
Moderátor

Příspěvek od Kermitak »

Zbytecny to neni, soucasny notebookovy AMD chipsety stojej za prd a cenovej rozdil mezi notebookem s AMD nebo s Intelem je fakt minimalni.
Skvrka a lupe to i kdyz nejsi v siti a jedes z baterek?

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

Predpokladám že to je lupanie, nie Brum. Takze to nebude adapterovy problém, ale chipsetovo-driverovy a to je najrozumnejsie riešiť výmenou notebooku. Bez tak to je stará sunka.

Odpovědět