Dobrý den,
potřebuji poradit se zvukovou kartu. Koupil jsem si nedávno ultrabook lenova S500, podle všeho by zvuková karta měla být kvalitní, ovšem při vyšší zátěže počítače (stahování ze Steamu, zapnutí více věcí najednou,...) tak se zvuk (z mp3, videa,...) praská a má opravdu nepříjemný šum. Zkusil jsem reinstalovat zvukovou kartu ale nepomohlo to. Ultrabook je čerstvě nová a ještě předtím než to pošlu do reklamace (což moc nechci protože pracuji s pc každý den) potřebuji vědět, kde je ta chyba. Zkusil jsem všelijak vygooglovat a divím se, že tenhle problém není úplně běžný.
Šum ve zvuku při zátěži PC
Re: Šum ve zvuku při zátěži PC
a co vsecko si už urobil aby to .. ne to 

tohle neni pc forum.
toš pravda
my mame zakaz na tieto karty , od biosa
..
pre vystrahu zamknut
my mame zakaz na tieto karty , od biosa

pre vystrahu zamknut

Zkus to na "mrtvě.cz".
robi to aj ked odpojis napajaci kabel a ides len z baterky? ak nie tak skus silnejsi adapter (viac wattov)
Tak se tedy omlouvám, že jsem to poslal na nesprávném místě.
toto až tak neni nespravne miesto ..kedže ide o nejake pukance
vo zvuku
ale náš hlavny cucač z prsta je teraz mimo dosahu internetu ...tak by bolo dobre napisať ,.. použivam Wind8. +excel +word +mozilla zavesena na youtube , +otvorena mailova schranka , a k tomu si chcem puštat mp3 z windows media player. Mam nainštalovany speed up PC , firewall , antivirus čo furt ukazuje že chce upgrade databazy , ..
a nezabudnuť , .. napisať .. že ...už som skontroloval nastavenie v mixeri , povypinal mikrofon , input , a tak

ale náš hlavny cucač z prsta je teraz mimo dosahu internetu ...tak by bolo dobre napisať ,.. použivam Wind8. +excel +word +mozilla zavesena na youtube , +otvorena mailova schranka , a k tomu si chcem puštat mp3 z windows media player. Mam nainštalovany speed up PC , firewall , antivirus čo furt ukazuje že chce upgrade databazy , ..
a nezabudnuť , .. napisať .. že ...už som skontroloval nastavenie v mixeri , povypinal mikrofon , input , a tak