TDM zvukovka pre ProTools

Interní a externí zvuková rozhraní
Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 13851
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

TDM zvukovka pre ProTools

Příspěvek od dendy »

Otazka : aka najlacnejsia najnizsia TDM kompatibilna zvukovka sa da kupit ???

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik »

protools HD1 + 96 IO ;)

na cenu sa radsej ani nepytaj

Uživatelský avatar
ADDyS
Příspěvky: 269
Registrován: 21 čer 2002 09:15

Příspěvek od ADDyS »

http://www.disk.cz/products/detail.php? ... 00#tabulka

Ale jeste to chce akceleracni TDM kartu :)

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik »

addys: bud nerozumiem dendyho otazke alebo tvojmu linku...

Uživatelský avatar
ADDyS
Příspěvky: 269
Registrován: 21 čer 2002 09:15

Příspěvek od ADDyS »

tak misto te 96 IO by sla ta m-audio pokud to dobre chapu,ne?

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik »

dendy sa pyta na tdm, nie na akekolvek protoolsy; predpokladam ze mu ide o tdm pluginy...

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 13851
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Příspěvek od dendy »

kexik trafil si hlavicku po klinceku :)) je mi jedno kludne nech to ma len par output kanalov, nech to zvladne len par pluginov (kto ma pozna vie ze mi v podstate ide o jediny plugin ;) - virus TDM) .. ale take asi nie je, bohuzial :(

Uživatelský avatar
ADDyS
Příspěvky: 269
Registrován: 21 čer 2002 09:15

Příspěvek od ADDyS »

tak kdyz si koupim protools HD1 + nejakou podporovanou M-Audio tak nedostanu co chce ?

Dendy: protools HD1 stoji kolem 250 tis.... to je trochu out...

Ja jsem to vyresil Powercore+Virus.

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik »

addys: jo takto :)

a nebola by to konina? to je recnicka otazka, odpoved je asi kazdemu jasna :)

mas pravdu, na 100% ako dendyho poznam tak bluzni po viruse :)

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 22173
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin »

dendy : stare protooly TDM sa predavaju za par korun .. skus hladat na ebay ..

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 13851
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Příspěvek od dendy »

kexik ty musis byt telepat... :D

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik »

pytkin: podla webu digidesign stare tdm (mix) maju iny format tdm ako nove (hd), a neviem ci na tom pojde ten virus... teda ci ma tdm aj htdm verziu, ale to snad ide zistit

dendy obavam sa ze asi najlepsi napad je kupit powercore, to vyuzijes nielen na virus. ale mam pocit ze ani na ten nemas prachy, he? :)

zivot je svina, mi hovor :)

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 13851
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Příspěvek od dendy »

no jo.. to teda je.. hnusna svina... :) ale raz si ho kupim, proste si ho kupim a hotovo. bodka.
:D

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 22173
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin »

teraz malu ten stary powercore pci za 18.000 .. to neni take drahe ..

kora
Příspěvky: 134
Registrován: 11 čer 2004 20:33

Příspěvek od kora »

kexik píše:pytkin: podla webu digidesign stare tdm (mix) maju iny format tdm ako nove (hd), a neviem ci na tom pojde ten virus... teda ci ma tdm aj htdm verziu, ale to snad ide zistit

dendy obavam sa ze asi najlepsi napad je kupit powercore, to vyuzijes nielen na virus. ale mam pocit ze ani na ten nemas prachy, he? :)

zivot je svina, mi hovor :)
Ale dalsi penize das za ten Virus powercore.. Neni uz lepsi Virus HW?

Odpovědět