TDM zvukovka pre ProTools

Interní a externí zvuková rozhraní
Uživatelský avatar
peteness
Příspěvky: 3668
Registrován: 22 čer 2004 17:31

Příspěvek od peteness » 08 srp 2005 16:45

hodne lidi rika, ze ten poco Virus hraje stejne jako hw. Hw virus ma hodne moznosti, ale zvukove to zas takovy zazrak neni. jestli je pravda ze zvukove to vyjde na stejno, tak je mozna i lepsi ten PoCo kvuli snadnejsi editaci, jestli to ma ciste do studia.

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12767
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Příspěvek od dendy » 08 srp 2005 16:51

kora píše: Ale dalsi penize das za ten Virus powercore.. Neni uz lepsi Virus HW?
no tak je :) uz som sa aj do jednej aukcie na eBay zapojil ale prehlasovali ma .. nuz snad nabuduce :)

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 08 srp 2005 16:57

powercore vyuzijes aj pri mixazi a tak... ja by som siel do tejto varianty... a mam feeling ze tu tc verziu pojde stipnut .)

kora
Příspěvky: 134
Registrován: 11 čer 2004 20:33

Příspěvek od kora » 08 srp 2005 17:49

kexik píše:powercore vyuzijes aj pri mixazi a tak... ja by som siel do tejto varianty... a mam feeling ze tu tc verziu pojde stipnut .)
Virus powercore se musi registrovat na jejich strankach.. takze bohuzel..
take jsem zkousel full ver ktera koluje na netu ale nejede...
Nakonec jsem zkusil demo.. Hraje to skvele ale virus c je naprosto jinde.
Je tam dost dobrej ten Master X3-5 .... Fakt sila..
...... Jeste me bere ten klon SH101..

Uživatelský avatar
ECSON WALDES
Profesionál
Příspěvky: 1859
Registrován: 16 zář 2002 14:52

Příspěvek od ECSON WALDES » 08 srp 2005 18:55

Dle meho je Virus dobry vlastnit az od verze C. V modelech A a B neni moc dobrej filtr. V C je emulace mooga a ta se mi libila fakt moc, mimo to C je lip doresenej je uz dospelej. Co mne ale dostalo je novej VIRUS TI - toje fakt narez! Ted uz si nejsem tak jistej ze je NORDLEAD 3 lepsi nez VIRUS:) ..ale i presto je NL3 na ceste.

Mimo to pro Powercore je nabizenej SW virus shodnej se starou HW verzi A.
Pro Protools je virus shodnej se starou verzi B (rikaj mu Infigo).
Virus C zatim v SW neni. Mimo to virus A i B se dnes daj jako HW koupit treba na EBAY za par korun, napr kolem 10.000 Kc coz uz je fakt srandovni.


Jinak koupit velky ProTools TDM (nejlevnejsi verze HD1+prevodnik cca 300.000,- kc) kvuli virus sw je docela hukot........ehm:)
.

Uživatelský avatar
ADDyS
Příspěvky: 269
Registrován: 21 čer 2002 09:15

Příspěvek od ADDyS » 09 srp 2005 15:39

ECSON WALDES píše: Mimo to pro Powercore je nabizenej SW virus shodnej se starou HW verzi A.
Nebude to spise Virus B? Prece Virus A mel 2 oscilatory+sub a Powercore ma 3+sub... celkove to jsou parametry jak B

Uživatelský avatar
ECSON WALDES
Profesionál
Příspěvky: 1859
Registrován: 16 zář 2002 14:52

Příspěvek od ECSON WALDES » 09 srp 2005 18:01

ADDyS píše:Nebude to spise Virus B? Prece Virus A mel 2 oscilatory+sub a Powercore ma 3+sub... celkove to jsou parametry jak B
..jo mozny to je, krk bych zato nedal, jeto nejakej patek co jsem to studoval. Mel jsem zato ze Powercore mel jednodusi verzi nez ProTools.

Uživatelský avatar
ADDyS
Příspěvky: 269
Registrován: 21 čer 2002 09:15

Příspěvek od ADDyS » 09 srp 2005 18:05

Kdyz se divam na porovnavaci tabulku http://www.accessmusic.de/comparisonchart.php4

Tak vidim akorat rozdil v polyfonii a multitmbralu

kakuniak
Příspěvky: 10
Registrován: 22 lis 2005 17:31

Příspěvek od kakuniak » 05 dub 2006 16:35

tdm 6,7 ide aj na audiophile 24/96

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 05 dub 2006 17:21

to asi sotva ;)

pleties si to s m-powered, co je verzia protools LE, TDM bezi len na origos karte od digidesign

kakuniak
Příspěvky: 10
Registrován: 22 lis 2005 17:31

Příspěvek od kakuniak » 05 dub 2006 17:26

nepletiem. Pro tools 6.7 TDM aj LE beží aj na audiophile

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 05 dub 2006 17:43

v narnii mozno ;)

kakuniak
Příspěvky: 10
Registrován: 22 lis 2005 17:31

Příspěvek od kakuniak » 05 dub 2006 17:45

ako ta presvedčím?

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 05 dub 2006 18:18

nijak... to je ako keby si tvrdil ze mi pobezi UAD plugin bez karty. TDM karty su osadene hrcou dsp chipov a cela zalezitost bezi na nich, takze samotny soft bez dsp nie je nanic. ak mas nieco co sa tvari ako tdm, tak je to fake. skus na tom pustit nejaky tdm plugin.

kakuniak
Příspěvky: 10
Registrován: 22 lis 2005 17:31

Příspěvek od kakuniak » 05 dub 2006 18:33

no ja som nič nehovoril tdm pluginoch iba som tvrdil že pro tools TDM 6.7 ide spusti? aj s audiophilom

Odpovědět