TDM zvukovka pre ProTools
Virus powercore se musi registrovat na jejich strankach.. takze bohuzel..kexik píše:powercore vyuzijes aj pri mixazi a tak... ja by som siel do tejto varianty... a mam feeling ze tu tc verziu pojde stipnut .)
take jsem zkousel full ver ktera koluje na netu ale nejede...
Nakonec jsem zkusil demo.. Hraje to skvele ale virus c je naprosto jinde.
Je tam dost dobrej ten Master X3-5 .... Fakt sila..
...... Jeste me bere ten klon SH101..
- ECSON WALDES
- Profesionál
Dle meho je Virus dobry vlastnit az od verze C. V modelech A a B neni moc dobrej filtr. V C je emulace mooga a ta se mi libila fakt moc, mimo to C je lip doresenej je uz dospelej. Co mne ale dostalo je novej VIRUS TI - toje fakt narez! Ted uz si nejsem tak jistej ze je NORDLEAD 3 lepsi nez VIRUS:) ..ale i presto je NL3 na ceste.
Mimo to pro Powercore je nabizenej SW virus shodnej se starou HW verzi A.
Pro Protools je virus shodnej se starou verzi B (rikaj mu Infigo).
Virus C zatim v SW neni. Mimo to virus A i B se dnes daj jako HW koupit treba na EBAY za par korun, napr kolem 10.000 Kc coz uz je fakt srandovni.
Jinak koupit velky ProTools TDM (nejlevnejsi verze HD1+prevodnik cca 300.000,- kc) kvuli virus sw je docela hukot........ehm:)
.
Mimo to pro Powercore je nabizenej SW virus shodnej se starou HW verzi A.
Pro Protools je virus shodnej se starou verzi B (rikaj mu Infigo).
Virus C zatim v SW neni. Mimo to virus A i B se dnes daj jako HW koupit treba na EBAY za par korun, napr kolem 10.000 Kc coz uz je fakt srandovni.
Jinak koupit velky ProTools TDM (nejlevnejsi verze HD1+prevodnik cca 300.000,- kc) kvuli virus sw je docela hukot........ehm:)
.
- ECSON WALDES
- Profesionál
Kdyz se divam na porovnavaci tabulku http://www.accessmusic.de/comparisonchart.php4
Tak vidim akorat rozdil v polyfonii a multitmbralu
Tak vidim akorat rozdil v polyfonii a multitmbralu